Yeni Reçeteler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Reçeteler

Mesaj gönderen benzombi01 »

ya arkadaşlar siz itemleri full dizin sonra 1-2 ay oynayın level yaması gelecek tırsmayın sonra 3 den 4. kademe şaheserler ama (^)olacak yani gücü öyle siz korkmayın aynen devam recetelerin fiyatları 1m kasın 1 saatte ben pluslu 42 lvlken 1 saatte 900bin kasıyordum devam ne olacak 500m den fln altı üstü 49 ful sığınat+miğrat dizi için 10 gün bilemeden 15 yani tmm :D 47 iken plussuz 400 günde pluslu saatte 42 lvl 900 fark :D
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Onu bunu geçinde, biz bu şaheserleri ürettikten sonra şimdi şaheserlermiz nolucak ?
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Bu gidiş ile çok oyuncu kaybedecek İKV.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

olcaytoo yazdı:
olcaytoo 04 Haz 2011 21:28

Çemberlitaşta göründüğü kadarıyla herşey çok güzel ama neden İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları her yenilik gelince neden mağdur ediliyor onu anlamış değilim...
Şİmdi mor ceket üret mor ayakkbı üret Ecel üret Ejder üret Asabı Keyf üret
ve bunlar süper silah olarak nitelendirilsin bizde sevinelim şaheserimiz var
diye sonra yeni leveller gelmeden bunlardan daha iyi silahlar piyasa sürülsün...
Peki hiç düşünüzmezmi bu adamlar bu şaheserleri üretinceye kadar neler çekti
geceleri uyumak yerine maden çekti Kadim Hidra Pençesi Alabilmek için okadar
uğraşsın ve yaratığı zorakide olsa kessin hiç düşünülmez bizim onlara verdiğimiz
emek harcadığımız vakitttt
Şimdi bir kaçı diyecek beğenmiyorsanız çekin gidin ama kardeş biz İkvyi seviyoruz
Türk oyunu olduğu için seviyoruz ama sürekli madur olunmaktan bıktık bıktık...
M2 mor gözlük için okadar emek verdik M2,5 çıkardılar eski M2 gözlükleri
üçte bir fiyatına geri aldılar peki bizim emeğimiz ne oldu herkese soruyorum

Şimdide Çemberlitaş gelecek başımızın üstüne gelecek ama yine mağdur ediliyoruz yine...
Her yenilikte yine nasıl mağdur edilecez diye kara kara düşünüyoruz oyun üst mercileri
bunları nasıl düşünemiyor inanın bize yazıktır ya gözümüz gibi sevdiğimiz İkvden hep bıktırmaya
çalışıyorlar.
Şimdi diyeceksiniz o şaheser olmadan Çemberlitaşta başarılı olamassınız doğrudur haklısınız ama
neden ürettiğimiz şaheserler varken onadan daha iyileri geliyor ve bizim onca emeğimiz geri planda
kalıyor inanıyorumki çoğu arkadaşımızın düşüncesi böledir

Çemberli taşı bende herkes gibi bekledim uzun süredir ama yine mağduriyet yine mağduriyet

Eminim yeni şaheserlerin reçeteleri kazık gibidir şimdiki ürettiğimiz şaheserden iki
katı daha fazla maden isteyecek peki bizim eski şaheserler ne olacak bide biz
1995 akçe verip yükseltme yaptırdık of of...
Şöle bir durum var ya yeni şaheser reçetelerde yeniden Kadim Hidra pençesi Liderlik Meran gibi madenler
istenirse inanın çok saçma olur zaten üç şaheser için her birinden ikişer tane kullandık ve yeniden çar kasıp
İflis solucan kadim hidra kesilesi gibi değil onca çar kasıp zaten aldıklarımızla bu şaheserleri ürettik.

Eski Şaheser silahlar için yönetimin oyuncuları mağdur etmemesi lazım.
Söyleki eski şaheser silahımızı verip üzerinede ekstra maden verip yeni
Şaheserlerden üretmemiz daha mantıklı olur ve biz mağdur edilmemiş oluruz...
Lütfen bunu iyice gözden geçiriniz...

Bİrde şöyle bir isteğim var Migrat ve Sığınaktan düşen şaheser ve nadideler artık
aktarabilsin çünkü bir sene uğraşmamıza rağmen halen çarlarda eksiklerimiz var
Alışveriş yöntemiyle bunların önü de açılabilir haa diyeceksiniz migrat ve sığınağın
önemi azalır ozaman şöyle birşey yapılabilir sığınak ve migrattaki canavarların hasar
ve enerjileri yüzde elli oranında düşürülürse yine orayada girip çıkanlar tabiki olur...

Biraz uzun yazdım sürç ü lisan ettiysem affola...

bu yazıyı daha önceden yazmıştım bide burdan baksınlar...

Uzun uzun yazmışsın paşam sonuna kadar haklısın ama ?????
Eğer dikkat etti isen eski oyunculardan fazla kişi kalmadı bu gidişle kalacağınıda sanmıyorum ...
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

Bilgetonyukuk yazdı:Merhaba,

Arkadaşlar, çoğunuz haklısınız. Bende savaşçıma ve büyücüme şaheser üretmiş bir oyuncu olarak mağdur durumdayım. Ama atladığınız bir kaç nokta var. Bu yorumları yazan arkadaşlar acaba hiç Çemberlitaş'a girdi mi? Girdiyse böyle bir şeyi yazmanın mantıksız olduğunu anlamaları gerekirdi. Neden mi? İçeriye girer girmez sizi karşılayan Taarruz Avcı Robotları'nı ejder asanız olmayan mümkün değil kesemezsiniz. Ne kudret yetiştirebilirsiniz, ne de ejder asanın verdiği hasar olmadan o yaratığa doğru düzgün hasarlar verebilirsiniz. Şifacı ise, ashab-ı keyf'i olmadan mümkün değil içerde kudret yetiştiremez. Ne yapacağız yani, normal yaratık keserken kudret iksiri mi içeceğiz?

Üretilen şaheserler çöp olmadı, o şaheser, yeni düşecek olan şaheserleri veya reçeteleri elde etmek için şart. Bunu göz önünde bulundurun. Ki, bu şaheserleri üretmenize gerek de yok. Reçetesi düşse bile, kendisini düşürene kadar içerdeki boss yaratıkları kesebilirsiniz. Ve ayrıca, bu bütün online oyunların kaidesidir. Bir itemin bir üstü gelmiş ise, eskisi, bankaların bir köşesinde tozlanmaya mahkumdur. Alman dış itemler eski ve arkadaşları itemler geldiğinde de güzelim mev - meteor itemlerimiz çöp olmamış mıydı? ;) Her suçu yönetime atmak haksızlıktır. Ve inanıyorum ki ilerde akçe ile bile olsa şaheser aktarımı gelecek, bu sayede yenilerini üretip eskileri elimizde kalan şaheserlerimizi satabileceğiz belki de. İkv gelişmekte olan bir oyundur. Ve siz bu oyunu eleştirmek yerine, gelişmesi için fikirlerinizi paylaşmalısınız bence.

İyi forumlar, esen kalın.
;)
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
IsTANBuLLBoGasI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IsTANBuLLBoGasI »

Küfürlü içerik silinmiştir. Forum hesabınız "14" gün kapatılmıştır.

Saynimo
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
IIYoSuNGöZLüMII

BENİ BİRTEK SEN ANLADIN GÜLÜM SENDE YANLIS ANLADIN NAPMALI ŞİMDİ

Lastdragon adlı forum hesabıyla ilişkim yoktur o çalındı !!
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Herkes Yakınmışta kusura bakmayın bişi dicem. Size o şaheserleri ZORLAMI ürettirdi yöneticiler??? Hayır. Bu saçmalığı yine oyuncular başlattı. Şahesersizler GB lere giremez. Bu mantığı siz oluşturdunuz. Şimdi onlar elinizde patladı diye ağlamayın. Ha kaldıki elinizde ejder asab olmadan Çemberlide ne kadar ii sonuçlar alırsınız buda ayrı bi tartışma konusu ;) Maden Çekin Sabahlayın Haftalarca uraşın da ejder ashab üretin diyen olmadığına göre yükseltmek zorunludur kısmını yöneticiler deil oyuncular yaptığına göre yönetime laf yok. Onları destekliyorum. O reçeteler çıkalı 1 yıl oldu artık eskimişlerdi zaten...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
agahbey11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen agahbey11 »

TeknoBYraM yazdı:Herkes Yakınmışta kusura bakmayın bişi dicem. Size o şaheserleri ZORLAMI ürettirdi yöneticiler??? Hayır. Bu saçmalığı yine oyuncular başlattı. Şahesersizler GB lere giremez. Bu mantığı siz oluşturdunuz. Şimdi onlar elinizde patladı diye ağlamayın. Ha kaldıki elinizde ejder asab olmadan Çemberlide ne kadar ii sonuçlar alırsınız buda ayrı bi tartışma konusu ;) Maden Çekin Sabahlayın Haftalarca uraşın da ejder ashab üretin diyen olmadığına göre yükseltmek zorunludur kısmını yöneticiler deil oyuncular yaptığına göre yönetime laf yok. Onları destekliyorum. O reçeteler çıkalı 1 yıl oldu artık eskimişlerdi zaten...
İksir içtiğinde banlanınca da yöneticileri destekliyor musun?
Ya da kasandaki iksirleri keyifleri öyle istediği için sildiklerinde?
Ya da çantandan silinen bir şey olup itiraz ettiğinde "biz ne bilelim datalarla oynamadığını, belki de üretmemiştin" diyebilen bir yönetimi destekliyor musun?

Şaheser silahları olanlar için 3 er 5 er maden ekleyerek yükseltme reçetesi verebilirlerdi. Ama o zaman da silah yükseltme satamayacaklar. Kadim hidra pençesi piyasası uçacak yine.
bir kez yapılan finali iki kez kazanmak imkansızdır.
YALANCILARA da, HAK YİYENLERE de ne söylesen azdır.

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=51016&start=690#p511649
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Ya oyunu herkes kendi işine geldiği gibi yorumluyo işte. O silinme olayları fln hiç başıma gelmedi. Şimdite kadar yönetime karşı duracağım bi olayda yaşamadım. Ha benimde sorunum olursa belki ozmn sizin gibi yönetim şöyle böyle demem her konuda olayı anlatırım biter. Ben çemberli gelicek lafını duydum ejder üretmedim. ÜRetmediğim içinde memnunum. Ha noldu zararım yine büyük çünkü madenler arttı şuanda üretmek için param yetmiyo bile. Ve üretmek zorundayım çemberliye girebilmek için. Ben de yakınayım ozmn eski şaheserlerin madenleri düşsün rahat yapalım eskidi diye??? MAntıklı mı deil sizinkide aynı. Oyun gelişmek zorunda.

Ha yeni reçeteler zoruna giden tüm arkadaşlar Reçetesiyle uraşmak zorunda deilsiniz kendisini düşürene kadar uraşın...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
MaReSaLReYiZ
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MaReSaLReYiZ »

@1 haklı beyler

“Genel Etkileşim” sayfasına dön