Merhabalar;
Yönetime cok teşekkürler ediyorum son yaptıkları İş için ciddiyim dalga gecer gibi gözükmesin.
Nedeni ?
::: Migrat sığnakta savaşcılardan cok şifa büyü ye cok önem verilmesinden dolayı bu cemberli taşda savaşcısız olamıcağından savaşcı sınıfını kullanan arkadaşlar için yönetime teşekkürlerimizi sunarım.
Yönetim i teprik ediyoruz...
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetim i teprik ediyoruz...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Re: Yönetim i teprik ediyoruz...
Tskxgenelkrmay yazdı:Merhabalar;
Yönetime cok teşekkürler ediyorum son yaptıkları İş için ciddiyim dalga gecer gibi gözükmesin.
Nedeni ?
::: Migrat sığnakta savaşcılardan cok şifa büyü ye cok önem verilmesinden dolayı bu cemberli taşda savaşcısız olamıcağından savaşcı sınıfını kullanan arkadaşlar için yönetime teşekkürlerimizi sunarım.
àkıL yàştà DèğiL , Bàş`TàdıR !..
anarKi ( Satılmıştır ) , CinToniK
anarKi ( Satılmıştır ) , CinToniK
Hay ağzın bal yesin savaşcı karekterleri resmen Çöp yaptılar.
.......Byxerorr
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
/katılTskxgenelkrmay yazdı:Merhabalar;
Nedeni ?
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
mehmet seni bu yüzden seviyom la sonunda bi grup bölgesine girebilme şansım varTskxgenelkrmay yazdı:Merhabalar;
Nedeni ?

Teprik etme kardeş tebrik et
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
- Ssplendorr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Haklısn kardeşim jonun görevi olan gelsin yazıyolar bnm görevim var nerdesiniz yazıyorum hangi sınıf savaş gelme diye cvp alıyorum şimdi şavaşcı aramaktan helak oluyor aynı kişiler 
Kontrealçik.....///.....Thenirvana....///....Bodyxredbulll
KaTy PeRRy
[ ( - E.T-) ]
ŞebNeM FeRaH

Caroline Wozniacki
AnDreA PeTkoViç
[{ PeTko DanCe }]

Love You
Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi
Kopmayı koparılmayı anlat
KaTy PeRRy
ŞebNeM FeRaH
Caroline Wozniacki
AnDreA PeTkoViç
Love You
Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi
Kopmayı koparılmayı anlat
unutmakı mıgrat ılk geldıgındede 1 tank 1 ofans gıdılıodu.Çemberlitaş da yeni kımse tam bı taktık bılmıyor.İleriki zamanlarda belki yeni taktik bulunur ve yine savascıya gerek kalmayabılır.Tskxgenelkrmay yazdı:Merhabalar;
Nedeni ?
Bizde keyfine düşkün sosyal çoçuklar olabilirdik,hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı...
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Tebrik edilmemesi gerekir. Migrat'a loncası olmayan çok zor giriyor. Çemberlitaş'a girmek isteyen bir savaşçı migratı bitirmesi lazım. Migrat'a da girmek çok zor loncasız. Bunu düşünüp bir şeyler yapmaları lazım.