Daha evvel bu konuları ne kadar açmıştım.Hiç bir yönetici hesabına gelmediğinden dolayı ya konumu kilitledi, ya da görmemezilten geldi.Yöneticilerin gene ilgilenmeyeceğini şimdiden biliyor olmama ragmen,diğer oyuncu arkadaşların bu yazının altına küçük bir not düşeceğine inanıyorum. Çemberlitaş için hepimiz 'hayırlı uğurlu olsun' dileklerimizi sunarken ve heyecanlanırken,yeni genişleme paketinin elit bir kesme hitap edeceğini,zihinsel ve bedensel olarak bizleri bu kadar yoracagını,ekonomik yönden(hem oyun parası-hem de YTl) bunaltacagını hesap etmemiştik.
Çemberlitaşta ilerliyoruz,plusumuz yok.Acemiyiz,Her slotta ölüyoruz. Saçmalık şu ki ölürken para,eskimemizi giderirken para veriyoruz.olan birikimlerimiz saatler içerisinde su gibi eriyor. (neden yeniden canlandığımızda örslerimiz sıfır,neden her ölümde paramız gidiyor,neden dışardaki örs ücretleri ile GB lerdeki örs ücreti aynı değil ? )
Bossları çekiyorsunuz,kesimini yapabilmek için elinizde ejder olması şart.Çünkü ejder asanın verdiği büyü hasarı oranı tüm şaheserlerden daha yüksek.Elinizde ejder yoksa ve üstüne meditasyona puan vermemişseniz iksir içmek zorunda kalacaksınız.Çünkü kesmek zorunda oldugunuz yaratıgın enerjisi bayagı yüksek.
İlerliyorsunuz...Kurulan en ideal grubun 1 ofans,1 tank savaşçı,2 büyücü ve 2 şifacıdan oluştugunu düşünüyorsunuz.Ama aslı o değil. Büyücülerinizin hasarı yüksek değilse kalfa en az 3 deprem yaratıyor.kutuplar 15 olmasına ragmen yetersiz bir süre içerisinde tekrar kutup açamayacağanızdan dolayı sadece tank hayatta kalıyor ve sil baştan ha yetiştim ha yetişeceğim... (Kalfaların yaratacağı deprem sayısını 2 ye indirebilirsiniz)
İlerliyorsunuz.şalterler geliyor. İşte burda yandınız.. Çünkü bir hata var,şalter kalktığı an (salise içerisinde)kapatmazsanız grubun ya tümü,ya da saha içerisindeki elemanlar ölüyor. Bahsettiğim hata ilk şalter kolundan başlayarak devam ediyor. (ikinci ve üçüncü kolları indirdiğinizde otomatik dengelemeden bahsetmiyorum) İlk kol..
Şalterleri zor bela aştınız.Saatler geçmiş.ölüp dirilmekten,birinin hatasından dolayı stres atmak için giridğiniz oyundan dolayı bazan hakaret ediyorsunuz,hem psikolojinizi bozuyor ve Amigdalanızda sertleşen kasların yarattıgı etkiyle sinir küpü oluyorsunuz.
İlerliyorsunuz!!! Olleyyyy son koldasınız.. karşınızda GBM ve bir B.B Kalfa var. bunları kesceksiniz lanet olası şalterden kurtulucak ve yeni yaratıklar göreceksiniz.Orda durun işte. Magelerin hiç bir büyü etkisi işlemiyor onlara.. Daha beter hasar vermeye çalıştıkça 20 bin küsür enederji depoluyor
İlerliyorsunuz.Sevinçlisiniz.buraya kadar gelmek bir başarı ! foruma eklemek için onlarca fotoğraf elinizde.. Evett!!Evet siz,sizler,sen... Aranan adam , hani şu kendini tecrübe abidesi zanneden küstah adam
Hepiniz aptalsınız! Yazımın içine etmiş olabilirim,hepinizi aptal yerine koymuş olabilirim. Fakat ismini unuttugum Yol Adam adlı Bossu nasıl kesebiliceğinizi biliyormusunuz ? çoğunuz hayır,çoğunuz palavra taktikler.. Eğer 2 savaşçının birinde yada ikisinde akçe ile aldıgınız,hayvan içgüdüsüyle genelde hep kendi çalışan yöneticilerin kakalamış oldugu Ayı nız yoksa eğer NAH kesersiniz. İşte burada sana diyorlar ki güçlü olmak istiyorsan,benim saatlarce onlıne olarak kalmanı istediğim GB lere gireceksin.Eğer güçlü olmak istiyorsan benim Dükkana koydugum ürünlerden alacaksın.Eğer güçlü olmak istiyorsan plus alacaksın. Vs. Vs. Vs.
