PASAKURMAY yazdı:Cavuş Olum ben senı Bızım Eskı Cavuş Sandım kusura Kalma Yıgenım :=) Sende tekrardan Hoş geldın Fatih bu Arada benım Karekterımdekı LATİF neden Yanmıyor Sızınkı Gıbı$ bırde nebı Kımdır Cıkaramadım he bu Arada atarsa 163 :=) Yenı BolGelerde Kı vıdeoLarınızı Ve Slayt Larınızı Beklıyorum Hadı sagLıcakla Kalın
Kanka Sen İste İç Çamaşırına Kadar Yakalım Senin İtemleri
Ama Yeni Model İtemler Geldi Haberdarsındır Onlardan Dizicez KArdeşimizin Carına $$$$$$$$$$
PARDOOOOOOOON Adamın Tillahı Seni Bekliyoruz Mucx...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
La 2 haftadır yokuz konunun ağzına tükürmüşsünüz ve a.slm müdürüm sana katılıyorum ikvsiz bir hayata paha biçilemiyo harbiden.Eyüp sen git askerdeki silahını knk birader
Ferit sende tam final haftasına denk geldin birader ağzına tüküreyim inş vakit bulabilirsem yanına uğrarım birader.
Benden de herkese selam olsun kalın sağlıcakla.Çemberlitaş'ta sizi işlerinizden alıkoymasın sallayın
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."
nabuforum yazdı:Çemberciler hepinizin gözü aydın olsun.Genişleyen paket ile başarıların da kat kat genişlemesi temennisiyle bize de ufaktan yol görünür.Tüm paşalara selam olsun.Sağlıcakla..
Burası Dalyan Kahvesi
Ortalık Süt Mavisi
Apostol Bu Ne Biçim Meyhane
Tabağımda Bir Bulut
Kadehimde Gökyüzü
Bugunkü Buluşmada Bir Çok Paşa Loncası Üyesi Gördüm . Hepsi Düzgün İnsanlara Benziyordu , Kafalık ,) . Eminönündeki Karakterimi Başka Bir Sunucuya Aktarıcaktım , Alımlarınız Varsa Loncanıza Katılmak İsterim . Çar Full + Full ' dür .