İçerik Düzenlenmiştir!
İKV Forum ve Oyun dünyası içinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Hesabınız SÜRESİZ kapatılmıştır.
DoNotDisturb
ben söyleyeyim siz anlayın...
ben söyleyeyim siz anlayın...
İnanak mı panpa ?
Mutluyum, sevinçliyim, YEAH diyorum.
:!: 2023 BENİM ARKADAŞIM O DA SANA YASAK :!:
Re: ben söyleyeyim siz anlayın...
Şekil A gördüğünüz vakanın tek tedavi şekli ''Antipsikotik'' kullanmaktır. Evet bugünkü dersimiz sona ermiştir. Yarın sayfa 136-137'ye çalışın. Öptüm, by.
Senin tek kurtulma yolun henüz imkanı bulunmayan beyin naklinin gerçekleşmesi. Bir kadavraninki seninkiden daha fazla işe yarayabilir.
İnanak mı panpa ?
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ZaNZiBaR yazdı:Senin tek kurtulma yolun henüz imkanı bulunmayan beyin naklinin gerçekleşmesi. Bir kadavraninki seninkiden daha fazla işe yarayabilir.
buna beyin nakli yapsan kafasına girmek istemez beyin onu düşünseydin keşke panpa
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Siz bu sözleri kimin söylediğini biliyormusunuzda konuşuyorsunuz ayrıca konu 2-3 dk içinde kapatılır
Ne tür bir imada bulunduğunu anlayamadım ama bunlar çok ciddi ve küçümsenmemesi gereken ciddi ithaf, hakaretler.KaraXHayalet yazdı:Siz bu sözleri kimin söylediğini biliyormusunuzda konuşuyorsunuz ayrıca konu 2-3 dk içinde kapatılır
İnanak mı panpa ?