İksirimi geri verin bana!
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
İksirimi geri verin bana!
Sorgusuz sualsiz yine astınız kestiniz... Alıp sildiniz şifacımdaki iksirlerimi peki ya benim zararım? Koysana yerine sildiğin kadar iksiri..! Ben zararımın derdindeyim arkadaş size bu iksir hatası 3 4 ay önce bir çok defa bildirildi fakat sizi cevabınız ctrl+c, ctrl+v. Ya o koltuğu bırak ya o koltuğun hakkını ver. Sizin yaptığınız iş sadece milletin önüne çıkıp 2-3 poz verip para kazanmanın yollarını aramak mı? Geri verin bana sildiğiniz iksirlerimi!
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: İksirimi geri verin bana!
arkandayım kardeşim 1 yıl önce bıraktım bu oyunu sırf yönetim yüzünden bu ne lan azcık oyuncuyu düşünün yaptığınız haksızlıklar 50 değil 100 değil !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Bu işi beceremeyenlerin acziyetidir veya art niyetidir resmen.
O kadar yaygara koparırsanız böyle acısını çıkarırız demektir bu.
Bütün oyun GM leri protesto ederse bu şekilde başka yerden acısını çıkarırız demektir.
Oyun zaten tamamen akçe ve plus satma için ne yapılabilir pazarlamasına döndü. Bunu görmemek veya aksini iddaa etmek için saf olmak gerekiyor.
Bu da emek verirseniz kazanırsınız mantığı adı altında yapılıyor. (Neyse burası başka konuların altında konuşulabilecek konular)
O gün yapılan bence art niyetti,
İlk önce herkese isim değiştirme verilecek deniyor, ama bir oyuncu en fazla 2 kez kazanabilir .
Ertesi gün sadece 1 kez kazanabiliyorsunuz diyor.
En son olarak"sadece bir kişi kazanabiliyor" diye çeviriliyor. Başından sonuna yalandı ya neyse.
Ama Gm geldi yanlış anlaşılma dendi, böyle hatalar olur dedi kapatıldı. Herkes eyvallah dedi geçti.
Aylar sonra bu şekilde acısının çıkarılacağı GM ler tarafında kapatılmamış olarak anlaşılıyor.
İksir kullandı diye banlanabilmen için buna özel bir kod yazmış olması gerekiyor. Hiç bir oyun malzemesi için olmayan sadece bir malzeme için oluyorsa buna özel kod yazılmıştır diye anlarım. Yazılımdan anlamayan birisine istedikleri kadar anlatsınlar ama yazılımda olabilecek bir hata değildir bu. Özel olarak eklenmiş bir koddur.
Çünkü bu iksirler diğer bölgelerde kullanıldı. Daha önce defalarca kullananlar oldu. Banlanan olmadı.
Bu iksirleri almanın yolunu da bak banlanıyorsunuz banlanmamanız için iksirlerini alıyorum demek resmen ...
Üç noktayı istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Benim/bizim hakkımı göz göre göre yiyenler için içim gayet rahat bu ifadeleri kullanıyorum.
Şimdi yine GM nin biri gelecek arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın olur böyle şeyler diyecek.
Biz de yiyeceğiz. Hiç bir yanlışta zararlı SOBEE olmuyor, hatayı onun yapmasına rağmen. Zararı çekenler hep oyuncular.
O kadar yaygara koparırsanız böyle acısını çıkarırız demektir bu.
Bütün oyun GM leri protesto ederse bu şekilde başka yerden acısını çıkarırız demektir.
Oyun zaten tamamen akçe ve plus satma için ne yapılabilir pazarlamasına döndü. Bunu görmemek veya aksini iddaa etmek için saf olmak gerekiyor.
Bu da emek verirseniz kazanırsınız mantığı adı altında yapılıyor. (Neyse burası başka konuların altında konuşulabilecek konular)
O gün yapılan bence art niyetti,
İlk önce herkese isim değiştirme verilecek deniyor, ama bir oyuncu en fazla 2 kez kazanabilir .
Ertesi gün sadece 1 kez kazanabiliyorsunuz diyor.
En son olarak"sadece bir kişi kazanabiliyor" diye çeviriliyor. Başından sonuna yalandı ya neyse.
Ama Gm geldi yanlış anlaşılma dendi, böyle hatalar olur dedi kapatıldı. Herkes eyvallah dedi geçti.
