Merhaba,
Arkadaşlar en Extremexbüyücü adlı hesabı çalmadım çalmamda,bundan önce hiçbir hırsızlık ypamadım yapmamda fakat iftira atanlar var.Ben çarın sahibiyim gibi buyrun hodri meydan arkadaş kanıtı olan sunsun.Ben çaldıysam eğer (ki çalmadım)kanıtınızı sunun.Gelin yüzleşelim adam gibi adamın arkasından konuşup beni deli etmeyin,Arkamdan atıp tutanlar gelip yüzüme söylesinler.Arkamdan çarımı çaldı diyenler kanıtlarını sunsunlar,efendim uzun lafın kısası hodri meydan diyorum yiğit olan çıkar ispatlar...!!!
Extremexbüyücü
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Extremexbüyücü

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Extremexbüyücü
Arkadaşlar Bu arada bir kargaşa çıktı.Adamın çarının adı neyse bende anlamadım ama Extremexbüyücüü mü ne bimiyorum,çarı çalınmış sen çaldın diye benden istiyor adam sorsan arkadaş listesini falan sayarmış say diyorum hatırlamadım diyor,olay böyle böyle ama adam ortaklık teklif etti tmm 2-3 şartla kabul ederim dedim şartları yerine getirmedii içinde kabul etmedim.OLAY BU BAŞKA BİR GELİŞME YOKExtremexcrazy yazdı:Merhaba,
Arkadaşlar en Extremexbüyücü adlı hesabı çalmadım çalmamda,bundan önce hiçbir hırsızlık ypamadım yapmamda fakat iftira atanlar var.Ben çarın sahibiyim gibi buyrun hodri meydan arkadaş kanıtı olan sunsun.Ben çaldıysam eğer (ki çalmadım)kanıtınızı sunun.Gelin yüzleşelim adam gibi adamın arkasından konuşup beni deli etmeyin,Arkamdan atıp tutanlar gelip yüzüme söylesinler.Arkamdan çarımı çaldı diyenler kanıtlarını sunsunlar,efendim uzun lafın kısası hodri meydan diyorum yiğit olan çıkar ispatlar...!!!

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.