Geçen forumda birinin yazısını okuyorum.Çocuk demogaji yaparak ATABEY ve diğer RoA üyelerinden kendisine Ecel Getiren üretmesini istemiş.Tabi kuklacının en baba loncası RoA ( maraton takmıs atımın hızlı loncası) buna yardım etmiş.Aslında çocuk kuklacıda onlarca carı çalmış bir şahıs. Betimliyor kendisi,oyunun aldıklarını ve verdiklerini anlatıyor.tam da Balzac' ın üslübuyla ya da Natüralist bir yazar seçin Emile Zola...
Diyorki o arkadaş,hayran kaldıgım ifadelerle.. Annem yemeğe çağırıyor.Tamam Anne! geliyorum anne! 5 dakika anne! 2 0 dakika anne! Git başımdan Anne!!! Eski fiziksel özelliğim,eski pratik zekam,eski zindeliğim yok artık.
Yeni Çemberli hepinize hayırlı olsun Ey İKV nin tüm oyuncuları. Sizin onlıne oldugunuz her saat İKV nin TTnetten komisyon aldıgını biliyormuydunuz ? Sizin mecburen aldıgınız her plusun,her silah yükselme gelirinin,her maden şans arttırıcının,her Gb şans artırıcının bizim GM lere aylık ne kadar para kazandırdıgını biliyormusunuz? (Sadece plusu hesaplayın 700 bin oyuncudan sadece 100 binciğinin pluslu oldugunu düşünün )
Yeni reçelterin malzemeleri yayımlamışsınız. Büyük bir başarı,övünüyorsunuz. Reçeteye 1 şahıs sahip olacak ve kendi carına ürettikten sonra yeni bir üretip yapıp diğer oyunculara yayma şansı olmayacak.hiç bir İKV oyuncusunun bundan bir menfaati olmayacak. bize yaptıcağınız hadi gülüm git saatlerce çakıl pc başında yeni şaheser ve reçete ara. Reçetelerde verdiğiniz materyel adetleri de cabası olsa gerek.Kaç oyuncunun reçeteyi elde edipte onları üretebileceğini düşünüyorsunuz.
İşin en tuhaf yanı. siz daha reçeteleri yayınlamadan 1 ay öncesine kadar bölgeden ve klandan sürekli Zamk toplayan oyuncuların var olması. Soruyorum onlara aldıgım cvp şu: ' Tamamen içgüdüsel'... Kaç kişi içgüdüsel olarak reçetelerde zamk oldugunu biliyorda 250 binden sınırsız zamk alıp depoluyor.. Bu insanlar nerden biliyorlardı o reçetelerdeki Zamkları ve adedini.. En çok canımı yakan da bu konudur ve en çok cevabını almak istediğim soru da budur zaten.
Ayrıca sizin yapmış olduğunuz İstanbul buluşmalarında,sizlerle boy boy fotoğraflar çektirip,arayı sıcak tutan oyuncular da soru işaret.. takip edebilen kaç kişi var. Birkaç örnekte isim vermeden bir kaç oyuncunun ne kadar kısa sürede,ne tür itemlere sahip olduklarını ve ne tür itemleri bünyelerinde barındırdıklarını yazacağım.
Bir büyücü.Boy boy fotoğrafları var sizlerle.İsmini kuklacıdan pek çok kişi bilir. 1 hafta,günde 4 kenan kesimi. 5 günde full alternatör set sahibi.
Bir savaşçı. yücelen solucan ayakkabı,yücelen solucan ceket,yücelen ardeneller reçetelerinin sahibi.bu reçeteler kendisine yaratıklardan düştü ve çok uzun bir süre serverde sadece kendisinde olan reçetelerdi bunlar..
Yine bir büyücü Bilge kağan cevriye sultan modeli 49 lvl mor olmayan pantolon sadece ona düştü. Bilge cevriye cekeet ilk ona düştü.. 13 günde üstünde alternatör zurh,alternatör kolye,neclus yüzük ve azat cevriye mor pantolon sahibi...
umarım Yöneeticiler yeni zorlukları,hataları bu kadar kapsamlı anlatmama rağmen anlayabilirler. Kemal amcamızı değil de biraz sorunlarımızı görmeye çalışın. Oyunda bu tartışmaları yaparken bana altF4 çekip oyuna bir daha girme diyen,çıkarcı yandaşlar oldu tabii. DÜŞÜNCELERİME KATILMIYOR OLABİLİRSİNİZ,FAKAT KONUSMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜ SONUNA KADAR SAVUNUYOR OLMALISINIZ...
Saygılarımla İbrahim Erdem Yahlioğlu