Çemberlitaş Kutu içeriği: 5 Yetenek Puanı!
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş Kutu içeriği: 5 Yetenek Puanı!
Yetenek penceresine dikkat edin 93 puan dağıtmış.49 lvl bir karakterde 98 puan var.5 puan dağıtmamış e-pin yükledim diye hava atıyor :mrgreen:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Tam da onu diyecektimxFirelifex yazdı:Yetenek penceresine dikkat edin 93 puan dağıtmış.49 lvl bir karakterde 98 puan var.5 puan dağıtmamış e-pin yükledim diye hava atıyor :mrgreen:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
O kadar alışveriş merkezi o kadar bayi olmasına rağmen merkeze gelmiyor gelen yerlerde merkeze en az 1.5 saat 
Hayat denen şeyin farkına vardığımızda geçmi kalmıştık acaba ?
Heroesmert
Heroesxmert
Heroesxbahsız

Heroesmert
Heroesxmert
Heroesxbahsız

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
Re: Çemberlitaş Kutu içeriği:dvd de bi sorun var
[/code][/code][/b]ben aldım cemberlita dvd sini yanlız eski surumumu yan istanbul kıyamet vakti derindeki sırrı yukledi.
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
Keşke 5 Yetenek Puanı Tüm karakterlere dağıtılsa.
Ben "İstanbul Kıyamet Vakti ÇEMBERLİTAŞ KUTU" yu 3 Aylık Plus Paketi , Sürpriz Hediyeler İçin alıyorum .
Ama bir karakterede olmasa ya. Neyse ne diyelim umarım geçen vakitlerde tüm karakterlere olarak değiştirilir.
Saygılarla ; KaNuNixxPCqoPaTH , Kanunixxbüyü | İyi Forumlar .. |
Ben "İstanbul Kıyamet Vakti ÇEMBERLİTAŞ KUTU" yu 3 Aylık Plus Paketi , Sürpriz Hediyeler İçin alıyorum .
Ama bir karakterede olmasa ya. Neyse ne diyelim umarım geçen vakitlerde tüm karakterlere olarak değiştirilir.
Saygılarla ; KaNuNixxPCqoPaTH , Kanunixxbüyü | İyi Forumlar .. |
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
Ben bugün "İstanbul Kıyamet Vakti ÇEMBERLİTAŞ KUTU" Aldım umarım iyi bir ayrıcalık sağlar bana.
Lathander yazdı:5 Ekstra Yetenek Puanı!
İKV Çemberlitaş Kutu ile birlikte gelen 5 Yetenek Puanını yükleyeceğin konusunda buradan yardım alabilirsin. Aşağıda bu özelliğin nasıl yükleneceğin adım adım anlatırmıştır.
Öncelikle http://www.istanbuloyun.com sayfasına giderek E PIN yükleme sayfasını açalım.
1. Adım: "5 Yetenek Puanı" kartının arka yüzünde yer alan E PIN serisini gir.. (16 haneli harf ve rakamlardan oluşur.)
2. Adım: "5 Yetenek Puanı"kartının arka yüzünde yer alan Şifreyi gir. (6 hanelidir ve sadece rakamlardan oluşur.)
3. Adım: Resimde gördüğün "Güvenlik Kodunu" gir ve "Gönder"'e tıkla.
4. Adım: Her "5 Yetenek Puanı" bir karakter için geçerlidir, yükleme yapacağımız karakteri seçeceğimiz iki diyalog kutucuğu açılır. Öncelikle sunucumuzu seçelim.
5. Adım: Bu adımda ise "5 Yetenek Puanı" yükleyeceğimiz karakterimizi seçelim.
6. Adım: "Gönder"'e tıkladığında "5 Yetenek Puanın" karakterine yüklenmiş demektir!
Oyuna girdiğinde karakterinin yetenek penceresinde dağıtmanı bekleyen 5 yeni yetenek puanı göreceksin!
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: De Va
Re: Çemberlitaş Kutu içerği: 5 Yetenek Puanı!
Chuckyx yazdı:4. Adım: Her "5 Yetenek Puanı" bir karakter için geçerlidir, yükleme yapacağımız karakteri seçeceğimiz iki diyalog kutucuğu açılır. Öncelikle sunucumuzu seçelim.
Bu Hiç Hoşuma Gitmedi, Ama Neyse.!
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
BEN Kasa erişimi ve +5 yetenek puanı yükledim..
Başarıyla gerçekleştirildi yazısını gördüm. Bugün ertesi gün ama hala gelmemiş
Desteğe yazdım. Cevap gelmedi. Parama yazık oldu. Nasıl iş bu anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı ? (karakterimde plus paket yok. Sadece kasa erişimi ve +5 yetenek puanı nı kurdum.)
Başarıyla gerçekleştirildi yazısını gördüm. Bugün ertesi gün ama hala gelmemiş
Desteğe yazdım. Cevap gelmedi. Parama yazık oldu. Nasıl iş bu anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı ? (karakterimde plus paket yok. Sadece kasa erişimi ve +5 yetenek puanı nı kurdum.)
Bir İşide Tam yapsaydınız su anda oyunu oynuyo olabılırdım siz nasıl ınsanlarsınız ya benım toplamda kullandıgım tam olarak 5 char var ve bunlar kullandıgım sadece. eee ben herbırıne +5 yuklemeye kalksam vay halıma ulan dolandırıcılar sızden merhametlıdır nedır bu sacmalık bence bır an once su yaptıgınız SACMALIGI duzeltırsenız ve gecmıste yuklenen epınlerede ozellıkle soluyorum bunu sımdı yaparsınız dersınızkı yenı alacak kısılerde eskıden yuklemıs olanlara boru gıbı gırdı yapcak bıse yok dersınız dıye bunu ozellıkle soluyorum daha oncede yuklenmıs olan epınlerle bırlıkte bunu guncellersenız hıc olmasa İKV ilk defa duzgun bırsey yaptı dıyebılcem...

* HAYATIM = KIZIM *