Öncelikle merak ettiğim bir kaç soru var.
1) Bu reçeteleri satın mı alıcaz?
2) Ne, nereden, ne yapıp çıkartılır? (Örn. Niobyum için .... yaratığı ..... yerinde kesmelisiniz.)
3) İtemleri üretmek için Silahtar ve Zırhçı mı olmak lazım? Yoksa şaheserler gibi sarraf, lokman, madenci 1 olsa dahi reçeteyi aktif edip üretebilecek miyiz?
4) Bu itemler direkt olarak Gaffar Bey'den ve ya başka bir Boss'tan düşer mi?
5) Migrat, Sığınak yapamayıp güçsüz ve itemsiz kalan Arz'ın Çocukları'na, Çemberlitaş hiç bilinmeyen bir yer mi olacak?
6) Her zaman yaptığınız gibi yine sömürmek için Çemberlitaş Yağma Arttırı (+%30 & +%60) gelecek mi?
7) Ve en çok merak ettiğim soru? Savaşçılara, şifacılara, büyücülere yardımcı olarak size sömürmekte yardımcı Androit, Robot falan gelecek mi?
Bunların hepsini cevaplarsanız seviniriz. (Her iddiasına varım he he deyip geçiştirecekler.)
Reçeteler Hk.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Re: Reçeteler Hk.
Merhaba,
Çözümleri önceden almak adına istersen ben cevaplıyayım
1. Bu reçeteler Bosslar dan düşecek ve aktarılabilecek.
2.Niobyum vs. diğer Grup bölgesi mataryalleri yalnızca sığınak ve miğrattan düşürülebilecek.
3.Üretim için Zırhcı veya silahtar olman şart bunlar içinde Üretim sıfırlayıcı makinayı kullanabilirsin.
4.Gaffar bey ve/veya diğer büyük bosslardan düşürülebilecek.
5.Çok kısa bir sürede çemberlitaş girişi daha eklenecek.
6.Evet, kısa süre içerisinde çemberlitaş yağma arttırıcı geleceği düşünülüyor.
7.Robot vs. gibi yardımcılar düşünülmemekte. Fakat gelmeme gibi bir durumda söz konusu değil. İKV yönetimi oyuncu isteklerni her zaman değerlendirme.
yardımcı olabildiysem ne mutlu
Çözümleri önceden almak adına istersen ben cevaplıyayım
1. Bu reçeteler Bosslar dan düşecek ve aktarılabilecek.
2.Niobyum vs. diğer Grup bölgesi mataryalleri yalnızca sığınak ve miğrattan düşürülebilecek.
3.Üretim için Zırhcı veya silahtar olman şart bunlar içinde Üretim sıfırlayıcı makinayı kullanabilirsin.
4.Gaffar bey ve/veya diğer büyük bosslardan düşürülebilecek.
5.Çok kısa bir sürede çemberlitaş girişi daha eklenecek.
6.Evet, kısa süre içerisinde çemberlitaş yağma arttırıcı geleceği düşünülüyor.
7.Robot vs. gibi yardımcılar düşünülmemekte. Fakat gelmeme gibi bir durumda söz konusu değil. İKV yönetimi oyuncu isteklerni her zaman değerlendirme.
yardımcı olabildiysem ne mutlu
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
1 Reçeteler Bosslardan düşecektir. Ayrıca reçeteler oyuncular arası alış veriş ile aktarılabilir olduğu için ticaret yolu ile de elde edilebilir.mertberat1 yazdı:Öncelikle merak ettiğim bir kaç soru var.
1) Bu reçeteleri satın mı alıcaz?
2) Ne, nereden, ne yapıp çıkartılır? (Örn. Niobyum için .... yaratığı ..... yerinde kesmelisiniz.)
3) İtemleri üretmek için Silahtar ve Zırhçı mı olmak lazım? Yoksa şaheserler gibi sarraf, lokman, madenci 1 olsa dahi reçeteyi aktif edip üretebilecek miyiz?
4) Bu itemler direkt olarak Gaffar Bey'den ve ya başka bir Boss'tan düşer mi?
5) Migrat, Sığınak yapamayıp güçsüz ve itemsiz kalan Arz'ın Çocukları'na, Çemberlitaş hiç bilinmeyen bir yer mi olacak?
6) Her zaman yaptığınız gibi yine sömürmek için Çemberlitaş Yağma Arttırı (+%30 & +%60) gelecek mi?
7) Ve en çok merak ettiğim soru? Savaşçılara, şifacılara, büyücülere yardımcı olarak size sömürmekte yardımcı Androit, Robot falan gelecek mi?
Bunların hepsini cevaplarsanız seviniriz. (Her iddiasına varım he he deyip geçiştirecekler.)
2 Sürüm notlarında verilenler hariç diğerleri Bosslardan düşmektedir.
3 Reçete gereksinimlerini kontrol edin
4 1'de yanıtlanmıştır
5 Oyun doğası gereği güçlü olan her zaman bir adım öndedir. Ama bu güçsüz olanın, daha güçlüyü yakalamayacağı anlamına gelmez. Kısacası buradaki anahtar yine sizlersiniz.
6. ve 7. sorular daha doğru bir üslupta sorulduğunda içtenlikle yanıtlanabilir.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Sömürme kelimesi hoşlarına gitmedi galiba
.
Burada açık ara bir farktan bahsediyoruz sayın Lathander.
Biz Arz'ın Çocukları olarak ne bir GB yapabiliyoruz ne item dizebiliyoruz. Bir girin bakın Sancak'ta kaç arz kaç lodos var?
50 60 Lodos geliyor 12 Arz'la anca dağıtıyoruz dağıtabildiğimiz kadar.
Mecx'ler hariç diğer tüm arzlar arkadan tın tın geliyor.
Bize yardımcı kimse yok. Tek başımıza zaten giremiyoruz. Girsek bile gidip cent kesemeyiz. Gidip Junon kesemeyiz yanılıyor muyum?
Bence Arz loncasını silin boşuna yer kaplamasın veri tabanında
. Boşuna lag oluyor oyunda.
zaten arzların sou
Burada açık ara bir farktan bahsediyoruz sayın Lathander.
Biz Arz'ın Çocukları olarak ne bir GB yapabiliyoruz ne item dizebiliyoruz. Bir girin bakın Sancak'ta kaç arz kaç lodos var?
50 60 Lodos geliyor 12 Arz'la anca dağıtıyoruz dağıtabildiğimiz kadar.
Mecx'ler hariç diğer tüm arzlar arkadan tın tın geliyor.
Bize yardımcı kimse yok. Tek başımıza zaten giremiyoruz. Girsek bile gidip cent kesemeyiz. Gidip Junon kesemeyiz yanılıyor muyum?
Bence Arz loncasını silin boşuna yer kaplamasın veri tabanında
zaten arzların sou