YakamozxPaix yazdı:Öncelikle selamlar güzel bir konu açmışsın gördüm ki kuklacıda bir çok lonca açıldı kapandı bunlardan kimileri hala ayakta kimileri ise kapattılar eskilerdende bir çok lonca gördüm ve suan oyunu bıraktılar bahsettiğin loncalar gerçekten çok iyi insanlardan olusan bir lonca bunlara diyecek yok bende Yakamozx loncasının kurucusuyum yazında tuhafıma giden tek birşey oldu oda diğer loncalar ezik demen bu lafını kınıyorum olurda ilerde lonca sistemi geldiğinde sakın ola o ezik loncalara basvurma sana diyecekleri tek sey bu konudaki o laf olacaktır herkeze iyi forumlar
YakamozxPaix
kardeş ben ezik demek istemedim tabiki kuklacıda 5 6 tane lonca yok bunlarda n daha iyi loncalarda vardır .
ben sadece 1 aylık gözlemmımı yazdım.
sokan28 yazdı:Her nekadar Sarılar dan ayrılsamda hepsi hala kardeşim ve hepsi çok tecrübeli sağlam kişilerdir.Bence bu konu tamamen tartışma çıkarmak için açılmıştır.
sana sadece gülerim. Benim başka işim yok da tartışma yaratıcam.
YakamozxPaix yazdı:Öncelikle selamlar güzel bir konu açmışsın gördüm ki kuklacıda bir çok lonca açıldı kapandı bunlardan kimileri hala ayakta kimileri ise kapattılar eskilerdende bir çok lonca gördüm ve suan oyunu bıraktılar bahsettiğin loncalar gerçekten çok iyi insanlardan olusan bir lonca bunlara diyecek yok bende Yakamozx loncasının kurucusuyum yazında tuhafıma giden tek birşey oldu oda diğer loncalar ezik demen bu lafını kınıyorum olurda ilerde lonca sistemi geldiğinde sakın ola o ezik loncalara basvurma sana diyecekleri tek sey bu konudaki o laf olacaktır herkeze iyi forumlar
YakamozxPaix
kardeş ben ezik demek istemedim tabiki kuklacıda 5 6 tane lonca yok bunlarda n daha iyi loncalarda vardır .
ben sadece 1 aylık gözlemmımı yazdım.
iyi forumlar...
O zaman 1 aylık gözleminle ezik tabirini kullanma !!
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Öncelikle merhabalar BeN Lostxdewrimci Lostx loncası kurucularından biriyim Yakamozxpaix kardeşime katılıyorum hiç bir lonca ezik deildir kuklacıda benim loncamda oldugu halde ben loncamı o kadar büyük görmem + yazdıgın loncalarda hepsi saglam loncalardır ama bu oyunun en köklü loncasıda Şahx lerdir ve güven veren adamlardır ..
Wild
Ahi
Şah
Hun
Türk
Mir
TLOO
ROA
Gazi
Lost
Yakomoz
Kuklacıdaki bütün loncalar iyidir kötü lonca yoktur emege saygı.... Unuttugum loncalar da olabilr hepsi iyi ...
MirxCapkin yazdı:Kardeş 1 Aylık Gözlem Yapıpta Loncaları Değerlendirme Bu Sadece Tatışma Yaratır.En İyisi Sen Anlamadığın İşlere Kafanı Yorma.Konu Kilit Lütfen !
Aynen dediklerine katılıyorum amacı tartışma yaratmak..Bu arada konunun kişisel tartışmalara dönüşmesi dışında konu sadece konu sahibinin isteği ile kilitlenebilir..Forum yöneticileri , GM'ler veyahutta pek olmasa da DEV lerden birisi konuyu UYGUN BULURSALAR kilitlerler..
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.