Yeni Reçeteler Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
WhatSeCanIdoxD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yeni Reçeteler Hakkında

Mesaj gönderen WhatSeCanIdoxD »

Yeni Reçeteler Hakkında 2 Adet alternatif Sunacağım Birincisi Normal Materyalleri

Bıçak Sırtı Kılıç
[Maksimum Hasar]: 600.000
[Saldırı]: 27.520
[Kritik Vuruş İhtimali]: 4.354

Materyaller:
[Saf Altın] x12
[Mavi Topaz] x12
[Zamk] x12
[Sibiryalı] x8
[Ganoderma] x8
[Hidrojen] x10
[Niobyum] x10
[Klorotoksin] x10
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2

2 ci Alternatif İse Önceden o kadar emeklerle paralarla yaptıkları Ecel Getiren , Asap Latif , Ejder Asa gibi Silahların kullanılması

Bıçak Sırtı Kılıç
[Maksimum Hasar]: 600.000
[Saldırı]: 27.520
[Kritik Vuruş İhtimali]: 4.354

Materyaller:
[Ecel Getiren] x1
[Saf Altın] x12
[Zamk] x12
[Hidrojen] x10
[Niobyum] x10
[Klorotoksin] x10
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2

Not : 8 Gano 8 Sibiryalı 12 mavi topaz yerıne Ecel Getiren eklenmıştır Beyaz köşk piyasasına Göre 8 Gano 8 Sibir 12 mavi 200 m ediyor Gene Beyaz köşk piyasasına göre Bi ecel Getiren 5 iridyum 50 5 sibir 25 5 şelit 50 2 kadım 60 3 karbon çeliği 25 m ve liderlık meranlarla gözler dişlerle 20 m edıyor Toplamda 235 m edıyor bence [Ecel Getiren] x1 fazlasıyla karşılıyor Bende Hem ecel hem latif var barı ecelı verım Şaheserler Elımızde Kalmasın .............!
Kullanıcı avatarı
ugurtanbayram
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Yeni Reçeteler Hakkında

Mesaj gönderen ugurtanbayram »

Böyle birşey olsa zaten ilk olarak yeni yarattığın reçetede kadim diş göz sembol olmamalı sebeki biz zaten bunları ecel üretimi için alıp kullandık/veya kullanamadık güzel olurdu aslında dediğin kadimler çıksa aradan şureçetelerde mükemmel olrdu
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx
WhatSeCanIdoxD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WhatSeCanIdoxD »

ugurtanbayram yazdı:Böyle birşey olsa zaten ilk olarak yeni yarattığın reçetede kadim diş göz sembol olmamalı sebeki biz zaten bunları ecel üretimi için alıp kullandık/veya kullanamadık güzel olurdu aslında dediğin kadimler çıksa aradan şureçetelerde mükemmel olrdu
Ecel Normal Madenler + Görev MAteryallerı ıstıodu (Göz,kadım felan) Bıçak sırtı İse Hem normal materyal Hem ecel Hemde görev itemlerı ıstıyor Becne böle mantıklı
Yani şöyle Sibiryalı Şelit İridyum Karbon Üstüne Kadım Göz Liderlik Meran Katıyorsun Ecel oluyor, Ecelın ustune kadım göz meran liderlık klorotoksın Niobyum katıosun Bıçak sırtı oluyor
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Atıyorum Kıyamet asa reçetesinde bazı materyaller yerine ejder asa istese? Zaten sanmıyorum Şahesersiz olan adamın içeriye gireceğini
Resim

xXFENOMENXx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön