HarabaT

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: HarabaT

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

@ugurbayram -- Kardeşim adamalr bölgeden bas bas arıyorlardı he onlara özenere bende aradım ama sayısını bilmedğimden sadece 30 tane..

Konuyu açan kardeşimde olanları güzel bir dille anlatmış olan biten daha çok şey var bu sadece buz dağının görünen kısmı..

Oyun oyun olmaktan cıktı savaşmak yok o yok bu yok SAdece Grup bölgesi..

Uyanın uykunuzdan eski İ.k.v yok artık bu başka bir oyun sadece adı aynı..

Paran varsa güçlüsün kardeşim gece gündüz uğraş itemin ne kadar olabilir biliyomusun :) ejderini yükseltenin bir şahaser eksiği kadar..

Bir ayı ve Bir kangal eksiğin kadar..

Peki o senden çokmu çalıştı tabiki hayır sadece parası var Yönetimi Doyuruyo :)
Adam kayırmaları açmak bile istemiyorum yönetimin oyunculara müşteri niyetiyle bakmadığınıda biliyorum..

Aklı başında olanalr neler olup bittiğini açı kve net oalrak görebiliyodur eğerki göremiyorsa sömürülmeye devam etsin Eşşekler olmasa akıllılar nereden geçinicek hadi yavrum.
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Delixcellat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Delixcellat »

helal olsun erdem çok doğru söylemişsin inşallah dikkate alınır :!:
Kullanıcı avatarı
zMaviSz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen zMaviSz »

Her kelimesini tek tek okudum. Sonuna kadarda katılıyorum. Bu oyunu 2007 yılından beri oynuyorum. Ve bu güne kadar bir çok sıkıntıları oldu eywallah yönetici arkadaşlarımız şöyle böyle düzelttiler. Ama şuan eski IKV yok artık. Bütün arkadaşlar bir şaheser için gecesini gündüzüne katıp varı yoğuyla emeklerini harcıyorlar. Erdem arkadaşımın dediği gibi. Oyunda güçlü olabilmek için muhakkak öncelikle plus'ın en önemliside zaman'ın olmalı. Diğer İKV ürünlerini hiç söylemeye bile gerek yoq. IKV camiası olarak yöneticilerin üyelerine hizmet vermekten çıkıp artık maddi eğilime girdiklerini düşünmeye başladım. Ki bunu düşünen kişinin sadece ben oldugunu da sanmıyorum. Bu şekilde devam ederse bir çok üyelerini artık kaybetmeye başlayacaklarından eminim. Bu kadar emek göz ardı edilmemeli ve alınanın karşılığı verilmeli diye düşünüyorum.

UMARIM YÖNETİCİ ARKADAŞLAR DA BİZ ÜYELERİ GİBİ HER KELİMESİNİ TEK TEK OKUR VE BU KONUYA BİR AÇIKLIK GETİRİP GEREĞİNİ YAPARLAR. Saygılarımla.
Resim
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TarKk »

YAzını sıkılmadan okudum..süpersın ve oyunda aynı konu yuzunden şikayet eden birçok kışının derdıne tercuman olmuşsun. bu oyundakı eksıklığı o kdar ıyı anlatmışsınkı helal olsun demekten başka dıcek bısey yok bence.ellerıne sağlık sonuna kadar haklısın ve desteklıyorum..şu forumda gördugum okudugum en anlamlı konu ve en mantıklı en tatlı dılle yazılmış tek yazıdır.tekrar tekrar elıne sağlık.
Resim
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

eline sağlık
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
ugurtanbayram
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ugurtanbayram »

Helal olsun doğruyu söylemişsin bakmayın 700 bin oyuncusu var yazdığına 3 aydır facebok ta oy topluolardı dükkanda %30 indirim yapıcaklardı 30bn kişi aradılar hala 20bn kişiyi zor buldular 1 ayı kaldı.

Oyun zaten bitiyor alttan yeni oyuncular girmedikçe ve girip oyunun içinş görüp beğenmediklerinde çıkıyorlar bu oyun bitmemeli çok büyük hatalar düzeltilmeli bizi oyundan soyutan hataların önüne geçilmeli.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx
Kullanıcı avatarı
13022534910
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen 13022534910 »

Katılıorum Erdem Oyun İçerisinde De Söylemıstım Ve Konusmustuk Senınle !
gün gelir belki sana yalvardığım gibi yalvarırsın bana ozaman bende kabul etmem inan

[^_^ÖmeR^_^]
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TarKk »

ugurtanbayram yazdı:Helal olsun doğruyu söylemişsin bakmayın 700 bin oyuncusu var yazdığına 3 aydır facebok ta oy topluolardı dükkanda %30 indirim yapıcaklardı 30bn kişi aradılar hala 20bn kişiyi zor buldular 1 ayı kaldı.

Oyun zaten bitiyor alttan yeni oyuncular girmedikçe ve girip oyunun içinş görüp beğenmediklerinde çıkıyorlar bu oyun bitmemeli çok büyük hatalar düzeltilmeli bizi oyundan soyutan hataların önüne geçilmeli.

kesınlıkle haklısın kardeşim..sende guzel yerden yakalamışsın
Resim
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

Çemberlitaş'ı aylardır heyecanla bekliyoruz neyse....

6-7 saat içeride durman gerekiyor tabi 6 saat durman gereken yerde hiç mi gruptan birinin işi çıkmayacak hiç mi biri yemek yemeğe gitmeyecek
hele birde örs ve canlanırken verdiğimiz normalinden kat kat pahalı olan ücretin düşürülmesi lazım
bugün plusm bitti arkadaşlarda çemberlitaşa giriyoruz gel dediler neyse girdik içeri tam 6 saat durabildik skype da en son biri yorgunluktan uyudu mu artık ne yaptı bilmiyorum hırıldamaya başladı dahada cevap alamadık çıkalım en iyisi sürenin dolması da yakındır deyip çıktık
bilgisayarın karşısında otur otur nereye kadar zaten parasız kalmışım 15 m vardı artık oda yok
Keşke kısa bir bölge olsaydı kısadan kastım her mekan için farklı girişler olsa en baştan başlamamız gerekmese devam etmek isteyen içeriden başka bir kapıyla diğer mekana geçse
Şu şans faktörü de işin en kötüsü tamam bölgeye girdik temizliyoruz kesiyoruz ve elimizde ne var sadece madalya bütün emekler onca saat hepsi çöpe
en sonunda biri şu bilgisayar başında ölüp gidecek grubu satmayayım buraya kadar gelmişiz hadi dayanayım biraz daha derken gidecek adam yorgunluktan

Göster
- MuRaTPoLaT -
- MuRaTPoLaTşifacı -
- MuRaTPoLaTbüyücü -
- MuRaTPoLaTII -
- llııYokOluŞııll -
- Yazgüneşi -
- Kızılejder -
- YokOluş -
- Sipayri -
- VivaForever -
Murat Polat ÖZKAN
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

MuRaTPoLaT yazdı:Çemberlitaş'ı aylardır heyecanla bekliyoruz neyse....

6-7 saat içeride durman gerekiyor tabi 6 saat durman gereken yerde hiç mi gruptan birinin işi çıkmayacak hiç mi biri yemek yemeğe gitmeyecek
hele birde örs ve canlanırken verdiğimiz normalinden kat kat pahalı olan ücretin düşürülmesi lazım
bugün plusm bitti arkadaşlarda çemberlitaşa giriyoruz gel dediler neyse girdik içeri tam 6 saat durabildik skype da en son biri yorgunluktan uyudu mu artık ne yaptı bilmiyorum hırıldamaya başladı dahada cevap alamadık çıkalım en iyisi sürenin dolması da yakındır deyip çıktık
bilgisayarın karşısında otur otur nereye kadar zaten parasız kalmışım 15 m vardı artık oda yok
Keşke kısa bir bölge olsaydı kısadan kastım her mekan için farklı girişler olsa en baştan başlamamız gerekmese devam etmek isteyen içeriden başka bir kapıyla diğer mekana geçse
Şu şans faktörü de işin en kötüsü tamam bölgeye girdik temizliyoruz kesiyoruz ve elimizde ne var sadece madalya bütün emekler onca saat hepsi çöpe
en sonunda biri şu bilgisayar başında ölüp gidecek grubu satmayayım buraya kadar gelmişiz hadi dayanayım biraz daha derken gidecek adam yorgunluktan

Katılıyorum O Kdr Uuzn Sure Çok Sacma Olmuş Bıtırebılmen İçin Kımsenın Hehangı Bir İşi Olmamsı Gerekıoda Oda Çok Zor
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön