Arzlar şimdiye kadar çok sıkıntı çekti hiç ses çıkmdı lodoslar 2 gün çekti hemen konu açılıyor.Ayrıca arzların hala sıkıntıları var lodosların sayısı çok fazla ve çemberliye girerkende lodoslar daldıgı için arzlar kendini savunmak zorunda kalıyor.Şimdi gelelim lodoslarınçokluguna.Lodos klannına girmiş herkes ismet bey var diye ve sayısı çok fazla bunların.Sürekli grup halinde geziyorlar 1 tane arz bulupda kesellim diye ve çemberli gelmeden önce arz kalesinden çıkamıyorduk anca er meydanında oda kp si olana tabi...Şimdi birazda siz sıkıntı çekin...Sabrettik biz sizde sabredin...Geçen gün çemberli gelmeden önce lodoslar beni taaaa tüccarın yanında öldürebiliyorlardı o kadar burnumuzun dibindelerdi şimdi siz sıkıntı çekin bakam XDQMCERDEMQ yazdı:)Arz kalenin stratejik yeri mükemmel ordaki yokuştan çıkıp aşşağıdaki savaşçıları avlayabiliyorsunuz lodoslarınki ise mal gibi ortada(bu en ufağı ve bu bile beni ilk klan seçimimde arz yapmaya yetti :!: )
2)Bildiğiniz üzere eminönünden meteora geçiş arzların; meteordan eminönüne geçiş lodosların elindeydi ancak yeni gelen er meydanlarıyla adam em e bi giriyor oyundan çıkıyor direk eminönünde ama biz lodoslar meteora girebilmek için çok sıkıntıya giriyoruz helede etkinliklerde arzlar keklik gibi avlıyor :!:
3)Savaşlar genelde eminönünde olur bizim doğduğumuz yerde bi örs yok onca uğraş edinip bin türlü zahmete girersen kalenin içinde bi tane var tabi... ama arzların örsleri doğdukları yerde kaldı ki mısırıda eğer arzlar kapatmışsa gitki örs olasın :!:
4)Yine eminönü lodos kalesi daracık yollarla kaplı o yollardan her geçerken şu yılan ve çıyanların sizi durdurması da ayrı bi dert ama arzlarınki öylemi geniiiş ferah adamlar ne zaman baksan bu genişliğin tadını çıkarıp vs atıyolar gepgeniş ortam ne yılan var ne çıyan :!:
5) Gelelim sivriyesivrideki arz sancakta fare adam yoluna giden noktada duruyor ve dahada önemlisi çok değerli iki madeni bünyesinde barındırıyor şelit ve gano yani siz lodos sanız rakip kişide arzsa o madenleri alamazsınız siz bi kere kesersiniz iki kere kesersiniz sürekli kalkıp saldıracaktır bunada kimsenin gücü yetmez... lodoslardaysa beş para etmeyen platin ve beril madenleri var ve yeri kuş konmaz kervan geçmez bi yerde kimsenin işinin olmayacağı bi yer ...
Bunlarıda bir başka lodos arkadasım Abdullah'ın yaptıgı paylasımdan alıyorum... Oda farklı bir bakış acısından bakmış .
TARAFLI YÖNETİM İSTEMİYORUZ !
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: TARAFLI YÖNETİM İSTEMİYORUZ !
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
evet erdem arkadasımızın yaptıgı tez gercektende dogru ben lodos oldugum ıcın degıl yapılan haksızlık barız ortada
sevgılı arz klanındakı arkadaşlar sıgınak girişinin mısır carşısında oldugunda yapılan yorumları hatırlayalım lutfen kı mısır carsısında kesılme sansınız yok ve cıft girişte verıldı bu konuyu aydınlatan yonetım ekıbımıze cemberlıtaş ıcınde bır kolaylastırıcı ıstiyoruz saygılar
sevgılı arz klanındakı arkadaşlar sıgınak girişinin mısır carşısında oldugunda yapılan yorumları hatırlayalım lutfen kı mısır carsısında kesılme sansınız yok ve cıft girişte verıldı bu konuyu aydınlatan yonetım ekıbımıze cemberlıtaş ıcınde bır kolaylastırıcı ıstiyoruz saygılar
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
dediğim gibi arzlar çok sıkıntı çekti sizde çekin :twisted:hanedanxbutcher yazdı:evet erdem arkadasımızın yaptıgı tez gercektende dogru ben lodos oldugum ıcın degıl yapılan haksızlık barız ortada
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
Post kasmaktan sıkılmadın mı kardeşim eklenti geldi yönetime teşekürler
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
amacım post kasmak olsaydı yorumum sadece bir harf olurdu bundan emin ol gerçekten biz çok sıkıntı çektik zamanında azda siz çekinde görün... İyi yaptı yönetim oh olsun XDhanedanxbutcher yazdı:Post kasmaktan sıkılmadın mı kardeşim eklenti geldi yönetime teşekürler
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
ne sıkıntısı cektın ayrıca benım sorunum deıl burdan yonetıme seslendık duyuldu sesımız yenı gırıs kapısı geldı konusmanın geregı yok cekıcı herseyı cekmısın sen herkonun sonunda aynı cumle neyse sıkıntı varsa oyunda goruselım ıyı gunler
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
valla her türlü sıkıntıyı çekti arzlar hiç itiraz etmeyin meteordan geçemiyorduk arz kalesinden çıkamıyorduk labirentten arz sancakların hiç brinden hareket edemiyorduk ve lodosların sayısı yüzlerle ifade edilirken bizimkiler onlarla ifade ediliyordu gruplarla dolaşıp 1m çıktımız anda arz avında olan lodoslar pusudan çıkıp bom arzı indiriolardı.Ama şimdi sıkıntı kalmadı şimdi lodoslar çeksin sıkıntıyı bizne.hanedanxbutcher yazdı:ne sıkıntısı cektın ayrıca benım sorunum deıl burdan yonetıme seslendık duyuldu sesımız yenı gırıs kapısı geldı konusmanın geregı yok cekıcı herseyı cekmısın sen herkonun sonunda aynı cumle neyse sıkıntı varsa oyunda goruselım ıyı gunler