TTNET Satış Noktaları adresleri güncellendi!
Re: TTNET Satış Noktaları adresleri güncellendi!
merhabalar zonguldakta sadece caycuma da gozukuyor ben ereglide yasıyorum ve kutu burada yok en azından zonguldak merkezde olmali istanbula gidip almak caycumaya gidip almaktan daha kolay benim icin ve daha yakın olur yeni satıs noktalrı eklenecek mi ?
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Niğde Merkez'de bulunan TTNET satış noktası ile görüştük. Ürün ile kendisini detaylı bir şekilde bilgilendirdik. Ürünü hem Merkez hem de Bor bayisinden giderek alabilirsiniz.CASHino yazdı:Lathander yazdı:Hangi satış noktası acaba?CASHino yazdı:Herkeze iyi akşamlar bugün akşam TTnet satış noktasına gittik 4 arkadaş 4 adet kutu almak için olayı birinci ağızdan yazayım.
Biz: Hayırlı akşamlar biz TTnet sponsorluğunda Sobee yapımı olan İkv Çemberlitaş paketinden 4 adet almak istiyoruz. Ödemeyi kredi kartından yapabilirmiyiz yoksa nakitmi olucak?
TTnet görevli: Kredi kartıyla satış yapamayız. Hatta biz bu kutuları satamayız.
Biz:Neden kredi kartıyla olmuyorsa nakitte alabiliriz.
TTnet görevli: Patronu bir arayalım ona sormam gerekli 2 gün oldu bu kutular geleli bilgiye sahip değilim.
Biz: Peki bekliyoruz.
TTnet görevli: Patronla görüşme yapılır. Patron kredi kartı ve nakit olarak satamayız bu kutular TTnet mobile geçenlere hediyedir. Satılması yasak.
Biz:Nasıl yani ama oyunun resmi web sitesi http://www.istanbuloyun.com dan buranın adresini aldık ve kutuların size ulaştığını burdan temin edebileceğimizi söylediler.
TTnet görevli: Ben bilmiyorum 2 gündür kutular yerde duruyor herhangi bir talep olmadı.
Biz: Peki hanfendi biz bunu sizden alamazsak nerden alacağız bunun sadece sizde olduğu belirtildi.
TTnet görevli: Ben bilmiyorum
Biz: Bildiğiniz yerden sormak isterdik ama inanınki sizin neden burda olduğunuzuda biz bilmiyoruz. İşiniz rast gelsin..
Ne eksik ne fazla aynen böyledir. BİZ İSTANBULDA DEĞİLİZ DİYE NEDEN HERZAMAN AMA HERZAMAN BU KUTULARA 1 AY SONRA ULAŞIYORUZ??? Nihat bey yada Arif konuyla sizilgilenir misiniz?
Niğde ustacım..
Ayrıca Merkez bayisinden 6 Adet Çemberlitaş Kutu ayırtan oyuncumuza ve yine 3 Adet almak üzere bayiye telefonunu bırakan oyuncumuza da ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz
Sevgilerimizle
-
- Legendary Developer
Erzurum Merkez ve Erzurum Horasan'daki iki bayi ile görüştük. Her iki bayide de ürün bulunuyor ve alınabilir durumdaXxxChesTeRxxX yazdı:Horasan'daki Bayii ye gittim ne diyosun ya öyle bi oyunmu var dedilerIICaDDeCiTRII yazdı:MERKEZ MERKEZ ERZINCANKAPI CADDESI NO:28 4422351530
MERKEZ MERKEZ TOPÇUOĞLU MAH.RAVZA SITESI A2 BLOK NO:14/2 4422136363
İSPİR - HÜKÜMET CADDESI NO:9 4424514203
Oltu - ASLANPAŞA MAH.ZIYABEY CADDESI NO:56 4428166160
Horasan - YENI MAHALLE ERZURUM CADDE NO:18 4427112713 - 4427112804
MERKEZ MERKEZ TEPE MEZARLIK CADDESI ÇETIN İŞ MERKEZI NO:14 4422135840
AZİZİYE - AZIZIYE CADDDESI DADAŞ FIRINI YANI 120/B 4426312073
AŞKALE - ŞEHIT SEMIH GÜVEN ÇA.İSTANBUL CADDESI NO:77 4424151303
Palandöken - YAVUZ SULTAN SELIM BULVARI 2.MARKETLER CAD.NO:82 4423170215
Erzurum Merkez'deki tüm satış noktalarını aradım ancak, Erzurumdaki satıcılarda durumdan haberdar değil; Ellerine ulaşmamış Lathander ilgilenir misiniz?
Bide Oyunu Dünyaya Tanıtacaksınız
Ayrıca bu listede bulunmayan Solakzade Mah. Erzurum Avm üzerinde de bulunan TTNET bayisinde de İKV Çemberlitaş Kutusunun bulunduğu bilgisini aldık
Bayi bilgileri
MERKEZ MERKEZ ERZINCANKAPI CADDESI NO:28 4422351530
Horasan - YENI MAHALLE ERZURUM CADDE NO:18 4427112713 - 4427112804
İlginize teşekkürler arkadaşlar
-
- Legendary Developer
Listede İKV Çemberlitaş Kutuların bulunmadığı iller, ilçelerle ilgili çalışma yapılıyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yakında yapılacaktır.
Bilgilerinize sunarız
Bilgilerinize sunarız
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Koskoca İzmir'de adam gibi bir yerde bayii yok arkadaş..! 2 Bayii Karşıyaka'da 1 tanesi Konak, Eski İzmir bölgesinde... Koskoca İzmir'e 5 bayii yakışıyor mu?
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Yasakask yazdı:yaLnizadam66 yazdı:İLÇE SEMT ADRES TELEFON
SORGUN - BAHÇELİEVLER MAH. PTT CAD. NO:9 3544156058 - 3544155809
BOĞAZLIYAN - ÇARŞI İÇİ MESCİD CD. NO: 2 3546453000
YOZGAT - AHİSHAVİ MAH.İSTİKLAL CAD.NO:26 3543143000
SORGUN - CUM. CAD AKBANK YANI NO:21 3544150061
MERKEZ MERKEZ MEDRESE MAH. SARRAFLAR CAD. NO:75 3542123696
ŞEFAATLİ - BAHÇELİ EVLER MAH.ALPASLAN CAD. NO:5 3545641001
SARIKAYA - KAPLICA MAH.BARAN CAD.NO28 3547722369
BURASI YOZGAT YUKARIDAKI BAYİİ LERİN TAMAMINI ARADIM VE İKV NİN NE OLDUĞUNU 1 TANESİ BİLE BİLMİYOR ! İÇLERİNDEN SADECE MERKEZDEKILERDEN BIRISI VE BOGAZLIYANDAKI BAYİİ DEDİLER HAT SAHİBİ ( YANİ BABAN ) GELECEK BAYİİMİZE 30 TL FATURANA YANSIYACAK ! KUTU FALAN YOK KODLARI 3 TANE SANA VERİCEZ DEDİLER !
Böyle bir saçmalık var mı ya ? Hangi çağda yaşıyoruz biz? Babam gelecekmiş ulan babama baba 60 km dekı ilçeye gel ikv oyun kutusu alacaz 30 tl de para vericez mı dıcem ? Oda kutu falan yok cd poster rehber ? bir işi tam yapamıyorsunuz yapmıyorsunuz GM LER !
yozgatta sarraflar caddesinin sonundaki ttnet satış noktasında var kutu
kardesım ilk oraya gittim fakat faturama yansıyacak ve kutu yok epin kod larını veriyorlar :S
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
OSMANGAZİ - ALTIPARMAK CAD. NO:32/A 2242222203 (BURSA)
buraya yeni kutu lazım galiba ellerinde kalmamış heralde (=
bugün aldım kutuyu gayet güzel hele yetenek puanı ve anahtar olayı iyi forumlar.
buraya yeni kutu lazım galiba ellerinde kalmamış heralde (=
bugün aldım kutuyu gayet güzel hele yetenek puanı ve anahtar olayı iyi forumlar.
-
- Legendary Developer
Yozgat'ta listede bulunan tüm bayiler ile İKV Çemberlitaş ile ilgili iletişime geçtik. Listedeki tüm bayilerden sadece ücreti karşılığında (29,90 TL) İKV Kutu edinebilirsiniz. Düne kadar Yozgat'ta İKV Kutu bulamadığınız bayileri de tekrar arayabilir,sorabilirsiniz.yaLnizadam66 yazdı:Yasakask yazdı:yaLnizadam66 yazdı:İLÇE SEMT ADRES TELEFON
SORGUN - BAHÇELİEVLER MAH. PTT CAD. NO:9 3544156058 - 3544155809
BOĞAZLIYAN - ÇARŞI İÇİ MESCİD CD. NO: 2 3546453000
YOZGAT - AHİSHAVİ MAH.İSTİKLAL CAD.NO:26 3543143000
SORGUN - CUM. CAD AKBANK YANI NO:21 3544150061
MERKEZ MERKEZ MEDRESE MAH. SARRAFLAR CAD. NO:75 3542123696
ŞEFAATLİ - BAHÇELİ EVLER MAH.ALPASLAN CAD. NO:5 3545641001
SARIKAYA - KAPLICA MAH.BARAN CAD.NO28 3547722369
BURASI YOZGAT YUKARIDAKI BAYİİ LERİN TAMAMINI ARADIM VE İKV NİN NE OLDUĞUNU 1 TANESİ BİLE BİLMİYOR ! İÇLERİNDEN SADECE MERKEZDEKILERDEN BIRISI VE BOGAZLIYANDAKI BAYİİ DEDİLER HAT SAHİBİ ( YANİ BABAN ) GELECEK BAYİİMİZE 30 TL FATURANA YANSIYACAK ! KUTU FALAN YOK KODLARI 3 TANE SANA VERİCEZ DEDİLER !
Böyle bir saçmalık var mı ya ? Hangi çağda yaşıyoruz biz? Babam gelecekmiş ulan babama baba 60 km dekı ilçeye gel ikv oyun kutusu alacaz 30 tl de para vericez mı dıcem ? Oda kutu falan yok cd poster rehber ? bir işi tam yapamıyorsunuz yapmıyorsunuz GM LER !
yozgatta sarraflar caddesinin sonundaki ttnet satış noktasında var kutu
kardesım ilk oraya gittim fakat faturama yansıyacak ve kutu yok epin kod larını veriyorlar :S
Ayrıca ürünün sadece elden alındığı ve herhangi bir şekilde faturaya yansıtılmayacağı bilgisini de alabilirsiniz.
İlgilenirseniz iyi olur. Bolu'da birçok TTNET satış noktası olmasına rağmen listede adı yok ve satan yer de yok. Elektroworld ve Teknosa olmasına rağmen eski kutu da yoktu oralarda...Nerull yazdı:Listede İKV Çemberlitaş Kutuların bulunmadığı iller, ilçelerle ilgili çalışma yapılıyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yakında yapılacaktır.
Bilgilerinize sunarız
KÜTAHYA NEDEN YOK LİSTEDE ( ! )