Oyunu İndirme?
Oyunu İndirme?
İKV yi indirmeye calısıorm ama 99 da dakılıyor sitede bekleyin virüs programınız tarıyodur felan yazmıslar fakat sonunda hata werdi neden ?Bir cvp werirmisiniz.

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Re: Oyunu İndirme?
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- Lodosxbaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Virüs Programını Kapat Tekrar İndir , 99 OLunca Bi O kadar daha Bekliyor Çok Fazla Güncellenecek Dosya Oldugu İçin Ardarda Dosyalar Aktarılıyor nese bu böle devam eder
kardeşim Kısacası Virüs Programının Tarayıcısını Kapat
99 Oldugunda Beklemeden Acılır,Oyundan (ws) Atııgnda eğer Güncellenecek dosya (ws) varsa Yazısı Cıkarsa ( Yeni Klasör ac onun içine at,Çıkma İhtimali %99,5
) Karıştı biraz Neyse Ben Öyle Acmıstım Zaten Oyunu
İnş Yardımım Dokunur
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Yukarıdaki belirtilen adımları uygulayarak oyunu bilgisayarına indirebilirsin.Lathander yazdı:Merhaba İKV,
Aşağıdaki anlatım ile Çemberlitaş eklentisini sorun yaşamadan indirebilirsiniz. Sorunsuz indirmek için tamamen ücretsiz olan Orbit Downloader'ın indirme, kurulum ve kullanımı aşağıda açıklanmıştır. Dilerseniz farklı indirme yöneticilerini de kullanabilirsiniz (ÖR: Internet Download Manager, Flashget vs.)
1. Bölüm: Orbit Downloader indirmek ve kurmak
Adım 2
Açılacak sayfasından Download Now butonuna tıklamalısın. Bu aşamada seni tekrar aynı butonun olduğu sayfaya yönlendirecektir. Tekrar Download Now butonuna tıkla.
Adım 3
Firefox için kaydetme seçenekleri
Internet Explorer için kaydetme seçenekleri
Orbit Downloader Setup'ı "Dosyayı kaydet"/"Farklı kaydet"/"Kaydet" seçeneği ile indirmeye başla.
Adım 4
Orbit Downloader'ı kurmak.
Orbit Downloader'ı kurmak için OrbitDownloaderSetup.exe'yi çalıştırıyoruz.
Adım 5
Orbit Downloader'ı kurmak.
"Çalıştır"'a tıklayarak setup uygulamasını çalıştırıyoruz.
Adım 6
Kuruluma hazırlanma.
"Next" e tıklamadan önce uygulamanın doğru kurulabilmesi için tarayıcılarımızın kapalı olması gereklidir.
Adım 7
Lisansı onaylamak.
Kurulumun başlaması için I accept The agreement" işaretlenip,"Next" e tıklamalısın .
Adım 8
Kurulum dizinini belirle.
Uygulamanın kurulacağı dizin belirlenecektir. Pratik olarak, varsayılan dizini seçip "Next"'e tıklayabilirsin.
Adım 9
Uygulama seçeneklerini belirle.
Uygulamanın kurulum seçeneklerinin belirlendiği son aşamada kısayol seçeneklerini ve uygulamanın hangi tarayıcılarda çalışacağını seçeceğiz.
"Other browser integrate" seçeneği altında uygulamanın entegre edileceği tarayıcıları seçeceğiz.(Ör: Firefox, Chrome)
NOT: Uygulama otomatik olarak Internet Explorer'a entegre olmaktadır.
Seçimi tamamladığında "Next" e tıklayarak diğer adıma geçebilirsin.
Adım 10
GrapPro seçenekleri.
GrapPro uygulamanın fazladan bir özelliği olup İKV Çemberlitaş indirmek için gerekli değildir. Temel olaran Youtube gibi sitelere IE tarayıcısı ile girdiğinizde videoları indirme şansı verir. Dilerseniz bu özelliği atlayabilirsiniz. "Next" e tıklayarak sonraki aşamaya geçiyoruz.
Adım 11
SpeechGrid
SpeechGrid Orbit Donwloader'ın isteğe bağlı özelliklerinden birisidir. İKV Çemberlitaş'ı indirminde ihtiyacımız yoktur."Do not install SpeechGrid" i seçtikten sonra "Next"e tıklayarak kuruluma devam edelim. Devam etmeden önce tarayıcılarınızı kapatmayını unutmayınız.
Adım 12
Kurulum bitiyor..
Adım 13
Kurulumu sonlandırma
"Finish" e tıklayarak Orbit Downloader kurulumunu bitiyoruz..
2. Bölüm: İKV: Çemberlitaş kurulum dosyasını indirmek
Yeşil, indir butonuna sağ tıkla ve açılan menüden "Download by Orbit" seçeneğini kullan.
Adım 2
İndirme ayarlarını belirlemek ve indirmeyi başlatmak
Bu pencereden kurulum dosyasını indireceğimiz dizini seçiyoruz. Kurulum dosyasını indireceğimiz dizinde yeterli boş disk alanı olmasına dikkat edelim.
"Download" a tıkladığımızda indirme işlemi başlayacakır.
Adım 3
İndirdiğimiz kurulum dosyasını çalıştırma
İndirme işlemi bitince görev çubuğundaki Orbit Downloader simgesine çift tıklayıp uygulamayı açıyoruz.
Adım 4
Orbit Downloader açılındığında "Completed" sekmesine tıklıyoruz.
Adım 5
"istanbulkur_4.0.exe" ye sağ tıklayıp, açılan menüden"Launch File"'ı seçiyoruz.
3. Bölüm: İKV: Çemberlitaş'ı kurmak
ÖNEMLİ NOT: İKV Çemberlitaş'ı kurmadan önce PC'nizde kurulu olan eski sürümü kaldırmalısınz. Kaldırmadan önce oyun dizininde yer alan Ekran Görüntülerinizin yedeğini almayı unutmayınız.
Adım 1
Kuruluma geçiyoruz.
Ve İstanbul kur açıldı. "İleri" diyerek kurulumumuza başlıyoruz.
Adım 2
İKV Çemberlitaş'ı kurma.
Ve İstanbul kur açıldı. "İleri" diyerek kurulumumuza başlıyoruz.
Adım 3
Lisans Anlaşması
Lisans Anlaşmasını okuduktan sonra kabul edip "İleri" diyoruz.
Adım 4
Kurulum dizinini belirleme
İKV Çemberlitaş'ın kurulacağı dizini seçiyoruz. Dilerseniz varsayılan dizine kurabilir, dilerseniz farklı bir dizin belirtebilirsiniz. Kurulacak dizini belirledikten sonra "İleri" ye tıklıyoruz.
Adım 5
Kurulum seçenekleri
Kurulum sonunda İKV Çemberlitaş'ın kısayolunu masaüstünüzde görkmek istiyorsanız onay kutucuğu işaretli şekilde "İleri"'ye tıkla, eğer kısayıl istemiyorsan kutucuktaki onay ikonunu kaldırabilirsin.
Adım 6
Kurulumu başlatma
Artık "Kur" a tıklayarak İKV Çemberlitaş kurulumunu başlatabilirsin.
Adım 7
Kurulum bitiyor
Kurulum tamamlandı. "Son" diyerek İKV Güncelleyici başlatabilirsin.
Adım 8
Güncelleyici otomatik olarak başlayacak ve güncellemeleri indirecek.
Ardından sunucunu seçip oyuna girebilirsin!
İyi eğlenceler!