Sancak Sunucusu.... Tonik Nötr IıNöTRıI
Meran BombaYı Somuren TanK .)
-
o1imparator
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Meran BombaYı Somuren TanK .)
Can sıkıntısından ole bısıler yapmaya Calısdım arkadaslar Umarım beyenırsınız..Benm Tank Tonik .)) Vıdeo kalıtesı berbat ama keyfını cıkarın :lol: Canı 35 bn 263 ve Yıllardır o bombadan sarsılmaz ck atarak kutup em gır cık yaparak vb .)) gecıorz Sımd bu tuhafıma gıttı olmemek 
Nötr
Re: Meran BombaYı Somuren TanK .)
ben 2 tane bombayı öldürüyorum
senin bu yaptığın benim için bişi değil 
Laf var icraat yok . Bi video atsanaMrxbaris yazdı:ben 2 tane bombayı öldürüyorumsenin bu yaptığın benim için bişi değil
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
gel sancağa gösterim videoya çekmeye denedim çok kasıyorPARD10 yazdı:Laf var icraat yok . Bi video atsanaMrxbaris yazdı:ben 2 tane bombayı öldürüyorumsenin bu yaptığın benim için bişi değil
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
sırf bunun için gelicek 44 lvl çar kasıcak. göstermek yerine nasıl yaptığını söylersen sevinirizMrxbaris yazdı:gel sancağa gösterim videoya çekmeye denedim çok kasıyorPARD10 yazdı:Laf var icraat yok . Bi video atsanaMrxbaris yazdı:ben 2 tane bombayı öldürüyorumsenin bu yaptığın benim için bişi değil
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
depara basıyorsun en uzak gördüğün yere basıyorsun sen geçiyon bomba powwww :mrgreen: meran son bombaların ilk 2 sini de aynı şekil ama sarsılmaz açacaksın bundamitmet yazdı:sırf bunun için gelicek 44 lvl çar kasıcak. göstermek yerine nasıl yaptığını söylersen sevinirizMrxbaris yazdı:gel sancağa gösterim videoya çekmeye denedim çok kasıyorPARD10 yazdı:Laf var icraat yok . Bi video atsanaMrxbaris yazdı:ben 2 tane bombayı öldürüyorumsenin bu yaptığın benim için bişi değil
60 bin canın mı var yoksa
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
o işlem işe yarar mı bilmem ama farkındaysan arkadaş hiç yetenek kullanmamışMrxbaris yazdı:depara basıyorsun en uzak gördüğün yere basıyorsun sen geçiyon bomba powwww :mrgreen: meran son bombaların ilk 2 sini de aynı şekil ama sarsılmaz açacaksın bundamitmet yazdı:sırf bunun için gelicek 44 lvl çar kasıcak. göstermek yerine nasıl yaptığını söylersen sevinirizMrxbaris yazdı:gel sancağa gösterim videoya çekmeye denedim çok kasıyorPARD10 yazdı:Laf var icraat yok . Bi video atsanaMrxbaris yazdı:ben 2 tane bombayı öldürüyorumsenin bu yaptığın benim için bişi değil
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Firstperson
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
60 bin can hiç kimsede yokki o 2 bombadan bahsediomitmet yazdı:sırf bunun için gelicek 44 lvl çar kasıcak. göstermek yerine nasıl yaptığını söylersen sevinirizMrxbaris yazdı:gel sancağa gösterim videoya çekmeye denedim çok kasıyorPARD10 yazdı:Laf var icraat yok . Bi video atsanaMrxbaris yazdı:ben 2 tane bombayı öldürüyorumsenin bu yaptığın benim için bişi değil
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>
>>>
>>>