bu foto alıntıdır sadece BEN İŞARETLEDİM 1 kere girdim... ama öldük acemiliğimzize sayıyırum çünki ilk girişidi herkezin BİŞİ SOUCAM o mavi yer işaretlediğim başladığımız YER dimi ? öyle sanıyorum DOĞRUMU söyliyorum ? karşımızda taaruz robotları var ARKASINDADA kapı var... taaruz robotlarını kesmedik ama bi şifa kapıyı geçti DENEMEK istedim beceremedim... ? geçemessiniz fln bişi diodu eee ? kaos nereden yapılacak ? anlamadım taaruz robotlarının soluna doğru yol göremedim kapı vardı _? örsün orada erg odası solumuzdada lovobutuar var sanıyourm işaret ettiğim yer başlangıç yerim kaos için nereden gitmemiz grtk başka yol yok yani göremedim BİRİSİ anlatabilirmi ?
bu foto alıntıdır sadece BEN İŞARETLEDİM 1 kere girdim... ama öldük acemiliğimzize sayıyırum çünki ilk girişidi herkezin BİŞİ SOUCAM o mavi yer işaretlediğim başladığımız YER dimi ? öyle sanıyorum DOĞRUMU söyliyorum ? karşımızda taaruz robotları var ARKASINDADA kapı var... taaruz robotlarını kesmedik ama bi şifa kapıyı geçti DENEMEK istedim beceremedim... ? geçemessiniz fln bişi diodu eee ? kaos nereden yapılacak ? anlamadım taaruz robotlarının soluna doğru yol göremedim kapı vardı _? örsün orada erg odası solumuzdada lovobutuar var sanıyourm işaret ettiğim yer başlangıç yerim kaos için nereden gitmemiz grtk başka yol yok yani göremedim BİRİSİ anlatabilirmi ?
o kırmızı işaretlediğim yerde kapı var ve geçemedik küçük yuvarlak bişi .... sorun başka nereden gidebiliriz biri bana anlatablirmi aşamalı aşamalı .
O robotları kesemediyseniz biri oyalasın khaos olduktan sonra diğer odaya girin orada gb anı gibi bişey var adı gbcom onunla konuş görev verecek onu yapınca içeri girebilirsiniz.
turkoxHAMSTER yazdı:O robotları kesemediyseniz biri oyalasın khaos olduktan sonra diğer odaya girin orada gb anı gibi bişey var adı gbcom onunla konuş görev verecek onu yapınca içeri girebilirsiniz.
turkoxHAMSTER yazdı:O robotları kesemediyseniz biri oyalasın khaos olduktan sonra diğer odaya girin orada gb anı gibi bişey var adı gbcom onunla konuş görev verecek onu yapınca içeri girebilirsiniz.
SOL taraftaki odada geçitmi var ?
evet sol taraftaki odada bir odaya açılan kapı var orası.
SOL taraftaki odada geçitmi var ?
evet sol taraftaki odada bir odaya açılan kapı var orası.
ok teşekkür ederim haritada o yer lovobatuar diye gözüküyor çok teşekkr ederim GM com tmm başladığımız da on u görmüyo ama tıklaya biliodu fare yanlız Kubbe diye biyer var KAos un olması için ORAYA kadar gitmemizmi gerek ?
khaos için ister rahat rahat yapmak istiyorsan yaratıkları kesersin ister bi büyücü çeker buz açar oyalar sizde acele edip yaparısınz.ama yapmanız gereken şu ilk girdğinizde sol tarafta kalan odaya gireceksiniz daha sonra o odanın içinde bi kapı daha var oraya gireceksiniz ve orda gbm-anı tarızında bi robot var ondan gbm.com görevini alıp çıkacaksınz ve görevinizi yapacaksınz.görevinizi yaptıktan sonra da yeniden girip taarruz robotlarını kesip yolunuza devam edebilirisinz...
Sifacixhezae yazdı:khaos için ister rahat rahat yapmak istiyorsan yaratıkları kesersin ister bi büyücü çeker buz açar oyalar sizde acele edip yaparısınz.ama yapmanız gereken şu ilk girdğinizde sol tarafta kalan odaya gireceksiniz daha sonra o odanın içinde bi kapı daha var oraya gireceksiniz ve orda gbm-anı tarızında bi robot var ondan gbm.com görevini alıp çıkacaksınz ve görevinizi yapacaksınz.görevinizi yaptıktan sonra da yeniden girip taarruz robotlarını kesip yolunuza devam edebilirisinz...
peki tmm çok teşekkür ederim GM COM un verdiği görev nasıl bir görev ? çemberli taşın içindemi yapılıor ?
Sifacixhezae yazdı:khaos için ister rahat rahat yapmak istiyorsan yaratıkları kesersin ister bi büyücü çeker buz açar oyalar sizde acele edip yaparısınz.ama yapmanız gereken şu ilk girdğinizde sol tarafta kalan odaya gireceksiniz daha sonra o odanın içinde bi kapı daha var oraya gireceksiniz ve orda gbm-anı tarızında bi robot var ondan gbm.com görevini alıp çıkacaksınz ve görevinizi yapacaksınz.görevinizi yaptıktan sonra da yeniden girip taarruz robotlarını kesip yolunuza devam edebilirisinz...
peki tmm çok teşekkür ederim GM COM un verdiği görev nasıl bir görev ? çemberli taşın içindemi yapılıor ?
Ordan aldğın görev topala gönderiyor ordan teşkilat hattına ... Teşkilat hattından görevi aldıktan sonra tekrar çemberliye girebilirsin o kapıdan geçme görevini yapmş oluyosun
RaiNxJokeR & RaiNxApRaNaX
' Cesur ol. Değilsen bile öyle davran hiç kimse aradaki farkı anlayamaz '