Çemberli Giriş ARZ KALE!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberli Giriş ARZ KALE!!!

Mesaj gönderen fenomen »

intikamatesi yazdı:3-3,5 senelik arz 4-5 aydır lodos olarak söylüyorum :)

Gerçekden arzlara büyük haksızlıklarlar yapıldı yer konularında bu yüzden arzların sayıları git gitde azaldı ancak loncalar kala bildi, Çemberli Taş'ın arz kalesinin yanıkınında olmuş olması isabet olmuş gerçekden :)

Çoğu zaman arzdım neler çektiğimi bir ben bilirim hele birde büyücü charda oynuyorsan komutandan aşağı adımını atamıyorsun.İlerki güncellemelerde arzlara yakın yerler seçilmesi güzel olur hem oyundaki arz lodos eşitliğini sağlar hemde arzlar rahat bir nefes alır
;)
carlarda rutbe olmasa 1 sn durmam arz klanında :)
aynen bu lodoslara koymaz zaten yıne daynırlar kaleye kendılerı gırerler
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Lodoslar ARz Kale Baskınlarını Arttırır Sürekli Baskın Olur Olacağı Bu ;)
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Kristalxsuveyda yazdı:
TheOkqn yazdı:Migrata gidicez ya ada giriş ya migrat girişten ayrılmıyonuz, banka yı görmeyeli 3 5 ay oluyor ,haseki desem kuluçkaya yatmış gibi lodoslar eksik olmuyor ,yeraltı girişi desen babi-ali muhafızları gibi nöbet tutuyorlar, meteordan adaya giderken lodos sancagı geçmek mucizelere kalmış ve sonunda elimize bi koz geçmiş koz denilirse bunun mu şikayetini yapıyosun?herşeyi kendinizce yorumlamaktan vazgeçin..
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Valla bugün eminönü'de lodos rüzgarları esiyodu ÇEBERLİTAŞ qirişene arz'lar yaklaşamıyordu bile hep lodos yine lodos... ;) :D :twisted: :D ;)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

evet ben hala işteyim ama eminönündeki rezaletin fotoları bana da geldi. Tanıdığım bildiğim ARZ da ARZ diyenlerin hepsi GB için klandan çıkmış. Çok ama çok üzücü bir durum. Ne o bölgeye girerim nede klandan çıkarım. Lodosları tebrik ediyorum çakma arzlara örnek teşkil etmeleri temennisi ile. Yeni başlayanları tenzi ederim. Ama kalıp arz kalnı mensuplarını bu durumda görek pek hoşuma gitmedi.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Merhaba arkadaşlar,

Çemberlitaş için alternatif bir giriş kısa zaman içinde eklenecektir.

İyi eğlenceler
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
DerrickRose
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DerrickRose »

eyvallah lathendır
hek66
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hek66 »

Rezalet resmen,klan mantığına karşı bi oyuncu olarak çemberli girişinin oraya konmasını kasıtlı buluyorum işin açığı.Her türlü küfre ve kötü söze karşı olan bi insan olarak grup bölgeleri geldğinden beri susturulan insanlara eskisi kadar önyargılı bakmıyorum artık.Görev yapılmasını engelleyici davranışların yasak olduğu bi oyunda klan savaşı gibi saçma bi uygulama yüzünden bu kuralın ihlalinin herhangi bi cezai müeyyidesi olmaması tezat değilmi sizcede.işin diğer bi boyutu,özellikle çocuklardaki kin ve nefret duygularını aşırı tetiklediğini düşünüyorum.Şimdi girişin arz kalesi yakınına konmasıyla neler olacak kim bilir.
Gelecek cevapları tahmin edebiliyorum.Klasik düz mantıklı"O zaman klana girmiyceksin".Bi oyunun mantığı bu olmamalı.Er meydanı niye geldi o zaman? Kp kasmak isteyenler gitsin er meydanına girsin.Tabi herkesin kendine göre görüşü vardır.buda benim görüşüm.Çok rahatsız olduğum için paylaşmak istedim.iyi forumlar...
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

hek66 yazdı:Rezalet resmen,klan mantığına karşı bi oyuncu olarak çemberli girişinin oraya konmasını kasıtlı buluyorum işin açığı.Her türlü küfre ve kötü söze karşı olan bi insan olarak grup bölgeleri geldğinden beri susturulan insanlara eskisi kadar önyargılı bakmıyorum artık.Görev yapılmasını engelleyici davranışların yasak olduğu bi oyunda klan savaşı gibi saçma bi uygulama yüzünden bu kuralın ihlalinin herhangi bi cezai müeyyidesi olmaması tezat değilmi sizcede.işin diğer bi boyutu,özellikle çocuklardaki kin ve nefret duygularını aşırı tetiklediğini düşünüyorum.Şimdi girişin arz kalesi yakınına konmasıyla neler olacak kim bilir.
Gelecek cevapları tahmin edebiliyorum.Klasik düz mantıklı"O zaman klana girmiyceksin".Bi oyunun mantığı bu olmamalı.Er meydanı niye geldi o zaman? Kp kasmak isteyenler gitsin er meydanına girsin.Tabi herkesin kendine göre görüşü vardır.buda benim görüşüm.Çok rahatsız olduğum için paylaşmak istedim.iyi forumlar...
viewtopic.php?f=46&t=65370&p=606439#p606439
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen IIxFeaRxII »

HASEKİNİN İNTİKAMI!!!
IxFeaRxI
MeGaxFeaR