Destek
Destek
Arkadaşalr desteke şikayetmi yazdım arzuhalci-agop bana görev vermiyor 44 seviyeyim 44 seviye görevi arzuhalci yeraltını araştırıyor görevi gelmiyor 43 lwl görevi agopun değerlendirmesi görevini vermiyor. desteke yazdım ama mailime cevap gelmiyor yoksa başka yeremi geliyor cevap?
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: Destek
Yerlatı görevi için BRONZ görevini yapmış olman lazım
ama agop görevinden emin değilim büyük ihtimalle çeteci görevleriyle bağlantılıydı...
çeteci görevi derken? 20 liklerden ise onları yaptım
ama başka görevse bilmiyorum
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
Selam..
Arzuhalci Yeraltını Araştırıyor görevinin devamında Meran Labirenti'ne giriliyor, fakat bu görevi almadan önce Arzuhalci'ye Sualler (Bronz) ve ondan önceki Arzuhalci görevlerini tamamlamış olman gerekir.
[43 Seviye]
"İşte Sağlam Bir Eleman" :arrow: Görevi Agop vermektedir. Görevi tamamlamak için Agop ile konuşmalısınız.
" Agop’un Değerlendirmesi " :arrow: Görevi Agop vermektedir.Görevi tamamlamak için Agop ile konuşmalısınız.
Arzuhalci Yeraltını Araştırıyor görevinin devamında Meran Labirenti'ne giriliyor, fakat bu görevi almadan önce Arzuhalci'ye Sualler (Bronz) ve ondan önceki Arzuhalci görevlerini tamamlamış olman gerekir.
[43 Seviye]
"İşte Sağlam Bir Eleman" :arrow: Görevi Agop vermektedir. Görevi tamamlamak için Agop ile konuşmalısınız.
" Agop’un Değerlendirmesi " :arrow: Görevi Agop vermektedir.Görevi tamamlamak için Agop ile konuşmalısınız.
2009-2013
agopla konuşuyorum ama vermiyoJouRney yazdı:Selam..
[43 Seviye]
" Agop’un Değerlendirmesi " :arrow: Görevi Agop vermektedir.Görevi tamamlamak için Agop ile konuşmalısınız.[/color]
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü