istanbul Kıyamet Vakti yönetiminin taraflı olmasından artık bıktık ! 1 değil 2 değil 3 değil bu artık kaç oldu ?
* Ölüm oyunlarında Arzların sayılarının fazla olması (!)
* Sancak etkinliklerinde '' BAŞLA '' komutu gelmeden Arz klanının savaşa başlaması ve ceza almamaları (!)
* Arz klanı mısır çarşısına rahatca girebilsin diye Cemberlitas kapısının yapılması fakat Lodos klanının meteora girebilmesi için extra bir geçit yapılmaması (!)
* Meran sunucusunda oyuna giren GM ' lerin genellikle Arz klanına girip Lodos klanı ile savaşması (!)
*** Ve son olarak ÇEMBERLİTAŞ giriş kapısının meteor arz sancağının neredeyse hemen dibine kurulması (!) Sabahtan beri grup ile içeri giremiyoruz (!)
Bu rezaletin açıklamasını yapıcakmısınız , yoksa üyeliğimi uzaklaştırıp konuyumu kapatıcaksınız ? YETER ARTIK !
TARAFLI YÖNETİM İSTEMİYORUZ !
TARAFLI YÖNETİM İSTEMİYORUZ !
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: ENDERUN
Re: TARAFLI YÖNETİM İSTEMİYORUZ !
QMCERDEMQ yazdı:istanbul Kıyamet Vakti yönetiminin taraflı olmasından artık bıktık ! 1 değil 2 değil 3 değil bu artık kaç oldu ?
* Sancak etkinliklerinde '' BAŞLA '' komutu gelmeden Arz klanının savaşa başlaması ve ceza almamaları (!)
* Arz klanı mısır çarşısına rahatca girebilsin diye Cemberlitas kapısının yapılması fakat Lodos klanının meteora girebilmesi için extra bir geçit yapılmaması (!)
* Meran sunucusunda oyuna giren GM ' lerin genellikle Arz klanına girip Lodos klanı ile savaşması (!)
*** Ve son olarak ÇEMBERLİTAŞ giriş kapısının meteor arz sancağının neredeyse hemen dibine kurulması (!) Sabahtan beri grup ile içeri giremiyoruz (!)
Bu rezaletin açıklamasını yapıcakmısınız , yoksa üyeliğimi uzaklaştırıp konuyumu kapatıcaksınız ? YETER ARTIK !
Emre DEMİR
CİHANDAR - ByTiger
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Böle bı Kapı yok :mrgreen:QMCERDEMQ yazdı:
* Arz klanı mısır çarşısına rahatca girebilsin diye Cemberlitas kapısının yapılması !
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <Never Walk Alone>
Haseki olarak düzeltelim o zaman.eseslisemi yazdı:Böle bı Kapı yok :mrgreen:QMCERDEMQ yazdı:
* Arz klanı mısır çarşısına rahatca girebilsin diye Cemberlitas kapısının yapılması !
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
haklısın tabi la
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- hasanxbuyucu
- İri Fare Avcısı
QMCERDEMQ yazdı:istanbul Kıyamet Vakti yönetiminin taraflı olmasından artık bıktık ! 1 değil 2 değil 3 değil bu artık kaç oldu ?
Sabahdandır girmek için uğraşıyoruz 2 saat oldu .. UMARIM DUYULUYORDUR SESİMİZ ..
Hasanxbüyücü
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı
Çemberlitaş'ın girişi ile ilgili düzenleme yapılacaktır.
Lathander
Lathander
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Hatalı bilgilendirme yapmayalım lütfen..KUTLUBEY yazdı:Çemberlitaş'ın girişi ile ilgili düzenleme yapılacaktır.
Lathander
Lathander yazdı:Alternatif Çemberlitaş girişi kısa zaman içinde eklenecektir.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
la sıgınaka haseki 5 ay sonra yapldı aceliniz nedir insan gibi geçin dioz zaten size meteorda dalıonuz arzlara
)Arz kalenin stratejik yeri mükemmel ordaki yokuştan çıkıp aşşağıdaki savaşçıları avlayabiliyorsunuz lodoslarınki ise mal gibi ortada(bu en ufağı ve bu bile beni ilk klan seçimimde arz yapmaya yetti :!: )
2)Bildiğiniz üzere eminönünden meteora geçiş arzların; meteordan eminönüne geçiş lodosların elindeydi ancak yeni gelen er meydanlarıyla adam em e bi giriyor oyundan çıkıyor direk eminönünde ama biz lodoslar meteora girebilmek için çok sıkıntıya giriyoruz helede etkinliklerde arzlar keklik gibi avlıyor :!:
3)Savaşlar genelde eminönünde olur bizim doğduğumuz yerde bi örs yok onca uğraş edinip bin türlü zahmete girersen kalenin içinde bi tane var tabi... ama arzların örsleri doğdukları yerde kaldı ki mısırıda eğer arzlar kapatmışsa gitki örs olasın :!:
4)Yine eminönü lodos kalesi daracık yollarla kaplı o yollardan her geçerken şu yılan ve çıyanların sizi durdurması da ayrı bi dert ama arzlarınki öylemi geniiiş ferah adamlar ne zaman baksan bu genişliğin tadını çıkarıp vs atıyolar gepgeniş ortam ne yılan var ne çıyan :!:
5) Gelelim sivriye
sivrideki arz sancakta fare adam yoluna giden noktada duruyor ve dahada önemlisi çok değerli iki madeni bünyesinde barındırıyor şelit ve gano yani siz lodos sanız rakip kişide arzsa o madenleri alamazsınız siz bi kere kesersiniz iki kere kesersiniz sürekli kalkıp saldıracaktır bunada kimsenin gücü yetmez... lodoslardaysa beş para etmeyen platin ve beril madenleri var ve yeri kuş konmaz kervan geçmez bi yerde kimsenin işinin olmayacağı bi yer ...
Bunlarıda bir başka lodos arkadasım Abdullah'ın yaptıgı paylasımdan alıyorum... Oda farklı bir bakış acısından bakmış .
2)Bildiğiniz üzere eminönünden meteora geçiş arzların; meteordan eminönüne geçiş lodosların elindeydi ancak yeni gelen er meydanlarıyla adam em e bi giriyor oyundan çıkıyor direk eminönünde ama biz lodoslar meteora girebilmek için çok sıkıntıya giriyoruz helede etkinliklerde arzlar keklik gibi avlıyor :!:
3)Savaşlar genelde eminönünde olur bizim doğduğumuz yerde bi örs yok onca uğraş edinip bin türlü zahmete girersen kalenin içinde bi tane var tabi... ama arzların örsleri doğdukları yerde kaldı ki mısırıda eğer arzlar kapatmışsa gitki örs olasın :!:
4)Yine eminönü lodos kalesi daracık yollarla kaplı o yollardan her geçerken şu yılan ve çıyanların sizi durdurması da ayrı bi dert ama arzlarınki öylemi geniiiş ferah adamlar ne zaman baksan bu genişliğin tadını çıkarıp vs atıyolar gepgeniş ortam ne yılan var ne çıyan :!:
5) Gelelim sivriye
Bunlarıda bir başka lodos arkadasım Abdullah'ın yaptıgı paylasımdan alıyorum... Oda farklı bir bakış acısından bakmış .
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN