Arz/Lodos dengesizliği

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaxSHooT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Arz/Lodos dengesizliği

Mesaj gönderen MeGaxSHooT »

Evet arkadaşlar oyunda iki klan arasında uçurumlar var... biraz uzun olsada okuduğunuza değecek emin olun özellik le klan seçimini henüz yapmamış olanlar için...

1)Arz kalenin stratejik yeri mükemmel ordaki yokuştan çıkıp aşşağıdaki savaşçıları avlayabiliyorsunuz lodoslarınki ise mal gibi ortada(bu en ufağı ve bu bile beni ilk klan seçimimde arz yapmaya yetti :!: )

2)Bildiğiniz üzere eminönünden meteora geçiş arzların; meteordan eminönüne geçiş lodosların elindeydi ancak yeni gelen er meydanlarıyla adam em e bi giriyor oyundan çıkıyor direk eminönünde ama biz lodoslar meteora girebilmek için çok sıkıntıya giriyoruz helede etkinliklerde arzlar keklik gibi avlıyor :!:

3)Savaşlar genelde eminönünde olur bizim doğduğumuz yerde bi örs yok onca uğraş edinip bin türlü zahmete girersen kalenin içinde bi tane var tabi... ama arzların örsleri doğdukları yerde kaldı ki mısırıda eğer arzlar kapatmışsa gitki örs olasın :!:

4)Yine eminönü lodos kalesi daracık yollarla kaplı o yollardan her geçerken şu yılan ve çıyanların sizi durdurması da ayrı bi dert ama arzlarınki öylemi geniiiş ferah adamlar ne zaman baksan bu genişliğin tadını çıkarıp vs atıyolar gepgeniş ortam ne yılan var ne çıyan :!:

5) Gelelim sivriye :) sivrideki arz sancakta fare adam yoluna giden noktada duruyor ve dahada önemlisi çok değerli iki madeni bünyesinde barındırıyor şelit ve gano yani siz lodos sanız rakip kişide arzsa o madenleri alamazsınız siz bi kere kesersiniz iki kere kesersiniz sürekli kalkıp saldıracaktır bunada kimsenin gücü yetmez... lodoslardaysa beş para etmeyen platin ve beril madenleri var ve yeri kuş konmaz kervan geçmez bi yerde kimsenin işinin olmayacağı bi yer ...

Bütün bunlar yetmiyomuş gibi şimdide çemberlitaşın girişi arz kalenin dibine konulmuş :!:

peki bana bi tane lodosların arzlardan üstün olduğu bi şey söylermisiniz :?: :?:

Durun ben söylim "bizim muhafızlarımız erkek onlarınki kadın bizim başkanımız bey onlarınki hanım bide birbirleriyle karşılaşırlarsa bizimkiler onları döverler ;) "

Buradan tüm ikv camiasına duyuruyorum eğer böyle giderse yemin ederim oyunda denge menge kalmaz bu gün bir çok lonca(megax zamanx vb..) 1000 kp kaybetmeyi göze alarak klandan çıktılar yarın bu insanlar arz olursa oyunda savaş diye birşey kalmaz gider paso muhafız keseriz.Yönetimden acilen bu konuya çözüm getirmesini istiyoruz yoksa ilk klanını değiştiren ben olacağım :!: :!:
Kullanıcı avatarı
MeGaxSHooT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Arz/Lodos dengesizliği

güncel :arrow:
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

Lathander yazdı:Evet arkadaşlar,

Yarın için hazırladığımız güncelleme bu akşam sunucuların yeniden başlaması nedeni ile erken yayına girdi.

Lodos Sancağı ilerisinde yeni Lodos girişni görebilirsiniz.

DİKKAT! GB'den çıkarken Grup listenizer sağ tıklayıp öyle çıkınız. Eğer GB içindeki çıkış kapısına sağ tıklayıp çıkarsanız Arz Kalesine yakın çıkıştan çıkarsanız.

ÖNEMLİ NOT: Bu durum notlarımız arasında var ve düzeltilecektir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

dediğim gibi sizde sabredin biz çok sabrettik...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
MeGaxSHooT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

neyine sabredelim kardeşim bu oyun kurulalı belli bunlar böyle ve asla değişmiyecek yani doğduğumuz yere bi örs atmak bu kadarmı zor anlamıyorum...

“Genel Sohbet” sayfasına dön