Buradan hem GM lere hem de oyunculara sesleniyorum.
Sığınaklar 6 kişilik grupların güvenle durabileceği bir yerde açıldı.(Mısır Çarşısı)
Miğrat ortak bir bölgede kuruldu.Adanın tam ortası.
Çemberlitaş Arz kale dibinde kuruldu.Sığınaklar değil,miğratın Lodos kale dibine kurulması asl-ı adelettir.Ve İKV ye zarar getirecek bir durum var.Lodoslardan kimse klan parası artırıcı almyacak!Neden alsın ki!Cevabını biliyorsunuz.Lodoslardan Çemberlitaş artırıcı(Çıkacak yakında) almayacak.Neden alsın ki!
Eğer ki konmlama da adalet var ise ben boşuna 3 sene oyun oynamışım!!!Bir şwy öğrenmemişiz demek ki!
Ya da enayiyiz!Bunu demeye getiriyor GM ler.
HİÇ BÖYLE DÜŞÜNÜLMEDİ!
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HİÇ BÖYLE DÜŞÜNÜLMEDİ!
Lodos Sancağın orada da var sen illaki arz kalenin oradan girecem diyorsan ayrı

:lol: :lol: :lol:FaunTLeRoy yazdı:Lodos Sancağın orada da var sen illaki arz kalenin oradan girecem diyorsan ayrı
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İçerik düzenlenmiştir.Kurmay yazdı:Buradan hem GM lere hem de oyunculara sesleniyorum.
Sığınaklar 6 kişilik grupların güvenle durabileceği bir yerde açıldı.(Mısır Çarşısı)
Çemberlitaş Arz kale dibinde kuruldu.Sığınaklar değil,miğratın Lodos kale dibine kurulması asl-ı adelettir.Ve İKV ye zarar getirecek bir durum var.Lodoslardan kimse klan parası artırıcı almyacak!Neden alsın ki!Cevabını biliyorsunuz.Lodoslardan Çemberlitaş artırıcı(Çıkacak yakında) almayacak.Neden alsın ki!
Eğer ki konmlama da adalet var ise ben boşuna 3 sene oyun oynamışım!!!Bir şwy öğrenmemişiz demek ki!
Sosyolog
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum
sen salak mısınGecelerinyargicl yazdı:İçerik düzenlenmiştir.Kurmay yazdı:Buradan hem GM lere hem de oyunculara sesleniyorum.
Sosyolog

Küçük bir yanlış anlaşılma yaşanmış sanırım.
Konun açık kalmasına gerek yoktur.
Konun açık kalmasına gerek yoktur.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]