Aylar sonra bu şekilde acısının çıkarılacağı GM ler tarafında kapatılmamış olarak anlaşılıyor.
İksir kullandı diye banlanabilmen için buna özel bir kod yazmış olması gerekiyor. Hiç bir oyun malzemesi için olmayan sadece bir malzeme için oluyorsa buna özel kod yazılmıştır diye anlarım. Yazılımdan anlamayan birisine istedikleri kadar anlatsınlar ama yazılımda olabilecek bir hata değildir bu. Özel olarak eklenmiş bir koddur.
Çünkü bu iksirler diğer bölgelerde kullanıldı. Daha önce defalarca kullananlar oldu. Banlanan olmadı.
Bu iksirleri almanın yolunu da bak banlanıyorsunuz banlanmamanız için iksirlerini alıyorum demek resmen ...
Üç noktayı istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Benim/bizim hakkımı göz göre göre yiyenler için içim gayet rahat bu ifadeleri kullanıyorum.
Şimdi yine GM nin biri gelecek arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın olur böyle şeyler diyecek.
Biz de yiyeceğiz. Hiç bir yanlışta zararlı SOBEE olmuyor, hatayı onun yapmasına rağmen. Zararı çekenler hep oyuncular.
bir kez yapılan finali iki kez kazanmak imkansızdır.
YALANCILARA da, HAK YİYENLERE de ne söylesen azdır.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=51016&start=690#p511649
YALANCILARA da, HAK YİYENLERE de ne söylesen azdır.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=51016&start=690#p511649
Ben bir ENAYIYIM :mrgreen: , ölüm oyunu var gel, sana isim hakki verecegiz dediler gittim, kazandin al sana iksir, 15 gün sonrada isim hakkini alacaksin dediler, Enayiyim ya, inandim... sonunda gelip bir GM yanlis anlasima olmus, sadece iksirle idare et dedi ok dedim, dünde hesabimi bloklayip iksirleride geri aldilar, Enayiyim ya , bende kalacagini sanmistim.
Akçe al , neler yapacaksin neler dediler, Almanyadan 25 Euro havale parasi ödeyip 100 Euro yolladim Türkiyeye, akçe aldim, o akçe ile Maden yükseltme aldim, bir haftada 3 platin 2 iridyum madeninde cektigim torba kayboldu... Destege mail yolladim, bugüne kadar bir cevap bile alamadim. :evil:
Ben bir Enayiyim , bu oyuna bu kadar zaman ayiriyorum , para yatiriyorum, ve sonuçta iki kisinin art niyetle yaptigi oyun hilesi yüzünden emek verip kazandigim iksirlerim geri alindi , buna bile ses cikartmiyorum
Ne yönetimi nede destegi seviyorum , ama yinede oynuyorum bu oyunu :lol:
Akçe al , neler yapacaksin neler dediler, Almanyadan 25 Euro havale parasi ödeyip 100 Euro yolladim Türkiyeye, akçe aldim, o akçe ile Maden yükseltme aldim, bir haftada 3 platin 2 iridyum madeninde cektigim torba kayboldu... Destege mail yolladim, bugüne kadar bir cevap bile alamadim. :evil:
Ben bir Enayiyim , bu oyuna bu kadar zaman ayiriyorum , para yatiriyorum, ve sonuçta iki kisinin art niyetle yaptigi oyun hilesi yüzünden emek verip kazandigim iksirlerim geri alindi , buna bile ses cikartmiyorum
Stilla/Eugen/
+Kerrmit yazdı:Ben bir ENAYIYIM :mrgreen: , ölüm oyunu var gel, sana isim hakki verecegiz dediler gittim, kazandin al sana iksir, 15 gün sonrada isim hakkini alacaksin dediler, Enayiyim ya, inandim... sonunda gelip bir GM yanlis anlasima olmus, sadece iksirle idare et dedi ok dedim, dünde hesabimi bloklayip iksirleride geri aldilar, Enayiyim ya , bende kalacagini sanmistim.
Ben bir Enayiyim , bu oyuna bu kadar zaman ayiriyorum , para yatiriyorum, ve sonuçta iki kisinin art niyetle yaptigi oyun hilesi yüzünden emek verip kazandigim iksirlerim geri alindi , buna bile ses cikartmiyorum![]()

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
Olumu verin bana. Validem :lol: