Öncelikle merhaba arkadaşlar...
Bilindiği üzere uzun süredir beklenen çemberlitaş sonunda geldi.
Burada tüm arkadaşlarımız la birlikte kafa kafaya vererek çemberlitaş için en uygun yetenekleri,küçük ipuçlarını bulmaya
çalışalım.Daha deneme firsatı bulamadım fakat aklımda oluşturduğum yetenekleri sizinle paylaşmak istedim.
Sizlerinde çemberlitaş için en uygun yetenek ve paylaşmak istediğiniz küçük ipuçları var ise burad a paylaşabiliriz.
İPUÇLARI /color]
B.B. Kalfa :
1.junonda oldugu gibi lanet atıyor (erg i hissedeceksin Oyuncu)
2.junonnda oldugu gibi tıslıyor (si vis pacem , PARABELLUM! ) umarım sövmüyordur
GBM 70:
1.Ofans savaşçı rahat bir şekilde kesiyor
2.Belli bir candan sonra yerden mor halka çıkartarak yakın çevresine hasar veriyor.
Yol savaşçısı:
1.Belli bir candan sonra herhangi bir oyuncuya mermi atıyor ( kutupla kurtulabilirsiniz , ck da işliyor deniliyor doğrulugunu denemenizde fayda var )
Köpek :
1.Zehir atıyor üzerinizde zehir varken yol savaşcısı vurursa katalizor etkisi yapıyor
GBM X:
1.Kadimdeki gibi ateş püskürtüyor.
2.Dirençleri düşür.Dirençleri düşür. diye bir etkide bulunor.
iyileştirme 15, Bilgisi 15, bb 1, dirençlerin 2 side 15, kaldırma 15, CK 15, meditasyon 1, İyileştirme çemberi 10,
İYİ DEİLMİ heh bide sakinleştirmeyede 1 vermiştim eylencesine ... ?çemberli taşa girmedim gaffar var görevim vaktim olmadığı için giremedim malum işler vumartesi giricem ama forumu takip ediyom neyle karşılaşıcam diye iyileştirme büyüm 1904 şuanlık ... ? yetenek dizilimi orada anlatmışsınız pek onu anlamadadım deişik geldi ?
seagle yazdı:BEN BİR ŞİFACIYIM VE YETENEKLERİM ... _
iyileştirme 15, Bilgisi 15, bb 1, dirençlerin 2 side 15, kaldırma 15, CK 15, meditasyon 1, İyileştirme çemberi 10,
İYİ DEİLMİ heh bide sakinleştirmeyede 1 vermiştim eylencesine ... ?çemberli taşa girmedim gaffar var görevim vaktim olmadığı için giremedim malum işler vumartesi giricem ama forumu takip ediyom neyle karşılaşıcam diye iyileştirme büyüm 1904 şuanlık ... ? yetenek dizilimi orada anlatmışsınız pek onu anlamadadım deişik geldi ?
ÇEMBERLİ taşa giren arkadaşım Dirençler 15 olacak kaldırma 15 iyileştirme ve bilgisi 15 ve CK 15 olsun geriso boş dedi.... HERKEZ TEK ŞİFA GİRİYOR...
ÇEMBERLİ taşa giren arkadaşım Dirençler 15 olacak kaldırma 15 iyileştirme ve bilgisi 15 ve CK 15 olsun geriso boş dedi.... HERKEZ TEK ŞİFA GİRİYOR...
Kendi sorusuna kendisi cevap veren eski arkadaşım
( Eski Köşklü Saltour, Bodyxyıkım, Mohikcans Yıkım çalındı ):
Kendi sorusuna kendisi cevap veren eski arkadaşım
( Eski Köşklü Saltour, Bodyxyıkım, Mohikcans Yıkım çalındı ):
Ciddimisin nasıl çaldırdın BEN hala KÖŞKLÜYÜM 5 . senem neredese oyun başladığından beri