Öncelikle İyi oyunlar diliyorum..
Çemberlitaşa girmek için hangi görevi yapmak lasım :?: :?: .Karakteri ile yazarsanız sevinirim.
iyi oyunlar..
ÇemberLiye girmek için..
ÇemberLiye girmek için..
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÇemberLiye girmek için..
Miğrat görevlerini yapman lazım herhalde.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Arzuhalci görev dizileri eksiksiz olmalıdır en son beyaz şapkalı adam dan görevi alıp Arzuhalci ile görüştükten sonra Çemberlitaş için gerekli görevi alabilirsin.
ben mıgo görevlerini yapmadım ayrıca beyaz şapkalı adam kim ?
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Azrailxbüyücü
Azrailxbüyücü
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
o zaman giremezsın Miğratta kı kafesin içnide duran adam !TaTanGa yazdı:ben mıgo görevlerini yapmadım ayrıca beyaz şapkalı adam kim ?
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
Beyaz Şapkalı Adamdakı Tükeniş Görevini Yaptıktan Sonra,Arzuhalcidekı Görevlerı Yapıp Teskilat Hattından "Khaos" Görevini Almanız Gerek,İçerde Khaos Görevini Yaptıktan Sonra Yanındakı Odadaki GB-Com Dakı Görevi Alıp Topalla Konusun,Topal Sizi Teşkilat Hattına Yönlendirecek Ordan da "Gaffarı Öldürün"Görevini Alıp Gaffarı Kesip 1. Bölgeyi Bitirmeniz Gerek.
Bymadxlord
Bymadxlord