Yaratıcı olduğuna mı inanıyorsun? İşte iki yeni fırsat! Üstelik bu fırsatlar sürekli!
İstanbul Kıyamet Vakti ile ilgili sloganını oluştur! Gönder! Birbirinden güzel ödülleri kazanma fırsatını yakala!
Kurallar:
Slogan tek cümleden oluşmalıdır.
Slogan istenen konu ile ilgili olmalıdır.
Yalnızca oluşturulacak olan etkinlik konusuna cevap olarak gönderilen iletiler geçerli sayılacaktır.
Slogan harici gönderiler silinecektir.
Gönderim şekline uygun olmayan gönderimler silinecektir.
Son katılım tarihi etkinlik konusunda belirtilecektir.
[/color] Örnek gönderim şekli;
Slogan:
Sunucu Adı:
Karakter Adı:
Sonuçlar: Son katılım tarihine kadar gönderilen sloganlar arasından seçilen sloganlar, Resmi Facebook Sayfamızda oylamaya açılacak ve 2 gün sürecek oylama sonucunda sizlerin oyları kazananı belirleyecektir.
Bitmedi! İşte ikinci yeni etkinlik!
Verilecek anahtar kelimeler ile istenecek konu hakkında eserini oluştur! Birbirinden güzel ödülleri kazanma fırsatını yakala!
Kurallar:
Verilen anahtar kelimelerin tümü kullanılmalıdır. Kelimeler ek alabilirler veya değişebilirler. (Örn; Verilen kelime "Kitap", Kullanılış şekli "Kitabın" olabilir.)
Eserin konusu etkinlik öncesinde belirlenecek ve yalnızca istenen konunun işlendiği eserler dikkate alınacaktır.
Eserin şekli (Hikaye, Şiir vb.) etkinlik konusunda ve Facebook Duvar yazısında belirtilecektir. Harici şekilde gönderilen eserler dikkate alınmayacaktır.
Etkinlik Facebook üzerinde gerçekleşecek ve yalnızca oluşturulan duvar yazısına cevap olarak yazılan iletiler geçerli sayılacaktır.
Eser harici gönderiler silinebilirler.
Son katılım tarihi duvar yazısında belirtilecektir.
Sonuçlar: Son katılım tarihine kadar gönderilen tüm eserler Etkinlik ve GM ekibi tarafından değerlendilecek ve ödül almaya hak kazanan kişiler belirlenecektir. Ödül kazanan kişi sayısı değişiklik gösterebilir.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain