ReLaxEfeNdY && KuTupLaRdA Ws SoNuCu

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
keremm
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: ReLaxEfeNdY && KuTupLaRdA Ws SoNuCu

Mesaj gönderen keremm »

Efsaneler Ölmezz Tesekkürler Korkusuz Kadir Kardesim Mehmet kardesım ...

Oyuna gırcek pek vakıt bulamıom
mns mı eklersen sevınırım

Mail adresi paylaşmak yasaktır . Bilginize
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

darkregn yazdı: Sen Kerem Abi yi yendın ha ? Güldürme beni :)
Ayrıca

Meranda ıLklerı basaran hep ben oLdum
-Buz-elektrık-direnc-tesla-zihin-kutup dizilimini ilk ben icat ettım ben uyguladım
Sanırım farkında olduğun halde yaptığın gövde gösterinde bir hata var , sen fevzi veya kançalan eşya ararken , ben bu dizilimi yapmıştım , daha sonra buz elektrik direnç kons oldun , Hatırlamalısın :)

Xaeon. ( Umarım şimdide aa sen o 3-0 yendiğim büyücüsün muhabbetine girmezsin.)
yakup
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yakup »

Selamun AleyKum forum halkı Tanıdıgım Sağlam buyuculerden Olan Kutuplarda (Kerem kardesım) bir vs sonucu yıkılacak ve gücü örtpas edilecek birisi değildir gücünü hersekılde ortaya koyan Kerem (Kutuplarda) yenilmezler arasına girmistir. İki günlük ıtemı olmayan adamlar Kutuplarda nın yarısı kadar ıtem dızememıs ve onu cekemedıkleerı ıcın atıp tutmussunuz

Şampiyon 1 vs ile olunmaz Her Kazanan Sampiyon Olamaz ...

Saygılarımla...
Meran Uslanmaz Büyü (Choosensx) :mrgreen:
:evil: Yakup Yılmaz :twisted:

Kutuplarda Basarılarının Devamını Dılerım ...
yakup
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yakup »

keremm yazdı:Efsaneler Ölmezz Tesekkürler Korkusuz Kadir Kardesim Mehmet kardesım ...

Oyuna gırcek pek vakıt bulamıom
mns mı eklersen sevınırım

Mail adresi paylaşmak yasaktır . Bilginize
vurdumendibe61 hot
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen darkregn »

Ceviz yazdı:
Ayrıca

-Buz-elektrık-direnc-tesla-zihin-kutup dizilimini ilk ben icat ettım ben uyguladım
Sanırım farkında olduğun halde yaptığın gövde gösterinde bir hata var , sen fevzi veya kançalan eşya ararken , ben bu dizilimi yapmıştım , daha sonra buz elektrik direnç kons oldun , Hatırlamalısın :)

Ne kadar kıskanc bır kısılıksın veda konumada abuk sabuk kufurler yazıyordun .Gelelim Meseleye Ben 49 Seviye geldiğinde ilk Nitrojen Ruh-Bılge Cevrıye Set Dızdım ve Bu Sete yakışacak yetenek dağılımı test edıyordum ve kımseden alıntı yapmadım buz elektrık dırenc tesla zıhın kutup dızılımını ve ayrıca eskı forumda ılk ben paylastım boyle ufak meselelere değinip rencide oluyorsun .

Senı ıtemsız Keserım :) Bak yazmıssın zamanında senıde Kesmısım kuyruK acın var :) hataLarımı arıyorsun :)

Korkusuz * MehmeT
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

darkregn yazdı:
Ceviz yazdı:
Ayrıca

Ne kadar kıskanc bır kısılıksın veda konumada abuk sabuk kufurler yazıyordun .Gelelim Meseleye Ben 49 Seviye geldiğinde ilk Nitrojen Ruh-Bılge Cevrıye Set Dızdım ve Bu Sete yakışacak yetenek dağılımı test edıyordum ve kımseden alıntı yapmadım buz elektrık dırenc tesla zıhın kutup dızılımını ve ayrıca eskı forumda ılk ben paylastım boyle ufak meselelere değinip rencide oluyorsun .

Senı ıtemsız Keserım :) Bak yazmıssın zamanında senıde Kesmısım kuyruK acın var :) hataLarımı arıyorsun :)

Korkusuz * MehmeT
Sanırım bazı şeyleri yediremiyosun? Kıskanç olsaydım yorumuma Vs yi eklemezdim değilmi?? Ayrıca gayette senin gibi cevap verebilirdim. Medenice yazdım cevabımı , veda konuna küfür eden ben değilim , bak istiyorsan tekrar? Her defasındada söylediğim gibi kin tutmam ben ;)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

darkregn yazdı:
Ceviz yazdı:
Ayrıca

Korkusuz * MehmeT
Tmm.Gel kes.Ayrıca şifacımı da kes.
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Xaeon adlı hesabı kac kısı kullanıyorsunuz ? gereksiz yorumlar yapmayın onceden kestım yıne keserım mlsf ortada char yok
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen relaxefendy »

BEN BU KUTUPLARDA YA NE İYİ KOYMUŞUM AĞLIYOR HALA :D KEREM ABİNİZ BEN OYUNU BIRAKMADAN ÖNCE DONLA GEZEN Bİ LODOSTU KENDİ DAHA İYİ BİLİR...:D YENİLİNCE TEBRİK ETTİ FORUMA GÖKHAN YAZMIŞ ZORUNA GİTTİ GALİBA ahaha :D ....WS 1-0 DİOSUN O OLAY 1-0 BEN ÖNDEYKEN OLDU NASIL 1-0 OLCAK :D TEYYARE SEN ANCA MİLLETİ YALANLARINLA KANDIR YANCILARINADA YORUM ATIN DİYE AĞLA :D

OHHHHH NASIL YENDİM AMA OHHHHHHHHHHHHHHHHH :D GÖZÜME HİÇ Bİ ZAMAN GÖZÜKME YOK OL ::D

KORKUSUZ BÜYÜCÜ SENİDE KESTİM ? :D KEREM ABİNİDE KESTİM ama artk ws bitti 2 niz yetti bana AHAHA :D

ADAM OLSAN KEREM FORUMA TEBRKLER YAZARDIN AĞLAMAZDIN YOK OL ŞİMDİ..!!

BEN KRAL MRAL DEĞİLİM......

SADECE SENİN VE SENDEN SONRA GELCEKLERE KRAL DİYOOLAR YAA BENDE O ' KRALLARI SİLİCİYİM...yoksa kendi halimde bi vasat büyücüyüm...ama senin qibi KRALLAR elimden cok qeçti qeçecekde..

SkiLL kulllanmayı biLmiyosun..sonrada ağLıyosun .. İtemlerin cok iyi dimi en fazla 3 bin wurdum BEN SANA 6 ÇAKDIM o nasıL olcak bunları sölemiosun ama .D

bas git !! SEN VE SENİN GİBİLERE ' KRAL ' DİYEN YALAKALARINIZ İÇİN ALAYINA İSYAN BURDAYIM !!!
Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

iletişim için nick'e tıklayınız >> RELAXEFENDY
Ferhat SÜSEN
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Neden bağırıyorsun ? Birilerini birşeylere inandırmaya çalışan bir halin var ? Öfken ney ? Kıskanclık diz boyu ?
Sen beni yendin ha ? Babı-Ali de vS attıK üzerimde tek parca item yoktu ıtemleri diğer chara aktarmıstım . 3-0 veya 5-0 bitti vs.Benim gözümde sıradan bir büyücüydün ve seni yendiğim için foto almaya gerek duymadım.Sende efendice tebrik ettin.Konu orada bitti.2 gün geçti dedinki sen beni yenmedin dedin .Sana düzgün bir şekilde yendiğimi izah ettim fakat bahaneler uydurmaya başladın Arkadasım vardı charda falan filan.Diğer hesabımla vs attık ( Nitrojen Ruh )
Yeteneklerim Buz+Elektrık -Direnc Kırma . . Itemler buz .. Arkadasın ıtemler full fevzi tek item +Meteorit 15 büyü bozma .Yani siz dusunun buz hasarı buyucuye ne kadar az işliyor +elektrık onun vurduğu hasarı saymıyorum bile .Yine kestim 5-2 bitti vs . Sımdıde gelmıs tekrar sen benı kesemedın ben kestım diyorsun . Bızım o vs lerımıze Kholpashalix bir şifacı vardı.Gercekten adının unuttum .Oda şahit .Sen utanmasan sımdı dıceksınkı sen benı buzlarla kestığınde charda kız kardesım vardı buyu atmayı bıle bılmıyordu dersın :D .

Sımdı anlıyorumkı senı adam yerıne sayıp vs atan bendeymış suç . Kutuplarda yı yendim diye Foruma konu açmıssın Avaz avaz bağırıyorsun .Demekki senin gözunde Kutuplarda senden bile iyi bir büyücü :D (sana büyücü demek ne kadar doğru bilemem ama :) ) Senin mesajlarında Kutuplarda yı bile yendim . Korkusuz u bile yendim . diyorsun sizi yendim bana yeter diyorsun .Demekki sana zamanında acı koymuşuz ki şimdi ' Onları bile ' yendim diyorsun.Sözünde bile bizi Kral mevkine yerleştirmişsin .

Gelelim konuya Kutuplarda yı yenmişssin ? Yenemez misin ? Büyücü şans işi .Full Fevzi Cevriye adam bazen vs de üst üste kritik atmazken.Tek ıtem fevzi adam 2-3 defa üst üste krtik atabilir.Bu şans işi .Büyücünün Kritik gelirse 2 vuruşluk canı var . Sanada bunlar denk gelmiştir . Hele senin vs sonucun 5-0 olsa bişey diyemem ama 5-4 cok buyu kbir fark yok .

Buraya konu açıp Gövde Gösterisi yapmana gelelim. Ben her vs attığım adamı foruma koysam ne olurdu ? Savaşcı büyücü şifacı ? Her vs attığım adamı foruma koysam ne olurdu ? Veya sadece ben değil bir çok kişi her atılan vs forumda yayınlasa ne olurdu ? Sen düşün .

Kutuplarda Kerem Abi yle vs attık .Meran oyuncularına zamanında sorsan en iyi büyücü kim desen . Çoğu hem Kutuplarda hem Korkusuz der .Bir kısmı sadece Kutuplarda ve bir kısmı sadece Korkusuz der . Biz ikimiz vs attık.Bütün Meranın en çok ilgisini çeken vs .Bütün meranın vs yerini öğrenmek için bölgeyi pm ye tuttuğu vs. Biz ne yaptık .Sadecen Ben ,Kutuplarda ve Gaddarx (Yanılmıyorsam Chooxghost) Kendimiz geç bir saatte vs attık.Vs 5-4 bitti Kutuplarda Kerem Abim yendi . Beni yendiği halde Meranın en iyi büyücüsü oldugunu ispatladığı halde foruma konu açmadı . Bölgeden avaz avaz milleti bağırttırmadı bağırmadı . Sadece bir defa vs sonucunu ben yazdım . Hatta kendisine dedim foruma konu aç Meran halkı vs yi öğrenmek istiyor dıye . O açmadı . Beni yendiğini ispatlamak için foto almadı . Anla işte sen bi adamı yendin diye Avaz Avaz öterken . Bız oyunun sır perdelerini aralıyorduk . Kimsenin bile bilemediği şeyleri bilyiorduk . işe yaracak 5-6 tane açık biliyoruz .Yönetciyken Pusuu ya da söyledik.Kapat bu açıkları söyle Gm Lere diye Tamam iletcem dedi . Düzeltilene kadar kullanmamız sorun olur mu dedık .Sorun olmaz dedi . Kullandığımız açıklarda kimsenin hakkına girmediğimiz açıklardı .Bu yönden sorun yok . Her neyse uzatmayalım

SeLametLe . .

Kendinize iyi bakın . Ara sıra cafe den oyuna gırıp ortamı yokluyorum .

KorKuSuZxBüyücü - Korkusuzxxbüyücü - Korkusuzxölümsüz -Korksuzzxşifa - İmperio -XxÖlümsüzXx -Xxölümsüzzxx-

E f s a n e l e r Ö l m e z S a d e c e Ş e k i L D e ğ i ş t i r i r . .[/b ]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön