Savaşçılar ve grup bölgeleri hakkında LÜTFEN BİR BAKIN .....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
emrahok
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Savaşçılar ve grup bölgeleri hakkında LÜTFEN BİR BAKIN .....

Mesaj gönderen emrahok »

Hemen konuya girmek istiyorum.

Diğer migrat ve sığınak bölgeleri yetmiyormuş gibi birde çemberlitaş bölgesinide grup bölgesi olarak son derece saçmalıkların yanı sıra milletin sanki çok parası vrmış gibi birde yeni reçeteler için maden savaşına girilicek ve ve yine reel para kullanılması şart koşulmuş gibi bir mantık çıkıyor ortaya. Size bu mantığı hiç düşündünüzmü. Bir maden arttırıcı alınacak bir değil iki tahminem çünkü en zorlu madenleri koymuşlar birde yetmiyormuş gibi yeni üretilicek silahlara artı basılıcak yine para. Yani, bu durumda ikv nin gözünü para bürümüş şekilde bir durum çıkıyor ortaya. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz. Peki bu bölgelere giremeyenler ne olucak. Onlar oyunda hep ezilecek. Neden ezileecek onuda söyliyim çünkü aa bunun üsünde bişiy yok bizim bununla işimiz olmaz denecek gerçi yinede aynı durumlarla karşı karşıyayız. Ortada bir düzen ve dengeleme yapılması şart. Bölgeye girmek istyor ama adam savaşçı yine işi bozuk neden herşey çünkü büyüler yazpıyor bu durumda savaşçılar arka planda bırakılıyor. Bu seferde orytada kalınıyor tabi arkadaş çevresi olanlar her zaman için öncelikli tanınıyor. Sizce neden olmasın bu grup bölgelerinde savaşçıların bir işi olmasın. Çemberli için TANK Sığınak için TANK bune şimdi diğer savaşçılar ne yapacak bir kıyıda bırakılmış bir hurda parçası gibi kalıyor nede olsa ikv yönetimi çokta tın diyor çünkü heryerden para geliyor. Ha herkes girmiş girmemiş ne fark eder. İşte bu durumları bir aydınlığa çıkarmak istedim Savaşçılarında bir rolü olması lazım tek savaşçı değil iki savaşçı değil her zaman büyücülerin grupta önemli bir rolü olmaması lazım. Birazda savaşçılara önemli bir derecede hak tanınması lazım. İKV YÖNETİMİ size sesleniyorum biraz açında gözlerinizi mantıklı bir noktaya varın istedim.
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Savaşçılar ve grup bölgeleri hakkında LÜTFEN BİR BAKIN .....

Mesaj gönderen DavutVideo »

öncelikle çemberlitaşta baya yol kat etmiş biri olduğunu sanmıyorum çünkü çemberlitaşta savaşcının daha çok iş gördüğünü anlardın bir ofansif savaşcı çok iyi şeyler yapabilir örneğin kalfaya sert ile full max olan biri 4000 küsür vuruyor zırhı yok 2 savaşcı girmesi zaten şart çünkü 2 ayrı kişiye zihin atılıyor 2 bozacak karakter olması gerek

bu adamı almayalım güçlü değil lafını bende kullanırım neden tecrübe düzeyi düşük görünür böylesine zor bir yerde neden riske gireyim onuda geçtim ben o kadar çalışmışım çabalamışım bir kaç şaheser sahibi olmuşum sonra şahersiz gelip benle giriyor ohh ne güzel bende üretmeyim diğer bir konu

ok fazla maden istemişler hak veriyorum fakat istersen üretmeyedebilirsin çünkü düşüyor desteğe kaç tane mail gitti gblerden hiç bir şey düşüremiyoruz bari reçetesiyle üretelim diye sırf çevremdekielrden biliyorum adamlarda bunu yapmış her boss da bir reçete düşer mutlaka ama hazırı düşmez şansı olan düşürür madende durmayı sevmeyen girer atar misali

burada hata varmı hiç??
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
emrahok
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen emrahok »

