İKV Çemberlitaş Kutu Çıktı!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: A T A
Re: İKV Çemberlitaş Kutu Çıktı!
Sa Destek olmayı amaçlıyoruz fakat. . Ben Ankara' da yaşıyorum kutu alıyım dedim bi kaç yere gittim çalışanların kutudan falan haberi yok
o internetten oynanıo kutusu yok dediler. birde İkv sayfasındaki satış noktaları kısmında verilen adresler hepsi birer semt
yani açık adres yada telefon yok ankara 'da kızılay civarında satış noktası varmıdır acaba ? açık adres veya telefon alabilirsem çok iyi olur yada nerede varsa işte teşekkürler.
---GrayWolf---
BoZKuRTBüYüSü
--NoBLeBLooD--
XxXGrayWolfXxX
SupervisorGray

BoZKuRTBüYüSü
--NoBLeBLooD--
XxXGrayWolfXxX
SupervisorGray

...öLüMüNe LoDoS...
...Ne MuTLu TüRK'üM DiYeBiLeNe...
- Lodosxbaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
GM öle bişey Yapmısınızki JUNON GÖREVİNİ YAPAMAYANLAR ÇEMBERLİTAŞA GİREMİYOR !
İlk Önce Bunu Deseydiniz Kutu Alanların Yarısı Eminimki Junonu Keşmemiştir Çünkü Herkez 6 kişi Grub veya Direk Girilecek Sanıyordu Ama Kutu Alanlarında Parası Çöpe gitmiş Oldu %100 ya Oyunda Yardım Eden yok Migrat Görevini Kaldırın 6 kişi Bulup Girelim Çünkü Oyunlarda İsyan Var lÜTFEN sU gÖREVİ İptal EDİN bizde girelim 5 saattir grub arıyorum alan yokherkez çemberli tas girişinde bekliyor ve Yarısının Junon görevi olmamamıs halde Yalvarıyorlar Bi Onların Yerine siz kendinizi Koyun Bakalım Hosunuza Gidecekmi İnanıyorum Buna Bir Çözüm BULUNACAK! İKV sonuna Kadar DESTEK veriyorum Küçük bir HATA Düzeltebilirler !
İlk Önce Bunu Deseydiniz Kutu Alanların Yarısı Eminimki Junonu Keşmemiştir Çünkü Herkez 6 kişi Grub veya Direk Girilecek Sanıyordu Ama Kutu Alanlarında Parası Çöpe gitmiş Oldu %100 ya Oyunda Yardım Eden yok Migrat Görevini Kaldırın 6 kişi Bulup Girelim Çünkü Oyunlarda İsyan Var lÜTFEN sU gÖREVİ İptal EDİN bizde girelim 5 saattir grub arıyorum alan yokherkez çemberli tas girişinde bekliyor ve Yarısının Junon görevi olmamamıs halde Yalvarıyorlar Bi Onların Yerine siz kendinizi Koyun Bakalım Hosunuza Gidecekmi İnanıyorum Buna Bir Çözüm BULUNACAK! İKV sonuna Kadar DESTEK veriyorum Küçük bir HATA Düzeltebilirler !
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ÜSTADLAR
Lathander yazdı:İşletmenin adını ve şehrini alabilir miyim Sabozlai?XSAZOBALiX yazdı:Manisa İli Akhisar İlçesindeki Telekom ' a gittim ve konuşmalar;
Ben: "İyi günler... Ben İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu almak istiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz ?"
Boş bakışlar ile telekom çalışanı:" O ne ?"
Ben: "Sobee'nin yapmış olduğu oyun ile ilgili paket."
Dolu bakışlar ile telekom çalışanı: "Haa evet merkezden istettik göndericekler."
Ben: "Nezaman gelir bir bilginiz varmı ?"
Dolu bakışlar ile telekom çalışanı:" Bilmem bugün yarın gelir herhalde."
Ben: "Ne gelicek peki ?"
Dolu bakışlar ile telekom çalışanı: "Süpercan !!!"
Ben: "Hayır İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu lazım bana."
Boş bakışlar ile telekom çalışanı:" Tamam onu da istetiriz."
Ben:" İyi günler."
Telekom çalışanı: "Teşekkürler. İyi günler sizede."
Aramızda geçen konuşma bu. Söylermisiniz nasıl ulaşabilecez biz bu kutuya ?
Siz de: "Bilmem bugün yarın ulaşırsınız herhalde." demeyin.
Teşekkürler
demişim yukarıda.Manisa İli Akhisar İlçesindeki Telekom ' a gittim
Birde nickimi yanlış yazmışsınız. Lathander.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Belirtilen adresleri bulmak zor olsada belirttiğiniz şekilde kutudan haberi dahi olmayan gittiğim noktalar:Lathander yazdı:İl ve semt bilgilerini alabilir miyim?Tryagain yazdı:3 TTNET NOKTASINA GİTMEME RAĞMEN HABERLERİNİN BİLE OLMAYIŞI ÇOK ŞAŞIRTTI. ÜYELİKAL.COM ZATEN FİYASKO. LÜTFEN DERİNDEKİ SIR GİBİ GENEL NOKTALARA DAĞITILSIN. :!: :!: :!:
Teşekkürler.
İLÇE | ADRES
ESENLER | BAYRAMPAŞA
EYÜP | EYÜP BLV.
ŞİŞLİ | MAH. (?)
Ve bir kaç TTNET noktası daha.. http://www.ttnet.com.tr/web/388-1605-1- ... lari/adsl/

