Göndermiş olduğunuz ekran görünüm hatalarının İKV ile alakası bulunmamaktadır. Sisteminiz içerisinde bulunan ekran kartı tarafından bu hataları almaktasınız.
Ekran kartınızın güncel sürümünü yüklemeniz sorunun tekrar oluşmasını engelleyebilir.
Böyle bir hata oyundan kaynaklanmadığı için var diyemezler 25 değil fakat 29 lvl den beri oynuorum hiç böyle bir hata olmadı fakar arkadaşımda oluyor çünkü ekran kartı problemli sizin gibi kaz kafalar gelip suçu yönetime attıkça bunun hata olduğunu sanan sazanlar çoğalıyor
firewall yazdı:Böyle bir hata oyundan kaynaklanmadığı için var diyemezler 25 değil fakat 29 lvl den beri oynuorum hiç böyle bir hata olmadı fakar arkadaşımda oluyor çünkü ekran kartı problemli sizin gibi kaz kafalar gelip suçu yönetime attıkça bunun hata olduğunu sanan sazanlar çoğalıyor
:arrow: :arrow:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır. Benler TaTMiNaTöR (49)
firewall yazdı:Böyle bir hata oyundan kaynaklanmadığı için var diyemezler 25 değil fakat 29 lvl den beri oynuorum hiç böyle bir hata olmadı fakar arkadaşımda oluyor çünkü ekran kartı problemli sizin gibi kaz kafalar gelip suçu yönetime attıkça bunun hata olduğunu sanan sazanlar çoğalıyor
Ben insanım ve ekran kartımla alakası olduğunu anlarım. Ama böyle bir üslubu hiç yakıştıramadım.
Kaz kafalı ?
Sazan ?
Anlaması bozuk insan....
Yönetimin verdiği cevap için teşekkür ederim.
Lütfen hiç bir oyuncuya yukarıdaki insan(!) gibi muamala göstermeyiniz..
İKV ile ATI yazılıma sahip ekran kartları arasında uyumsuzluk var ve bu nendenle bu hatalar oluşmakta.
Tümünde değil sadece bazı yeni sürümlerde olduğu tahmin ediliyor ama sadece bir tahmin. Çözümü malesef yok istediğin kadar yeni bir sürümünü yükle ekran kartığın istediğin kadar gelişmiş olsun yinede bu uyum sorunu tam olarak belli değil. Kaldıki yönetimin bile başına gelip üstesinden gelemediği bir sıkıntı bu.Sorun yüzde yüz ATI demi diye soranlar olabilir. ATI diğer oyunlarda böyle bir hata vermemekte sadece İKV de görülmeside enteresan bir rastlantı.
Kısacası bir muamma daha fazla yorum bir tarafı tutmak olur oda etik olmaz
SinirBozucu yazdı:İKV ile ATI yazılıma sahip ekran kartları arasında uyumsuzluk var ve bu nendenle bu hatalar oluşmakta.
Tümünde değil sadece bazı yeni sürümlerde olduğu tahmin ediliyor ama sadece bir tahmin. Çözümü malesef yok istediğin kadar yeni bir sürümünü yükle ekran kartığın istediğin kadar gelişmiş olsun yinede bu uyum sorunu tam olarak belli değil. Kaldıki yönetimin bile başına gelip üstesinden gelemediği bir sıkıntı bu.Sorun yüzde yüz ATI demi diye soranlar olabilir. ATI diğer oyunlarda böyle bir hata vermemekte sadece İKV de görülmeside enteresan bir rastlantı.
Kısacası bir muamma daha fazla yorum bir tarafı tutmak olur oda etik olmaz
Ati Radeon 2600 kullanıyorum. 3 zenelik laptobumda 3 zenedir ikv oynuyorum ve daha hiç bir zorunla karşılaşmadım. Zadece bir kere fazla ızınıp kapandığı oldu
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır. Benler TaTMiNaTöR (49)