Arkadaşlar;
bu durum hepinizin başına geliyordur ve bundan nefret ediyorsunuzdur dimi ?
bir item düşürmşsünüz hele plus değilsniz bir iteme bakıyobikruzdrenç max.kudret zırh felan hasar değil acayip uyuz oluyoruz yanılıyormuyum?
benim önerim ise 4lü 5 li itemler yhani
bi e-kere mutlaka hasar olacak
1=max.hasar,element,büyü hasarı
2=direnç&zırh
3=saldırı=savunma=kritik=büyü kritik
4=max.kudret max. can
yhani böyle olursa güzel olmazmı
örneğin
karakürk emsali zırh değilde arsenikli karakürk zırh
veya yücelen kurt şaman plevne?
v.s...
Çoklu itemler (içeri)
Çoklu itemler (içeri)
avakado=eminönü
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Çoklu itemler (içeri)
Peki o zaman saldırı savunma dengesi kurup dirençleri ayarlamakla uğraşmanın bir anlamı olmucak ? Atıyorum biri Büyük sahra + ardenner + plevne full dizerse bu işin kolayına kaçmak olmaz mı stratejiyi öldürür oyundaki zaten bundan çok daha iyi öneriler şu dönemde dikkate alınmıyor bu hiç alınmaz
Gargoyle35 yazdı:Peki o zaman saldırı savunma dengesi kurup dirençleri ayarlamakla uğraşmanın bir anlamı olmucak ? Atıyorum biri Büyük sahra + ardenner + plevne full dizerse bu işin kolayına kaçmak olmaz mı stratejiyi öldürür oyundaki zaten bundan çok daha iyi öneriler şu dönemde dikkate alınmıyor bu hiç alınmaz![]()
dirennç savunma item bunu önleyebilir
avakado=eminönü
Şaheserin ne önemi kaldı?
Ceviz yazdı:Şaheserin ne önemi kaldı?
dediklerim 4 item 5-6 itemler gelsin 2-3 tane şaheser olsunlar
avakado=eminönü
Oyunda güç farkı iyice atar bence oyunu daha kötü bir hale getirir diye düşnüyüroum
yine sadece bazı oyuncular da en iyi itemler olur diğerleri ezik kalır yani 4-5 efsunlu iteme gerek yok
yine sadece bazı oyuncular da en iyi itemler olur diğerleri ezik kalır yani 4-5 efsunlu iteme gerek yok

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Bundan 4-5 sene sonra bile yaratıklardan 3 efsunlu item (Ceket,Eldiven,Pantolon v.b) düşeceğini sanmıyorum. İtemler 2 efsunlu olarak düşüyo, özel itemleri 3 efsunlu yapıyolar Şaheserler ve Tılsım görev itemleri gibi. Bunun değişeceğini sanmam hep böyle olacak bence 

aNCYRa yazdı:Bundan 4-5 sene sonra bile yaratıklardan 3 efsunlu item (Ceket,Eldiven,Pantolon v.b) düşeceğini sanmıyorum. İtemler 2 efsunlu olarak düşüyo, özel itemleri 3 efsunlu yapıyolar Şaheserler ve Tılsım görev itemleri gibi. Bunun değişeceğini sanmam hep böyle olacak bence
of yha
avakado=eminönü
tabi gerçek para ile akçe alıp efsun nesnesi alıp basarızda olmadı blu ya kadar gider olay yaratıklardan çıkan tabletlerle blue basarız olur olur ne demezsiniz