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İlginiz için teşekkür ederim. İyi çalışmalarLathander yazdı:Tekrardan selam,Lathander yazdı:Konu ile ilgileniyoruz arkadaşlar.fatalrhyme41 yazdı:Ben TTNET abonesiyim fakat hat benim üzerime değil babamın üzerine.Yaşlı başlı adamı ben TTNET satış noktasınamı götürecem??Lucagox yazdı:Hayda, ne alakası var ki ? Ben TTNet abonesi değilim belki alamayacak mıyım kutuyu.fatalrhyme41 yazdı:Merhaba arkadaşlar
Bugün yakınımdaki bir Türk Telekom satış noktasına Çemberlitaş kutu almak için gittim. Kutular gelmiş sorun yok. Fakat görevliler bana Kutu ücretlerinin TTNET ADSL faturasına yansıdığını söylediler. Bağımsız olarak satamadıklarını söylediler. Bu mantığı anlamış değilim. Kocaeli merkez de satışın yapıldığı satış noktası YOK. Kutu almak için ilçe ye gittim ve orada da bu sorunla karşılaştım. Nasıl bir satış organizasyonudur bu??
Kutu alamadım. Sadece bakmakla yetindimLütfen buna bir çözüm bulunsun..
Bildirimleriniz için teşekkür ederiz.
İKV Çemberlitaş Kutu'yu para ödeyerek de alabilirsiniz. TTNET ADSL üyesi olup, faturaya yansıtılması gibi bir şart söz konusu değildir.
İyi eğlenceler.
Eminönü / oLDBuYuCU - oTToMaN
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
ulan varya ilçemde kutuyu görmek bile acayip bi duygu ya
para olsa alcaktım hehe
biraz zaman sonra alacam mutlaka
eyw ttnet
eyw ttnet
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Balıkesirin Her yerinde var bi merkezde yok ! 
Hayat denen şeyin farkına vardığımızda geçmi kalmıştık acaba ?
Heroesmert
Heroesxmert
Heroesxbahsız

Heroesmert
Heroesxmert
Heroesxbahsız

Diye düşünüyoduk dimi bi zamanlarGakgos yazdı:Türk telekom şubelerinde satılacağına göre bu defa türkiyenin her yerinde bulabileceğiz demektir kutuları süper gelişme...
Ne kadar iyimsermişiz
Arkadaşlar elinde İKV Derindeki Sır kutus olan varmı cd sizde kalabilir bana kutu lazımda.
İsim/Seviye/Sunucu/Sınıf
Fachiya/41.Seviye/Eminönü/Büyücü
Fachiya/41.Seviye/Eminönü/Büyücü
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
XSAZOBALiX yazdı:Lathander yazdı:İşletmenin adını ve şehrini alabilir miyim Sabozlai?XSAZOBALiX yazdı:Manisa İli Akhisar İlçesindeki Telekom ' a gittim ve konuşmalar;
Ben: "İyi günler... Ben İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu almak istiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz ?"
Boş bakışlar ile telekom çalışanı:" O ne ?"
Ben: "Sobee'nin yapmış olduğu oyun ile ilgili paket."
Dolu bakışlar ile telekom çalışanı: "Haa evet merkezden istettik göndericekler."
Ben: "Nezaman gelir bir bilginiz varmı ?"
Dolu bakışlar ile telekom çalışanı:" Bilmem bugün yarın gelir herhalde."
Ben: "Ne gelicek peki ?"
Dolu bakışlar ile telekom çalışanı: "Süpercan !!!"
Ben: "Hayır İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu lazım bana."
Boş bakışlar ile telekom çalışanı:" Tamam onu da istetiriz."
Ben:" İyi günler."
Telekom çalışanı: "Teşekkürler. İyi günler sizede."
Aramızda geçen konuşma bu. Söylermisiniz nasıl ulaşabilecez biz bu kutuya ?
Siz de: "Bilmem bugün yarın ulaşırsınız herhalde." demeyin.
Teşekkürler
demişim yukarıda.Manisa İli Akhisar İlçesindeki Telekom ' a gittim
Birde nickimi yanlış yazmışsınız. Lathander.
Selam XSAZOBALiX,
Manisa Akhisar ilçesindeki TTNET Satış noktası ile görüştük. İKV Çemberlitaş konusunda kendilerine gönderilen bilgilendirmeden haberdar olduklarını ve ellerinde İKV Çemberlitaş Kutu bulunduğu bilgisini aldık. Satış noktasına tekrar giderek ürünü alabilirsin.
Satış Noktası Bilgisi:
Adres: TAHIRÜN CAD.142/B
Tel: 2364150444