İĞRENÇ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

İĞRENÇ

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Şu iğrenç hatayı düzeltin lütfen (hataları):
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: İĞRENÇ

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar,

Göndermiş olduğunuz ekran görünüm hatalarının İKV ile alakası bulunmamaktadır. Sisteminiz içerisinde bulunan ekran kartı tarafından bu hataları almaktasınız.

Ekran kartınızın güncel sürümünü yüklemeniz sorunun tekrar oluşmasını engelleyebilir.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

zaten ne zaman evet bu hata var duzeltılecek dedınızkı boşverın gıttsın
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen firewall »

Böyle bir hata oyundan kaynaklanmadığı için var diyemezler 25 değil fakat 29 lvl den beri oynuorum hiç böyle bir hata olmadı fakar arkadaşımda oluyor çünkü ekran kartı problemli sizin gibi kaz kafalar gelip suçu yönetime attıkça bunun hata olduğunu sanan sazanlar çoğalıyor
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

firewall yazdı:Böyle bir hata oyundan kaynaklanmadığı için var diyemezler 25 değil fakat 29 lvl den beri oynuorum hiç böyle bir hata olmadı fakar arkadaşımda oluyor çünkü ekran kartı problemli sizin gibi kaz kafalar gelip suçu yönetime attıkça bunun hata olduğunu sanan sazanlar çoğalıyor
:arrow: :arrow:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Ekran kartın intihar etmiş kardeş
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı

firewall yazdı:Böyle bir hata oyundan kaynaklanmadığı için var diyemezler 25 değil fakat 29 lvl den beri oynuorum hiç böyle bir hata olmadı fakar arkadaşımda oluyor çünkü ekran kartı problemli sizin gibi kaz kafalar gelip suçu yönetime attıkça bunun hata olduğunu sanan sazanlar çoğalıyor
Ben insanım ve ekran kartımla alakası olduğunu anlarım. Ama böyle bir üslubu hiç yakıştıramadım.

Kaz kafalı ?
Sazan ?

Anlaması bozuk insan....

Yönetimin verdiği cevap için teşekkür ederim.

Lütfen hiç bir oyuncuya yukarıdaki insan(!) gibi muamala göstermeyiniz..
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Ayrıca iletin rapor edildi.
SinirBozucu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SinirBozucu »

İKV ile ATI yazılıma sahip ekran kartları arasında uyumsuzluk var ve bu nendenle bu hatalar oluşmakta.
Tümünde değil sadece bazı yeni sürümlerde olduğu tahmin ediliyor ama sadece bir tahmin. Çözümü malesef yok istediğin kadar yeni bir sürümünü yükle ekran kartığın istediğin kadar gelişmiş olsun yinede bu uyum sorunu tam olarak belli değil. Kaldıki yönetimin bile başına gelip üstesinden gelemediği bir sıkıntı bu.Sorun yüzde yüz ATI demi diye soranlar olabilir. ATI diğer oyunlarda böyle bir hata vermemekte sadece İKV de görülmeside enteresan bir rastlantı.

Kısacası bir muamma daha fazla yorum bir tarafı tutmak olur oda etik olmaz
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

SinirBozucu yazdı:İKV ile ATI yazılıma sahip ekran kartları arasında uyumsuzluk var ve bu nendenle bu hatalar oluşmakta.
Tümünde değil sadece bazı yeni sürümlerde olduğu tahmin ediliyor ama sadece bir tahmin. Çözümü malesef yok istediğin kadar yeni bir sürümünü yükle ekran kartığın istediğin kadar gelişmiş olsun yinede bu uyum sorunu tam olarak belli değil. Kaldıki yönetimin bile başına gelip üstesinden gelemediği bir sıkıntı bu.Sorun yüzde yüz ATI demi diye soranlar olabilir. ATI diğer oyunlarda böyle bir hata vermemekte sadece İKV de görülmeside enteresan bir rastlantı.

Kısacası bir muamma daha fazla yorum bir tarafı tutmak olur oda etik olmaz
Ati Radeon 2600 kullanıyorum. 3 zenelik laptobumda 3 zenedir ikv oynuyorum ve daha hiç bir zorunla karşılaşmadım. Zadece bir kere fazla ızınıp kapandığı oldu ;)
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön