Extremexbüyücü

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Extremexbüyücü

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Merhaba,
Arkadaşlar en Extremexbüyücü adlı hesabı çalmadım çalmamda,bundan önce hiçbir hırsızlık ypamadım yapmamda fakat iftira atanlar var.Ben çarın sahibiyim gibi buyrun hodri meydan arkadaş kanıtı olan sunsun.Ben çaldıysam eğer (ki çalmadım)kanıtınızı sunun.Gelin yüzleşelim adam gibi adamın arkasından konuşup beni deli etmeyin,Arkamdan atıp tutanlar gelip yüzüme söylesinler.Arkamdan çarımı çaldı diyenler kanıtlarını sunsunlar,efendim uzun lafın kısası hodri meydan diyorum yiğit olan çıkar ispatlar...!!!
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
TaLaKo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Re: Extremexbüyücü

Mesaj gönderen TaLaKo »

:( Üzüldüm
Talha
Doktorxtahla

Resim
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Extremexbüyücü

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Extremexcrazy yazdı:Merhaba,
Arkadaşlar en Extremexbüyücü adlı hesabı çalmadım çalmamda,bundan önce hiçbir hırsızlık ypamadım yapmamda fakat iftira atanlar var.Ben çarın sahibiyim gibi buyrun hodri meydan arkadaş kanıtı olan sunsun.Ben çaldıysam eğer (ki çalmadım)kanıtınızı sunun.Gelin yüzleşelim adam gibi adamın arkasından konuşup beni deli etmeyin,Arkamdan atıp tutanlar gelip yüzüme söylesinler.Arkamdan çarımı çaldı diyenler kanıtlarını sunsunlar,efendim uzun lafın kısası hodri meydan diyorum yiğit olan çıkar ispatlar...!!!
Arkadaşlar Bu arada bir kargaşa çıktı.Adamın çarının adı neyse bende anlamadım ama Extremexbüyücüü mü ne bimiyorum,çarı çalınmış sen çaldın diye benden istiyor adam sorsan arkadaş listesini falan sayarmış say diyorum hatırlamadım diyor,olay böyle böyle ama adam ortaklık teklif etti tmm 2-3 şartla kabul ederim dedim şartları yerine getirmedii içinde kabul etmedim.OLAY BU BAŞKA BİR GELİŞME YOK
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.

“Genel Sohbet” sayfasına dön