Evet yine bir güncelleme ve yine yeni bölgeye girebilmek için klanını terkedip gidenler... Evet sayın arz klanının, klandan ve bölgeden bizden kral arz yoktur diyerek böbürlenen ve en ufak zorlukta klanını terkedip giden mensupları. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
helal olsun...
Ne denebilir ki? helal olsun sizlere.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ne denebilir ki? helal olsun sizlere.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Re: Ne denebilir ki? helal olsun sizlere.
olay basit metinim ilk çemberlitaşa girip ilk kesenlerden olmak istenildiği için direk klandan çikip rahatca girmelere bakiyolar
duydugum son habere göre milet ban yemiş yine bir oyun hatasi yüzünden
merak ettim iş bitince oyuna girecem bakalim bende ban yemişmiyim hiç oyuna girmeden ban yiyen oldum mu die 
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Beta da başladım şu oyuna kendimi bildim bileli arzım..az önce oyuna girdim çemberlitaşın önüne geldim yemin ediyorum şu zamana kadar ilk kez arz oldugum için nefret ettim kendimden..çemberli giriş lodoslarla dolu bizim ÖDLEK arz arkadaşlar alayı klandan çıkmış!Bu klandan çıkanlar hani yere göğe sıgdıramadıklarınız varyaa klandan item yansıtıp varmı vs atan varmı benm üstüme büyücü benm 3 5 tane zırhım itemim gözlügüm var şu rütmeyi aldım ben diyen ÖDLEK adamlar !30 lodos varsa çemberli girişte 20 tane klansız adam var ve hepsi arz(dı)..ama korkudan klandan çıkmışlar..ilk kez klanımdan bu kadar nefret ettim ilk kez...
sırf görevleri yapılsın diye klansızlar için klandan çıkmadıysanız hiç biriniz, neden klandan çıktı bunlar ın analizini yapma yetkinizde yok durum şu yerse...önce miğrat görevlerini yapamayan ama arz olanları arayın bakalım yapın görevlerini ne kadar arz olduğunuzu bi görelim...girmeyin çemberliye bütün arz olup klandan çıjkmayanlar görevlerini tamamlayıp giremedikçe .. izliyorum yerse hadi ??
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
Sen kimin tarafındasn anlamadımki yorumlarından bi halt. ?Nostalgie yazdı:sırf görevleri yapılsın diye klansızlar için klandan çıkmadıysanız hiç biriniz, neden klandan çıktı bunlar ın analizini yapma yetkinizde yok durum şu yerse...önce miğrat görevlerini yapamayan ama arz olanları arayın bakalım yapın görevlerini ne kadar arz olduğunuzu bi görelim...girmeyin çemberliye bütün arz olup klandan çıjkmayanlar görevlerini tamamlayıp giremedikçe .. izliyorum yerse hadi ??
İnsan tarafı diyim özetle hangi taraf oldugumu bileydin keşke okan bu kadar yıldır... Asıl soru şu görevlerini yapmamış olan arzlar için çemberliyi erteleyebilicekmisiniz ??
Hatta cevapta veriyorum hemen hayır kimse ertelemiycek, bir an önce çemberliye girme kaygısı olmasa bu analizde yapılmazdı bende diyorumki başta konuyu açan arkadaş önce arz olup görevlerini yapamayıp ama dirayetle klanını terketmeyenlerin miğrat görevlerini bitirmeden çemberliye giricekse ... keşke açmasaydı bu konuyu..
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
Üzülerek belirtmek istiyorum metin abi ve okan abi bende klandan çıkanlardanım.Şimdiye kadar bende sizin gibi düşünüyordum ama Eminönü lodoslarının Eminönü arzları sayısının 3 katı ve bunla kaybedilen zamanda klandan çıkıp itemleri onlardan önce dizersek belki onlara karşı erkenden daha güçlü olmuş olacaz bu yönden bakarsak böle bir yanıda var işte o zaman onları orda oturtmayızTheOkqn yazdı:Beta da başladım şu oyuna kendimi bildim bileli arzım..az önce oyuna girdim çemberlitaşın önüne geldim yemin ediyorum şu zamana kadar ilk kez arz oldugum için nefret ettim kendimden..çemberli giriş lodoslarla dolu bizim ÖDLEK arz arkadaşlar alayı klandan çıkmış!Bu klandan çıkanlar hani yere göğe sıgdıramadıklarınız varyaa klandan item yansıtıp varmı vs atan varmı benm üstüme büyücü benm 3 5 tane zırhım itemim gözlügüm var şu rütmeyi aldım ben diyen ÖDLEK adamlar !30 lodos varsa çemberli girişte 20 tane klansız adam var ve hepsi arz(dı)..ama korkudan klandan çıkmışlar..ilk kez klanımdan bu kadar nefret ettim ilk kez...
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Afrodisyak yazdı:Üzülerek belirtmek istiyorum metin abi ve okan abi bende klandan çıkanlardanım.Şimdiye kadar bende sizin gibi düşünüyordum ama Eminönü lodoslarının Eminönü arzları sayısının 3 katı ve bunla kaybedilen zamanda klandan çıkıp itemleri onlardan önce dizersek belki onlara karşı erkenden daha güçlü olmuş olacaz bu yönden bakarsak böle bir yanıda var işte o zaman onları orda oturtmayızTheOkqn yazdı:Beta da başladım şu oyuna kendimi bildim bileli arzım..az önce oyuna girdim çemberlitaşın önüne geldim yemin ediyorum şu zamana kadar ilk kez arz oldugum için nefret ettim kendimden..çemberli giriş lodoslarla dolu bizim ÖDLEK arz arkadaşlar alayı klandan çıkmış!Bu klandan çıkanlar hani yere göğe sıgdıramadıklarınız varyaa klandan item yansıtıp varmı vs atan varmı benm üstüme büyücü benm 3 5 tane zırhım itemim gözlügüm var şu rütmeyi aldım ben diyen ÖDLEK adamlar !30 lodos varsa çemberli girişte 20 tane klansız adam var ve hepsi arz(dı)..ama korkudan klandan çıkmışlar..ilk kez klanımdan bu kadar nefret ettim ilk kez...
Sinan görüşelim senle bi ara uzak kaldım oyundan
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
Çıkanlara sesleniyorum. Tehlike kalmadı artık arz olabilirsiniz. Bizler sizin adınıza da savaştık...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx