Yeni Reçeteler ve istedikleri
Yeni Reçeteler ve istedikleri
Yeni açılan bölüm ve getirdikleri gene bizim gibi düşünen bir çok insanı hayal kırıklığına uğratmıştır bir çok insan bu zamana kadar uğraşıp didinip yaptıkları asbları ejder asaları ecel ve latifleri bir kenara bırakıp şimdide bisürü gün uğraş ve emek vererek yenilerini yapmayamı çalışacak yaptığı yetmeyecek bide bu sefer 59 gelecek bu seferde yenileri ben kendi adıma artık bıktım bu uğraştan yönetim acaba hiç bir gün denedimi bir ganoderma çekmek insanı nasıl yorar biliyomu artık oyuncularınız ya düşünün yada oyuncular şimdiye kadar olduğu gibi siz terk etmeye devam edecekler bizlere artık biraz saygı biz sadece sizin para kaynaklarınız değiliz bu oyunu var edenleriz ama en çok tekme tokat bize devam yönetim devam
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Reçeteler ve istedikleri
İlk olarak bugünkü banlardan sonra blokluğu uzun süre devam edecek kişiler için oyun biter.
İkinci olarak ürettiğiniz ejder asa ecel latif ashab-ı kehf ' siz çemberlitaşta bir şey yapmanız şu an için imkansız gibi...
Üçüncü olarak CIZIK ' ın de bir konuda dediği gibi bedavadan şaheser düşürmek kalktı... Ben sırf alternatör kolye için 2 ay sığınak girdim adam eksik olduğunda rastgele birilerini alıyordum sırf onlara düşüyordu şaheser.. Artık bir çok şaheser üretilecek.. Sabrı olan sağlam olacak...
İkinci olarak ürettiğiniz ejder asa ecel latif ashab-ı kehf ' siz çemberlitaşta bir şey yapmanız şu an için imkansız gibi...
Üçüncü olarak CIZIK ' ın de bir konuda dediği gibi bedavadan şaheser düşürmek kalktı... Ben sırf alternatör kolye için 2 ay sığınak girdim adam eksik olduğunda rastgele birilerini alıyordum sırf onlara düşüyordu şaheser.. Artık bir çok şaheser üretilecek.. Sabrı olan sağlam olacak...
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Re: Yeni Reçeteler ve istedikleri
kardeş herşeyini ürettigini düşün yeni bi yenilik gelmedi ve bu ürettiklerini daha güclü canavarlara karşı kullanamadıgını düşün sence ne anlamı kalacak sen ejderi sadece kenanı kesip mutlu olmak için ürettin kenanı kaç kere kesmek istersinki.Şimdi ejderini daha güclü yaratıklara karşı göstermenin zamanı buna bu kadar karşı çıkmanız mantırsız.Ayrıca üreticelecek olan itemler karşısında istenilen materyaller beni çok hayal kırıklıgına uğrattı büyücü elektirik setine baktıgımda bir item için 8 iridyum istemişler 8*6=48 irid bi seti dizmek için sadece çok abartmışlar çok
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif