Ne Kadar Saçma Ve Kolay
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ne Kadar Saçma Ve Kolay
kesinle katılıyorum .Benim fuarda ve etkinlikde kazandığım iksirler yüzünden blok aldı karakterim.Arkadaşlarım sorduklarında hatanın düzeltilemediği sölendi .Bizim suçumuz ne siz asıl 250 m fiyat çeken karakterden yoksun insanları bloklayın
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
"Söz konusu iksirleri kötüye kullanmak " Nedir aga ? Kaçak alkol mu yapmış bu adamlar bu iksirlerle ?

- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
İKV de normal böyle şeyler artık ama arkadaş biz artık yeter böyle hatalar yapmayın dedikçe devam ediyolar hadi onu bırak her sabash güncelleme yapıyolar ya ben güncellemenın anlamını bilmiyorum yada onlar güncelleme yapmasını bilmiyolar
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

bu güne kadar yaptığınız çok saçmalıklara şahit olduk ama bu defa kendizi bile aştınız resmen tavan yaptınız ben bu iksirlerin hatalı olduğunu bile bilmiyordum
madem hatayı yapan sizsiniz o zaman kendinize cezayı kesin biz neden ceza alyıoruz
madem hatayı yapan sizsiniz o zaman kendinize cezayı kesin biz neden ceza alyıoruz
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Ne yapmaya Çalıştıkları Hiç ßelli değil. Verdiysenız Araştırında verin ne hakla ßan veriyorsunuz Kendi Suçunuzu Neden ßaşkalarından Çıkartıyorsunuz yada Geçelım onu ßunu Siz vereLi yaklaşık 4 ay gißi ßir süre oLmus ßu güne kadar Neredeydiniz..
ya ßu kadar Saçma ßir oLay Sadece ßu Oyundamıdır nedir ya.
Ya adam gißi yapın Yada ßırakın Şu Tertemız İnsanLarLa uğraşmayı....
Kim Vericek ßizim ßir günLük Geri kaLmamızın karşıLığı Siz Her yaptıgınız Hatayı KuLLanıcıLardanmı aLmayı pLanlıyorsunuz. Sizi anLamak Çok Güç Gerçekten. ßazen İnsanLıktan Çıktığınızı Düşünüyorum.
İyi ForumLar.
Ey CahiL Yönetim.
ya ßu kadar Saçma ßir oLay Sadece ßu Oyundamıdır nedir ya.
Ya adam gißi yapın Yada ßırakın Şu Tertemız İnsanLarLa uğraşmayı....
Kim Vericek ßizim ßir günLük Geri kaLmamızın karşıLığı Siz Her yaptıgınız Hatayı KuLLanıcıLardanmı aLmayı pLanlıyorsunuz. Sizi anLamak Çok Güç Gerçekten. ßazen İnsanLıktan Çıktığınızı Düşünüyorum.
İyi ForumLar.
şeytan diyor ana bacı küfür et aldığın ceza boşa gitmesin :twisted: