Savaşçılara da hasar veren gözlükler gelse ?
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Savaşçılara da hasar veren gözlükler gelse ?
Öncelikle merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi büyücünün büyü hasarını artıran gözlük var şifacının şifa bilgisini artıran gözlük var ama savaşçılar için sadece saldırıyı artıran gözlük var. İlerleyen zamanlarda max hasar ve normal hasarları artıran gözlükler gelse hiç fena olmaz sanki ? Ne dersiniz ? Mesela M2 Işık Hanım Lodos Gözlüğü vb. 
RoTTdeRbLitZ
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Savaşçılara da hasar veren gözlükler gelse ?
1 durdurma atıp büyücüyü yere seren savaşçıya bide hasar gözlük versinler tabikide çok güzel olur!
http://bit.ly/qM7njk
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu oyun böyle devam edemez,Çemberlitaş ile birlikte büyücünün zırh oranını artıran zırh eklenir diye düşünüyorum,gerekli çünkü.Ya bosslardan gözlük düşürme fikri nasıl ? veya kp ile alınan şifacı ve büyücü zırhları ?(şu an oyunda kullanılan zırhlar kp ile satılıcaktı sonradan fikir değiştirildi diye biliyorum.)
Böyle şeyler için durduk yere güncelleme yapıcaklarını sanmam eklentiyle birlikte gelebilir bize sadece beklemek düşer.
Böyle şeyler için durduk yere güncelleme yapıcaklarını sanmam eklentiyle birlikte gelebilir bize sadece beklemek düşer.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Oldu bide max hasar gözlükler koysunlar buyuculere tek atın dımı saten 5bin vuruosunuz yukseltimiş ecelle daha ne istiyonuz anlamadım !!!
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
namev0 yazdı:Oldu bide max hasar gözlükler koysunlar buyuculere tek atın dımı saten 5bin vuruosunuz yukseltimiş ecelle daha ne istiyonuz anlamadım !!!
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Hasar gözlük değilde savunma ve zırh veren gözlükler gelebilir.yani saldırı gözlük varsa mantıken savunmada olmalı.ZIrh veren gözlükte gelebilir solucan modeli gibi.Hem bu şekilde büyücüler içinde iyi olur.Zırhımız az deyip duruyorlarSouLeYMaNeYouLa yazdı:Öncelikle merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi büyücünün büyü hasarını artıran gözlük var şifacının şifa bilgisini artıran gözlük var ama savaşçılar için sadece saldırıyı artıran gözlük var. İlerleyen zamanlarda max hasar ve normal hasarları artıran gözlükler gelse hiç fena olmaz sanki ? Ne dersiniz ? Mesela M2 Işık Hanım Lodos Gözlüğü vb.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Burgazxfurkan
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
iyi olurda kardeş şahsen hem büyücü hem şifacı hemde savaşçım var ama savaşçıya o özellikli gözlükler gelse hem 100 m den aşağı olmaz hemde savaşçılar bu sefer çok sağlam olur bide herkez o gözlükleri alamayacaından savaşçılar arasında ciddi bir sıkıntı ortaya çıkarır yönetim bu düşündüğü için bunları çıkarmıyor olabilir :lol:
- ugurtanbayram
- Sahaf Yardımcısı
Saldırı artıran gözlükler max hasarınızıda artırıyor bunu bilmeniz lazım bir yücelen tek item eşya takın eldiven mesela siilah vuruşunuza bakın sonra birde yücelen saldırı eldiven talıp vuruşunuza bakın 
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
Sallamak bedavaugurtanbayram yazdı:Saldırı artıran gözlükler max hasarınızıda artırıyor bunu bilmeniz lazım bir yücelen tek item eşya takın eldiven mesela siilah vuruşunuza bakın sonra birde yücelen saldırı eldiven talıp vuruşunuza bakın
bende geçen agır vuruş + buz attım

- ugurtanbayram
- Sahaf Yardımcısı
Sallamak bedava
Hiçte öyle diğil ben doğruyu söylüyorum dene.
Hiçte öyle diğil ben doğruyu söylüyorum dene.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx