Herkeze iyi akşamlar bugün akşam TTnet satış noktasına gittik 4 arkadaş 4 adet kutu almak için olayı birinci ağızdan yazayım.
Biz: Hayırlı akşamlar biz TTnet sponsorluğunda Sobee yapımı olan İkv Çemberlitaş paketinden 4 adet almak istiyoruz. Ödemeyi kredi kartından yapabilirmiyiz yoksa nakitmi olucak?
TTnet görevli: Kredi kartıyla satış yapamayız. Hatta biz bu kutuları satamayız.
Biz:Neden kredi kartıyla olmuyorsa nakitte alabiliriz.
TTnet görevli: Patronu bir arayalım ona sormam gerekli 2 gün oldu bu kutular geleli bilgiye sahip değilim.
Biz: Peki bekliyoruz.
TTnet görevli: Patronla görüşme yapılır. Patron kredi kartı ve nakit olarak satamayız bu kutular TTnet mobile geçenlere hediyedir. Satılması yasak.
Biz:Nasıl yani ama oyunun resmi web sitesi www.istanbuloyun.com dan buranın adresini aldık ve kutuların size ulaştığını burdan temin edebileceğimizi söylediler.
TTnet görevli: Ben bilmiyorum 2 gündür kutular yerde duruyor herhangi bir talep olmadı.
Biz: Peki hanfendi biz bunu sizden alamazsak nerden alacağız bunun sadece sizde olduğu belirtildi.
TTnet görevli: Ben bilmiyorum
Biz: Bildiğiniz yerden sormak isterdik ama inanınki sizin neden burda olduğunuzuda biz bilmiyoruz. İşiniz rast gelsin..
Ne eksik ne fazla aynen böyledir. BİZ İSTANBULDA DEĞİLİZ DİYE NEDEN HERZAMAN AMA HERZAMAN BU KUTULARA 1 AY SONRA ULAŞIYORUZ??? Nihat bey yada Arif konuyla sizilgilenir misiniz?
TTnet kutu satış noktasındaki sorun?
TTnet kutu satış noktasındaki sorun?
Ama yorgun, ama bitik, ama anlamsız, ama eğrelti...
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…
“Seninle başladım, bitsin seninle… “
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…
Re: TTnet kutu satış noktasındaki sorun?
Bende aynısını yaşadım
Ttnet bayisinden aldım bende en sonunda ama zorla satmıyoruz diyo ya resmen :!:
Merhaba
Ben Bursa'da bir Türk telekom bayisine giderek '' İstanbul Kıyamamet Vakti Çemberli Taş '' Oyununu almak istediğimi belirtim tabi önce o nedir vs... sordular En sonunda Yetkili biriyle görüştüm. Ve Oda tttnet faturasına yansıtılacaktır + kodları size göndericez;
Ama Ben kutuyu almak istiyorum posterleri vs... kodlar mühim değil Lütfen Bimeks,D&G,Tekonosalar vb... Derindeki Sır'da yaptğınız gibi dağıtım yapabilsinler böyle Ttnet faturamız kabarıcak - Kutuyu alamıcaz
+ Kutu Satış Noktaları Demişsiniz Kutu Vermiyoki Sadece Kodları vericez diyo Bu nasıl Saçmalıktır.
İyi günler.

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Re: TTnet kutu satış noktasındaki sorun?
Abartısız ve mübalasız yazıyorum ben ömrümde bukadar "Ben bilmiyorum" diyen bir satış elemanı görmedim...
Ama yorgun, ama bitik, ama anlamsız, ama eğrelti...
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…