Hiç abartmadan söylüyorum Beyaz Köşk'te saat 15.00 dan beri çemberlitaşa girmek için sıra bekliyorum. 1 kere girebildim ondada 2 şer 2 şer soktu bölgelere 6 kişiyi 30 sn geçmeden banlandık zaten. Buyrun Beyaz Köşk'teki çemberlitaş çilesi.Klandan çıktık onu hiç saymıyorum.
20 çemberlitaş bölgesi yetmiyor görüyosunuz. Artırmak gerekli değilmi sizce ? Her gün 10 saat bekleyeceğiz mi girmek için ? Bir şey yapıyosunuz tam yapın.
Oyuncu hacmi olarak çok büyük bizim sunucu. 15 migrat 15 sığınak haftasonları ağzına kadar çakılı durumda. Toplam 30 bölge dolu olduğu halde 20 adet çemberlitaş bölgesi yapmak ne mantık ne akıl işidir anlayamadım ?
20 Bölge = 120 kişi oLuyor , Beyazköşk'ümüzün durumuna bakıLdığında en geç saatte daha Oyuncu sayımız 120'yi aşıyor . Bunu sadece ben biliyorum galiba yöneticilerimizin sunucularda Karakter sayılarının Farkında değiller.... :evil: :evil:
Köşkte Durum Tamamen Arz Lodos Savaşı Olmuş Durumda Orda . 35 49 Arası Ne Kadar Lodos Varsa Toplanmış . Tabiki Arz Sayısı O Kadar Fazla Değil . Klandan Çıkmak Çözüm Değil Zaten . Hem Hepsini Geçtim 1 Kere Girebildim Girdiğim An Geri Dışarı Attı . Geceyi Bekliycez . Ki Gecede Çok Düşük Sayı Olmuycak . İlk Günler Değil En Az 1 Ay Böyle Hatta Yaz Tatili Gelmiş Yaz Bitene Kadar ..
Vahim Olması Değil . Sırf Çemberlitaş İçin Plus Alanlar Oynamak İsteyenler Bırakanlar Geri Dönenler Var. Onlar Ne Yapacak Peki ? Haksızlıklar Saymakla Bitmez .