Çemberlitaşa girmek için miğrat görevlerinin yapılması gerekmekte bu görev zinciri açısından doğru ama şöyle bir noktayı es geçiliyor.49 olup daha miğrata girmemiş bir sürü oyuncu var.Bu oyuncular ne yapsın misal ben oyunu bırakacak hale geldim oyuna girdiğide artık yapacak bir şey bulamıyorum.
Şimdi adam bul gir demeyin çemberlitaş geldiğinden beri onun girişinden ayrılmıyor adamlar hem zaten kaç aydır görevi yapamazken şimdi gine almıyacakları kesin neye yarayacak.
Gine çemberlitaşa girelim ama görevleri almayalım tamam ona da razıyız.
Çemberlitaş girişiçin görev hk
Çemberlitaş girişiçin görev hk
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Re: Çemberlitaş girişiçin görev hk
"Migrattan itemlerini alamadıktan sonra çemberlitaşta ne yapmayı düşünüyorsun ? "
Forumdan bir arkadaş böyle yazmıştı. Sen savaşçıysan Tank itemlerini alamadıysan GB'lerden Çemberlitaşta ne yapacaksın ?
Forumdan bir arkadaş böyle yazmıştı. Sen savaşçıysan Tank itemlerini alamadıysan GB'lerden Çemberlitaşta ne yapacaksın ?
YalnızYolcu
Yeni gelen bir bölgeyi görmek istemektemi suç içerde bulunmak ilerleyemeceğimizi bizde biliyoruz ama en ezından o heyecanı yaşamak isterim.Misal ben içeri girebilsem plus alacaktım yükseltme almayı planlıyordum ama şimdi oyunda gerçekten yapacak birşey yok insan önce ulaşacağı hedefi görmek istiyor.
Bacon
Bacon
Öncelikle tüm forum sakinlerine selamlar,
Arkadaşımız güzel bir konuya değinmiş , zincirleme görevlerden dolayı sıkıntı çeken sayısı hiç de azımsanmayacak sayıda, Kulak arkası edilecek bir durum olduğu kanısında deilim bu saatten sonra miğrat görevlerini yapmaya adam bulmak hakikaten çok zor olacak ve oyun oynamak adına grup için birileri birilerine yalvarmamalı bence GM arkadaşlar önerimi dikkate alırlarsa Çemberlitaş kutu satışı seçeneğinde ayrı bir düzenleme yapılarak satın alınacak paket te 49 lw olan bir kişinin kutudaki şifreyi yüklediğinde otomatik olarak çemberlitaş bölgesine giriş hakkı kazansın böylelikle hem oyun satışlardan tahminimce yüklü bir miktarda gelir elde eder hem de oyuna küserek oyunu bırakacak kişileri geri kazanmış olur.
unutmayalım ki online oyunlarda sürekli olarak yeni oyuncular bulmak zorundasınız ve oyuna yeni başlayan bir kişinin 49 lw çar kastıktan sonra miğrat sıgınak atacak kişi bulamaması ve dolayısı ile çemberlitaşa giremeyecek olması konuyu açan arkadaşımızın dediği gibi ortada bir hedef bırakmamakta ve online olan bir oyunu belli bir noktada bırakmak anlamına gelmektedir.
GM arkadaşlarımızın oyuncu isteklerine duyarsız kalmayarak konu ile ilgili bir çözüm üretmeleri ....
iyi forumlar..
Arkadaşımız güzel bir konuya değinmiş , zincirleme görevlerden dolayı sıkıntı çeken sayısı hiç de azımsanmayacak sayıda, Kulak arkası edilecek bir durum olduğu kanısında deilim bu saatten sonra miğrat görevlerini yapmaya adam bulmak hakikaten çok zor olacak ve oyun oynamak adına grup için birileri birilerine yalvarmamalı bence GM arkadaşlar önerimi dikkate alırlarsa Çemberlitaş kutu satışı seçeneğinde ayrı bir düzenleme yapılarak satın alınacak paket te 49 lw olan bir kişinin kutudaki şifreyi yüklediğinde otomatik olarak çemberlitaş bölgesine giriş hakkı kazansın böylelikle hem oyun satışlardan tahminimce yüklü bir miktarda gelir elde eder hem de oyuna küserek oyunu bırakacak kişileri geri kazanmış olur.
unutmayalım ki online oyunlarda sürekli olarak yeni oyuncular bulmak zorundasınız ve oyuna yeni başlayan bir kişinin 49 lw çar kastıktan sonra miğrat sıgınak atacak kişi bulamaması ve dolayısı ile çemberlitaşa giremeyecek olması konuyu açan arkadaşımızın dediği gibi ortada bir hedef bırakmamakta ve online olan bir oyunu belli bir noktada bırakmak anlamına gelmektedir.
GM arkadaşlarımızın oyuncu isteklerine duyarsız kalmayarak konu ile ilgili bir çözüm üretmeleri ....
iyi forumlar..
Sonunda benim gibi düşünen çıktı sayın yöneticiler emin olun eğer çemberlitaşa girmek için o görev zorunluluğunu kaldırısanız.Oyuncu kaybetmek yerine oyuncu kazanırsınız.Hem zincir görevi de olsa grup bölgeleri işleyişi diğer bölgelerden farklı.
Bacon
Bacon
Aynen arkadaşlar 49 büyücüyüm bende Migrat görevini yapmadım diye Aylardır beklediğim Çemberlitaş'a giremiyorum. Ya lütfen buna bir çözüm getirsinler lütfen ama lütfen.. :!:
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- medusaxkill
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
gercekten ya ben ustu duzdum gırcek adam arıoyorum herkes bıtırdım dıe gırmek ıstemıo bızde napacagımızı sasırıoruz
Oanxtafra=47 lvl Ixlupdatelxl=34 ama lvl değişio
Çalınan Update=49 Kardeşxmehmet=49 Kardeşxmehmetttt=32
Çalınan Update=49 Kardeşxmehmet=49 Kardeşxmehmetttt=32
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
http://inciswf.com/1293985576.swfCelikbey yazdı:Öncelikle tüm forum sakinlerine selamlar,
iyi forumlar..
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Ben açılacak diye arkadışmla girecem diye hayaller kurdum görevi yapmamışsınız dedi migrat dediler ve yani migrata illa ejderli o yüzden maden toplamaya başladım ve ben migrattaki görevin başka bir npc ye aktarılmasını ve arzuhalciden de yeni görevler almak istiyorum
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Aynen haklısın en başta savaşçılar işe yarasaydı tmm ama sığınaklarda savaşçı işe yaramıody migratta yaramıodu şimdi o görevleri bitirmek gerekio çemberliye girmek için o insan nabacakki boş boş oyunda durmaz haralde bu 1
2: Herhangi birisi oyuna yeni başladı 49 kastı migrat görevini yapmak gerekio ama çemberli açılmış herkez orda adam tek başına junon kescek deil haralde bide adam ezikse xD vay haline
kötü olmuş bence okadar bekledik çemberlitaşı giremiyoruz şimdide :mrgreen: :| :arrow: :evil:
:?
ops:
2: Herhangi birisi oyuna yeni başladı 49 kastı migrat görevini yapmak gerekio ama çemberli açılmış herkez orda adam tek başına junon kescek deil haralde bide adam ezikse xD vay haline
kötü olmuş bence okadar bekledik çemberlitaşı giremiyoruz şimdide :mrgreen: :| :arrow: :evil: