Dinazor-Ejderha İksirleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Dinazor-Ejderha İksirleri Hk.

Mesaj gönderen okan34 »

Merhabalar,

Bildiğiniz gibi Dinazor-ejderha ve/veya ejderha-dinazor iksiri kullanan karakterler blocklanmıştır. Fakat o iksirler özel odül olduğundan Fuar, ölüm oyunu vb. gibi etkinlikler kazanılıyordu. Bunların kaldırılması gerektiğini biliniyor fakat oyuncuların hakları yenmemesi adına bunların ayırılıp örneğin 1 ejderha-dinazor ' un. 1 ejderha 1 dinazor iksir haline dönüştürülmesini talep ediyoruz. Bu iksirlerin açığını bilip kullananlarda kesinlikle cezasını almalıdır ve alacaklardırda. Oyuncu arkadaşlarımızın mağdur kalmaması adına iletilerimin dikkate alınmasını arz ediyoruz.

Azap Birliği
Raiders OF AnatoliA
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Dinazor-Ejderha İksirleri Hk.

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

okan34 yazdı:Merhabalar,

Bildiğiniz gibi Dinazor-ejderha ve/veya ejderha-dinazor iksiri kullanan karakterler blocklanmıştır. Fakat o iksirler özel odül olduğundan Fuar, ölüm oyunu vb. gibi etkinlikler kazanılıyordu. Bunların kaldırılması gerektiğini biliniyor fakat oyuncuların hakları yenmemesi adına bunların ayırılıp örneğin 1 ejderha-dinazor ' un. 1 ejderha 1 dinazor iksir haline dönüştürülmesini talep ediyoruz. Bu iksirlerin açığını bilip kullananlarda kesinlikle cezasını almalıdır ve alacaklardırda. Oyuncu arkadaşlarımızın mağdur kalmaması adına iletilerimin dikkate alınmasını arz ediyoruz.

Azap Birliği
Raiders OF AnatoliA
aynen katılıyorum
yanlız iksirlerdeki hata neydi hala anlayamadım ?
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Savaşçı karakterde kudret 67 veya daha yüksekken iksiri içebiliyordun ve iksir sayın azalmıyordu.

Örneğin savaştasın sert ağır yedin. Canın 50 kaldı kudretin 75 iksiri içersin canın 70lere çıkar kudretinde değişme olmaz ama iksir sayın da azalmaz.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Güzel ve yerinde bir Öneri Sonuçta kimi arkadaşlar ödül olarak, kimi arkadaşlarda hatrı sayılır meblalar ödeyerek bu iskirleri almıştır. Bu açığı kullanmayıp sadece iksire sahip olan arkadaların mağduriyetinin giderilmesi çok daha güzel ve yerinde bir uygulama olacaktır...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön