Kasa Erişim Kodu
Kasa Erişim Kodu
Ben Üyelikaldan Çemberlitaş Kutu Aldım Fakat Verilen Kasa Erişim Kodu Yanlış Yada Bir Hata Var Destek yardımcı Olun Nasıl Olucak Bu İş Mağdur Durumda Kaldım 
Re: Kasa Erişim Kodu
Faust yazdı:Ben Üyelikaldan Çemberlitaş Kutu Aldım Fakat Verilen Kasa Erişim Kodu Yanlış Yada Bir Hata Var Destek yardımcı Olun Nasıl Olucak Bu İş Mağdur Durumda Kaldım
E PIN Kodunuzu www.istanbuloyun.com/support.aspx üzerinden İKV Kutu bildirim tipi ile bize gönder lütfen. Doğru E PIN sana gönderilecektir.
Herhangi bir şekilde mağdur olmayacaksın.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Teşekkürler Lathander İkv Kutu Seçeneğinden Gönderdim Size Kodu İnşallah Derdime Derman Olursunuz 
''İşlem Başarısız. Lütfen Tekrar Deneyiniz.''
Kodu Yazınca Böyle Diyor
Kodu Yazınca Böyle Diyor
BAKIN HALA KODU GÖNDERMEDİNİZ LATHANDER SABRIMIZIN SINIRI VAR PARA VERIYORUZ KOD YANLIŞMIDIR HATALIMIDIR NASIL İŞ BU YA DAVACI OLUCAM BU GİDİŞLE ADAM GİBİ İŞ YAPIN KARDEŞİM :evil:
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Faust yazdı:BAKIN HALA KODU GÖNDERMEDİNİZ LATHANDER SABRIMIZIN SINIRI VAR PARA VERIYORUZ KOD YANLIŞMIDIR HATALIMIDIR NASIL İŞ BU YA DAVACI OLUCAM BU GİDİŞLE ADAM GİBİ İŞ YAPIN KARDEŞİM :evil:
ben dünden beri bekliyorum galiba hızlı desteğe ilk konu açanlardan birisiyim
inş gelcek bi gün +5 yetenek puanım olmuo bende de işlem başarısız falan bişiler dio defalarca denedm
Yusuf