Blok ??
Re: Blok ??
Evet . Beyaz Büyücü Kalfasını kestik sonra bölgeden ayrılmak zorunda kaldık ve oyundan düştük . Girdğimizde karakter bloklu idi . Korkulacak bir şey yok bir hatadır düzeltilir .
Saygılar İyi forumlar .
Saygılar İyi forumlar .
XXCEZAXX
- Actaestfabula
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Aynı sorun şuan bende de var nedeni nedir !!!!
Aynen kardeşim bir sorun olmuş olabilir fakat bizim kesim sırasında bu gerçekleşti bunu nasıl telafi edicekler merak ediyorum ? (Belkide bir çok kez gaffar kesmiş olabilirdik)

Kafalarına Göre çarı susturup bloklayamazlar ki be oyuna bişi getirirler illa ki bi hata olur nasıl bi işse türk yapımı oyunundan hayır beklemicen arkadaş 
Eux Türk yapımlarıyla gurur duyacağına neden aşağılıyorsun Türk'lere veya Türk yapımlarına karşı bi garez inmi var ?

Arkadaşlar hatasız kul olmaz . İKV ye böyle günlerde destek olmak gerekir . Hiçbir zaman İKV oynamaktan soğumadım ve sıkılmadım . Sadece sabır .
XXCEZAXX
- Actaestfabula
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
peki çarın içindekilerin gideceği söyleniyor bu durumu nasıl telafi edicekler
TAM MANASI İLE ReZiLLiK; KEPAZELİK, BAŞKA NE DERSENİZ deyin. HER YENİLİK DE butür bloke ler canımızı fazlası ve ziyadesi ile sıkmakta...Yaptığınız hatayı bir an EVVEL DÜZELTİRSENİZ (ÇOK zahmet olacak :evil: ) çok memnun ( :lol: ) olacağız ...
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür
Saygı ve sevgilerimle
ATLETİK
Saygı ve sevgilerimle
ATLETİK