BLOKLANAN HESAPLAR HK.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: BLOKLANAN HESAPLAR HK.

Mesaj gönderen Gokhan25 »

yeni eşya yapmak için, yeniden karakter kastıran tek oyun bu olsa gerek, Allahtan insaflı adamlarda kadim hidrayı mor yapmadılar :D

yazılıp çizilecek o kadar çok şey varki ancak oralara artık hiç girmeyeceğim., çok ufak bir kısmından bahsedeceğim ve geçip gideceğim. Aklı başında olanlar reçetelere bakınca, aslında ikv kurucularının bizlere söylenmek istediklerini açıkça görecekler,

- hidra pençeleri için karakter kasmanız gerecek .çözüm : tükandan exp artırıcı alacaksınız.
- maden , materyal vs toplamanız gerecek.
çözüm : tükandan ilgili ürüne ait artırıcı almak.

vesaire vesaire...

ve ileriki bir tarihte de sırası ile yaptığınız silahlara tekrar yükseltme çıkacak. hatta bence tüm kıyafetlerinize bu uygulama sırası ile uygulanacak.

Bu yaptıkları suçmu ? ayıp mı ? günah mı ? hiç biri değil tabiki. Hatta bence hakları. işleri zaten bu, ticaret. emek verdikleri, verdiği emeklerin karşılığını beklemeleri gayet doğal. haklı olarak tabikide ticari kaygıları bulunan bir işletmenin böyle davranması da oldukça normal.

Şimdi bir kısmı diyecek ki herşey para mı ? evet para. bu adamlar hayır hasenat için bu işi yapmıyor değil mi ?
bir kısımda bizim o kadar paramız yok diyebilir. o kısmada düşen dua etmek. kiminin parası kiminin duası :)

şahsımda duacı kısımda yer alarak herkese kendi ekmeğinde bol kazançlar başarılar diliyorum.

not : oyun açıkları hakkında yine bir yinelemem olacak hoşlanmasalarda . sivrisinekle uğraşmak yerine, bataklığı kurutsalar sorun kalmayacak. Hiç ilgisi olmayan yılmazın karakteride, gökhanın karakteride anlamsız , açıklaması bile komik sunucu giriş yasaklarına maruz kalmaz.

gökhan gülen veda ediyor
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FiaNNa »

Hahaha şaka gibi yaaa ... Bu nedir hesaplar balanmış niçin etkinlikte hakkın olduğu iksiri aldığın için bukadar dar görüşlü bir yönetim olmaz kendi elleri ile dağıttıkları iksirleri geri alıyorlarmış şaka ya neyse Allah bu oyunu oynayanlara kolaylık versin ! Daha ne tür şeyler ile karşılasıcak insan hazır bekliyor Herkese selam bu arada :))
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
raptor55
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen raptor55 »

Tamamiyle Katılıyorum..

“Genel Sohbet” sayfasına dön