Tamamda arkadaşım sence grup bölgelerine giren herkes herşeye tecrübelimi başladı hayır herkez belli bir süre tecrübe kazanmak için uğraştı bunların yani sıra ortaya bunlar çıkıyor.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

emrahok yazdı:Tamamda arkadaşım sence grup bölgelerine giren herkes herşeye tecrübelimi başladı hayır herkez belli bir süre tecrübe kazanmak için uğraştı bunların yani sıra ortaya bunlar çıkıyor.
Kardeş Migrat sığınak zamanı , öbür eşyaları düşürseydin hiç bir sorun olmazdı . Benim bir Tank savaşcı arkadaşım Migrat kapısında beklerdi ( Şaheseri yoktu ) kendine grup kurardı , zırh düşürmeye çalışırdı , sonunda başardı düşürdü . Ondan sonrası kendinden geldi öbürlerinide düşürdü . Fakat sen Migratta bile çabalamadan Çemberlitaş diyorsun .
Resim
Resim
emrahok
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen emrahok »

peki çabalanmadığını nerden biliyorsun benimi takip ediyorsun bak diyorum yapamayanlar ne olucak diyorum ben bir tek kendimi kastetmiyorum az mantıklı okursan yazıyı ne dediğimi anlarsın...
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

LAN JUONDAYIZ YETTİ LAN ARTIK 2. OLDU 30 CANDA DÜŞTÜM LAN HALLEDİN ŞU SORUNU BİNDE BİR JUNON KESİYOM AYIP BE ALLAHINIZ VARSA DÜZELTİN.
Kullanıcı avatarı
Gecelerinyargicl
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Gecelerinyargicl »

emrahok yazdı:Hemen konuya girmek istiyorum.

Diğer migrat ve sığınak bölgeleri yetmiyormuş gibi birde çemberlitaş bölgesinide grup bölgesi olarak son derece saçmalıkların yanı sıra milletin sanki çok parası vrmış gibi birde yeni reçeteler için maden savaşına girilicek ve ve yine reel para kullanılması şart koşulmuş gibi bir mantık çıkıyor ortaya. Size bu mantığı hiç düşündünüzmü. Bir maden arttırıcı alınacak bir değil iki tahminem çünkü en zorlu madenleri koymuşlar birde yetmiyormuş gibi yeni üretilicek silahlara artı basılıcak yine para. Yani, bu durumda ikv nin gözünü para bürümüş şekilde bir durum çıkıyor ortaya. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz. Peki bu bölgelere giremeyenler ne olucak. Onlar oyunda hep ezilecek. Neden ezileecek onuda söyliyim çünkü aa bunun üsünde bişiy yok bizim bununla işimiz olmaz denecek gerçi yinede aynı durumlarla karşı karşıyayız. Ortada bir düzen ve dengeleme yapılması şart. Bölgeye girmek istyor ama adam savaşçı yine işi bozuk neden herşey çünkü büyüler yazpıyor bu durumda savaşçılar arka planda bırakılıyor. Bu seferde orytada kalınıyor tabi arkadaş çevresi olanlar her zaman için öncelikli tanınıyor. Sizce neden olmasın bu grup bölgelerinde savaşçıların bir işi olmasın. Çemberli için TANK Sığınak için TANK bune şimdi diğer savaşçılar ne yapacak bir kıyıda bırakılmış bir hurda parçası gibi kalıyor nede olsa ikv yönetimi çokta tın diyor çünkü heryerden para geliyor. Ha herkes girmiş girmemiş ne fark eder. İşte bu durumları bir aydınlığa çıkarmak istedim Savaşçılarında bir rolü olması lazım tek savaşçı değil iki savaşçı değil her zaman büyücülerin grupta önemli bir rolü olmaması lazım. Birazda savaşçılara önemli bir derecede hak tanınması lazım. İKV YÖNETİMİ size sesleniyorum biraz açında gözlerinizi mantıklı bir noktaya varın istedim.
@1 http://inciswf.com/1293985576.swf
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606

imzama sığmadığı için buraya koydum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön