Karakterimle çemberlitaştayız 2. girişim sabırla baya bi ilerledik ölmemiz 20 30 u geçti, plus yok milyonlar gidiyo..
En sonunda baya bi ilerledikten sonra oyundan anında düşüyorum, tekrar girme çabamda ise karakteriniz bloklanmıştır yazısı ile karşılaşıyorum, sonra öğreniyorumki zamanında büyüük tepki toplayan o etkinlikteki iksirler sebepli karakter bloklanıyomuş, orda iksir kazanmış çara giren arkadaş, ve an ve an her iksir alanın karakter adı değiştirme kazanacağını söyleyen yöneticiyide duymuştum, neyse iksirlerden birisini arkadaş kullanmış 9 tane iksir kasada halen duruyo, öyle bi hileli davranışımız olmadı iksiri kullandıktan sonra öğreniyoruz öyle bi hata olduğunu ve öyle bi şeye kalkışmadık hatıra niyetine 9 iksir bankamızda duruyo, neyse bugün o kadar emek ve örs parasının ardından karakterim bu durumdan dolayı bloklanıyo, tekrar tekrar deniyorum blok geçmiyo..
Şimdi ben içerdeki arkadaşlarımı yarı yolda bıraktığımamı yanıyım, o kadar emeğimemi yanayım, arkadaşlarımın o kadar emeğinemi yanayım ? ey yönetim üzerinden aylar geçti bu isim değiştirme konusunda yanlış anlaşılmayı oyuncular unutmuş bu kadar zamanın üstünden, bekleyip bekleyip başka bi zaman bulamayıp çemberlitaşın geldiği gün bunu yaptığınıza değdimi acaba ?
Değdimi ?
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Değdimi ?
Ey gidi yapmaz olaydınız şu LANET etkinliği ! Hem karakter isim değiştirme vermediniz hadi onu unuttuk şimdide iksirleri verdiler diye suçlu duruma düştük Kardeşim siz bize niye ödül verdinizki 15 gün boyunca oyuna giren çok fazla olur diyemi bu ne böyle ya deli olucam :evil:
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
içerdeki arkadaşlardan biride bendim emin'im.Senin canın sağolsun çarın açılsın tekrar yaparız tekrar gireriz.
bana sorarsan değmedi
bana sorarsan değmedi
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
bende ilk ve belkide son defa atacağım junonda 30 canda düştüm