Ne denebilir ki? helal olsun sizlere.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Ne denebilir ki? helal olsun sizlere.

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Evet yine bir güncelleme ve yine yeni bölgeye girebilmek için klanını terkedip gidenler... Evet sayın arz klanının, klandan ve bölgeden bizden kral arz yoktur diyerek böbürlenen ve en ufak zorlukta klanını terkedip giden mensupları. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

helal olsun...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Ne denebilir ki? helal olsun sizlere.

Mesaj gönderen kok29 »

olay basit metinim ilk çemberlitaşa girip ilk kesenlerden olmak istenildiği için direk klandan çikip rahatca girmelere bakiyolar :) duydugum son habere göre milet ban yemiş yine bir oyun hatasi yüzünden :D merak ettim iş bitince oyuna girecem bakalim bende ban yemişmiyim hiç oyuna girmeden ban yiyen oldum mu die :D
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Beta da başladım şu oyuna kendimi bildim bileli arzım..az önce oyuna girdim çemberlitaşın önüne geldim yemin ediyorum şu zamana kadar ilk kez arz oldugum için nefret ettim kendimden..çemberli giriş lodoslarla dolu bizim ÖDLEK arz arkadaşlar alayı klandan çıkmış!Bu klandan çıkanlar hani yere göğe sıgdıramadıklarınız varyaa klandan item yansıtıp varmı vs atan varmı benm üstüme büyücü benm 3 5 tane zırhım itemim gözlügüm var şu rütmeyi aldım ben diyen ÖDLEK adamlar !30 lodos varsa çemberli girişte 20 tane klansız adam var ve hepsi arz(dı)..ama korkudan klandan çıkmışlar..ilk kez klanımdan bu kadar nefret ettim ilk kez...
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nostalgie »

sırf görevleri yapılsın diye klansızlar için klandan çıkmadıysanız hiç biriniz, neden klandan çıktı bunlar ın analizini yapma yetkinizde yok durum şu yerse...önce miğrat görevlerini yapamayan ama arz olanları arayın bakalım yapın görevlerini ne kadar arz olduğunuzu bi görelim...girmeyin çemberliye bütün arz olup klandan çıjkmayanlar görevlerini tamamlayıp giremedikçe .. izliyorum yerse hadi ??
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TheOkqn »

Nostalgie yazdı:sırf görevleri yapılsın diye klansızlar için klandan çıkmadıysanız hiç biriniz, neden klandan çıktı bunlar ın analizini yapma yetkinizde yok durum şu yerse...önce miğrat görevlerini yapamayan ama arz olanları arayın bakalım yapın görevlerini ne kadar arz olduğunuzu bi görelim...girmeyin çemberliye bütün arz olup klandan çıjkmayanlar görevlerini tamamlayıp giremedikçe .. izliyorum yerse hadi ??
Sen kimin tarafındasn anlamadımki yorumlarından bi halt. ?
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

İnsan tarafı diyim özetle hangi taraf oldugumu bileydin keşke okan bu kadar yıldır... Asıl soru şu görevlerini yapmamış olan arzlar için çemberliyi erteleyebilicekmisiniz ??
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Hatta cevapta veriyorum hemen hayır kimse ertelemiycek, bir an önce çemberliye girme kaygısı olmasa bu analizde yapılmazdı bende diyorumki başta konuyu açan arkadaş önce arz olup görevlerini yapamayıp ama dirayetle klanını terketmeyenlerin miğrat görevlerini bitirmeden çemberliye giricekse ... keşke açmasaydı bu konuyu..
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Afrodisyak »

TheOkqn yazdı:Beta da başladım şu oyuna kendimi bildim bileli arzım..az önce oyuna girdim çemberlitaşın önüne geldim yemin ediyorum şu zamana kadar ilk kez arz oldugum için nefret ettim kendimden..çemberli giriş lodoslarla dolu bizim ÖDLEK arz arkadaşlar alayı klandan çıkmış!Bu klandan çıkanlar hani yere göğe sıgdıramadıklarınız varyaa klandan item yansıtıp varmı vs atan varmı benm üstüme büyücü benm 3 5 tane zırhım itemim gözlügüm var şu rütmeyi aldım ben diyen ÖDLEK adamlar !30 lodos varsa çemberli girişte 20 tane klansız adam var ve hepsi arz(dı)..ama korkudan klandan çıkmışlar..ilk kez klanımdan bu kadar nefret ettim ilk kez...
Üzülerek belirtmek istiyorum metin abi ve okan abi bende klandan çıkanlardanım.Şimdiye kadar bende sizin gibi düşünüyordum ama Eminönü lodoslarının Eminönü arzları sayısının 3 katı ve bunla kaybedilen zamanda klandan çıkıp itemleri onlardan önce dizersek belki onlara karşı erkenden daha güçlü olmuş olacaz bu yönden bakarsak böle bir yanıda var işte o zaman onları orda oturtmayız :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Afrodisyak yazdı:
TheOkqn yazdı:Beta da başladım şu oyuna kendimi bildim bileli arzım..az önce oyuna girdim çemberlitaşın önüne geldim yemin ediyorum şu zamana kadar ilk kez arz oldugum için nefret ettim kendimden..çemberli giriş lodoslarla dolu bizim ÖDLEK arz arkadaşlar alayı klandan çıkmış!Bu klandan çıkanlar hani yere göğe sıgdıramadıklarınız varyaa klandan item yansıtıp varmı vs atan varmı benm üstüme büyücü benm 3 5 tane zırhım itemim gözlügüm var şu rütmeyi aldım ben diyen ÖDLEK adamlar !30 lodos varsa çemberli girişte 20 tane klansız adam var ve hepsi arz(dı)..ama korkudan klandan çıkmışlar..ilk kez klanımdan bu kadar nefret ettim ilk kez...
Üzülerek belirtmek istiyorum metin abi ve okan abi bende klandan çıkanlardanım.Şimdiye kadar bende sizin gibi düşünüyordum ama Eminönü lodoslarının Eminönü arzları sayısının 3 katı ve bunla kaybedilen zamanda klandan çıkıp itemleri onlardan önce dizersek belki onlara karşı erkenden daha güçlü olmuş olacaz bu yönden bakarsak böle bir yanıda var işte o zaman onları orda oturtmayız :)

Sinan görüşelim senle bi ara uzak kaldım oyundan :)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

:) sorun değil çıkan çıksın ben tam 4 saat boyunca belkı 50 belkı 60 kere ölüp yinede geri dondum 50 kez olduysem 60 kısıyıde kesmısımdır. İlk girdiniz ilk görev yaptınız madalyanızmı olacak? artı bir durumu varmı yok. Kimseye klanda kal sen çık deme lüksümüz de yok. Bizim lafımız Arz klanını temsil ettiğini sanan kişilere. Ne oldu sonuç lodoslara bir giriş yapıldı.

Çıkanlara sesleniyorum. Tehlike kalmadı artık arz olabilirsiniz. Bizler sizin adınıza da savaştık...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Genel Sohbet” sayfasına dön