Engin abi doğru söylüyor Lodoslar kesti arz olarak tek grup benimdi ve sonrada vurma sırası bizdeydi ama bölgeden kesildigini duyan geldi ve ortalık iyice karıştı .. Neyse sağlık olsun Tebrik ederim tekrar engin abi.SAZOBALII yazdı:İlk kesildiğinde görevi olanların hepsi oradaydı.
Kıyametcelladı Xcansu Şseldaxbizans Rdmexenkin Gncfbxheman Gncfbxasef
Ben ilk kesimde başka bir char ile kadımı orada tutmak için 30 iksir harcıyacam vaktimi harcıyacam sonra orda olan 1 gurup arz vurmayacak sonradna kadımın kesildiğini duyan arz gleip vuracak onlara kesecez.
Ne güzel valla.
Adam sandıklarım yazmışsın sen adam olsan çocuklar gibi forumda mızıklamazdın.
Adam Sandıklarınız ;) LODOSLAR BAKSA İYİ OLUR!!!
- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Adam Sandıklarınız ;) LODOSLAR BAKSA İYİ OLUR!!!
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Selamlar;
Adam sandıklarınız ! diye başlamış konu.Bizler o kadim hidra için günlerdir hesap yapıyoruz Cuma günü geceside deneme yaptık cumartesi gecesi de .Baktık ne lazım bize yani gruplar nasıl oluşmalı, kaç şifacı kaç büyücü ve kaç savaşcı olmalı gruplarda.Kadim'in etkilerini hesapladık.Sonuç olarak baktık ki yeterli büyücü ve şifacımız yok klanda.Bu sefer kalktık şifacı ve büyücülerin Yeşil hidra görevlerini yaptık.Dün gece dahi yanlış hatırlamıyorasam 3 kez Yeşil kestik.Sonra büyücülerin ve şifacıların hatta savaşcıların yetenek puanlarının nasıl dağıtalacağını anlattık ve dağıtırdık.Bunca yükün bunca emeğin başını Kıyametcelladı ve Sezobali cekti.Bende elimden geldiğince yardım ettim..
Gittik Kadim'e.Başladık kesmeye herkesin bildiği.Tek bi arz grubu vardı orda ismini hatırladıklarım Unicorn, Kamilx, Tayfaxgrogry ve üç kişi daha.Bende 4-5 gündür Kadim'i kesmek için cabaladım.Görev grubunda değildim.Sorun dahi etmedim.İkinci kesim için bana Yılmaz görev grubu kur dendi.Red ettim.Sebebi ise; Ya bulınduğum grupla yapacaktık cünkü onları grubumdan cıkarıp başka bir grup kurmak etik olmazdı ve benim için Kadim'i kesmekti önemli olan.Görevim olmuş yada olmamış hiç önemli değildi.Derken düştüm.Geldiğimde klana beni biri gruab alsın diye yazdım.Aldılar, Kadim kesiliyordu yine kimin vurduğu dahi bilmiyordum.Daldım, daldım ama daha kesememiştik elektrikler kesildi düştüm.Ve yattım.
Şimdi bunca gündür bunca emek harcamış Kıyametcelladı ve Sezobali'nin hakkı değilmi sizce görev grubunda olmak? Bana göre hakları.Bir kez kesdik bunu başrdık yine keseriz diğer arkadaşlarında görevi olur.Ama nasıl şimdi bizler Arzlar ile iş birliği yapalım.Biz kadimle uğraşırken onlar İsmet'i kesmiş birde utanmadan sıkılmadan gelmişler foruma konu açmışlar.Evet dostlar biz şimdi ne yapalım sizce .Sorum Arz klanına...
Saygılarımla....
Adam sandıklarınız ! diye başlamış konu.Bizler o kadim hidra için günlerdir hesap yapıyoruz Cuma günü geceside deneme yaptık cumartesi gecesi de .Baktık ne lazım bize yani gruplar nasıl oluşmalı, kaç şifacı kaç büyücü ve kaç savaşcı olmalı gruplarda.Kadim'in etkilerini hesapladık.Sonuç olarak baktık ki yeterli büyücü ve şifacımız yok klanda.Bu sefer kalktık şifacı ve büyücülerin Yeşil hidra görevlerini yaptık.Dün gece dahi yanlış hatırlamıyorasam 3 kez Yeşil kestik.Sonra büyücülerin ve şifacıların hatta savaşcıların yetenek puanlarının nasıl dağıtalacağını anlattık ve dağıtırdık.Bunca yükün bunca emeğin başını Kıyametcelladı ve Sezobali cekti.Bende elimden geldiğince yardım ettim..
Gittik Kadim'e.Başladık kesmeye herkesin bildiği.Tek bi arz grubu vardı orda ismini hatırladıklarım Unicorn, Kamilx, Tayfaxgrogry ve üç kişi daha.Bende 4-5 gündür Kadim'i kesmek için cabaladım.Görev grubunda değildim.Sorun dahi etmedim.İkinci kesim için bana Yılmaz görev grubu kur dendi.Red ettim.Sebebi ise; Ya bulınduğum grupla yapacaktık cünkü onları grubumdan cıkarıp başka bir grup kurmak etik olmazdı ve benim için Kadim'i kesmekti önemli olan.Görevim olmuş yada olmamış hiç önemli değildi.Derken düştüm.Geldiğimde klana beni biri gruab alsın diye yazdım.Aldılar, Kadim kesiliyordu yine kimin vurduğu dahi bilmiyordum.Daldım, daldım ama daha kesememiştik elektrikler kesildi düştüm.Ve yattım.
Şimdi bunca gündür bunca emek harcamış Kıyametcelladı ve Sezobali'nin hakkı değilmi sizce görev grubunda olmak? Bana göre hakları.Bir kez kesdik bunu başrdık yine keseriz diğer arkadaşlarında görevi olur.Ama nasıl şimdi bizler Arzlar ile iş birliği yapalım.Biz kadimle uğraşırken onlar İsmet'i kesmiş birde utanmadan sıkılmadan gelmişler foruma konu açmışlar.Evet dostlar biz şimdi ne yapalım sizce .Sorum Arz klanına...
Saygılarımla....
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
O kadimi kesmek için kafa yoranların halini biraz düşünün o kadar uğraş verdiler para harcandı o kadar kişiyi konuşlandırdı yoksa nasıl kesilecekti Beyazköşk adına biraz insaflı bencil olmadan düşünün elbet tekrar kesilir ve kesildikten sonra sıra kavgasına 3 grup gitti başta 6 lodos grup var iken o 3 grup olsa gene kesilirdi ve tekrar 6 grup lodosada kesilirdi ve sunucular arasında 6 kere üst üste kesmiş olurduk.Ama sıra davasına gittiniz bu çok yanlış oldu sıra zaten belliydi birde zar attınız yeni sıra belirlenidiz ayıp bu yapılan çok ayıp.Emeği geçenlere saygısızlık yapıyorsunuz..
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Misal adam değilsin görevinizi yapmadık diye forumda ağlıyorsun.
Misal ben bu mesajımdan sonra seni birdaha kaale dahi almıycam sen gelip özür dileyene kadar ama sen ilk başlarda sinir olucaksın daha sonra...hatanı anlıyacaksın.
Unutma bunu Dabbe özür dilemek bir erdemdir ama özrü dileyecek duruma düşürme kendini.
Misal ben bu mesajımdan sonra seni birdaha kaale dahi almıycam sen gelip özür dileyene kadar ama sen ilk başlarda sinir olucaksın daha sonra...hatanı anlıyacaksın.
Unutma bunu Dabbe özür dilemek bir erdemdir ama özrü dileyecek duruma düşürme kendini.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Sazobali ben sana daha önce demiştim zaten seni takmıyorum senin ne mal olduğunu herkes biliyor diye
Sen beni taksan ne olu takmasan neolur .
Ben görev derdinde değilim olsa da olur olmasa da olur. İstersen görev penceremin fotosunu çekeyim karakürkt bile duruyordur
Ben sadece bi resim koydum oraya. Adam sandığınız yardım ettiğiniz kişilerin arkanızdan ne iş çevirdiğine bakın diye. Bilmem bu sefer anlatabildim mi
Sizin ne olduğunuzu zaten biliyoruz. Maksat size yardım edenler görsün
Ben görev derdinde değilim olsa da olur olmasa da olur. İstersen görev penceremin fotosunu çekeyim karakürkt bile duruyordur
Ben sadece bi resim koydum oraya. Adam sandığınız yardım ettiğiniz kişilerin arkanızdan ne iş çevirdiğine bakın diye. Bilmem bu sefer anlatabildim mi

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
YiLMaZ yazdı:Selamlar;
Saygılarımla....
Yılmaz sana şunu söyleyim kadim kesilirken 3 arz grubu geldi destek oldu. Hemde gelenlerin hepsi sağlam kişilerdi . Kıyametcelladının sazobalinin görevi oldu buraya kadar tmm . Herşey normal. Onlar kesti helali hoş olsun ondan sonraki olayı diyorum.
Kura atılacak dediler. İlk kurayı herkes şahit tayfaxfirstleydi miydi sanırım o kazandı. Saymadı fazaimam . Karıstı dedi. SOnra aliçavuş kazandı. Ne hikmetse yine sayılmadı.
Sonra örse iki üç kişi örse zar atmaya gitti. O arada kadim boşta duruyordu biz tek grup daldık canını 50 nin altına düşürdük tek grupla herkes şahit. Çekmedik biz kadimi boşta idi kesmeye başladık. Lodoslar geldi çekti. Kurayı dabbexxx kazanmıs o vuracakmıs sözde. Sonra cellat ona vurdurdumu peki ???? o vuracak dediler bizim kadimi çektiler.
Sonra ANkaragücüxfoxy mi dir nedir onu ayartmıs ona vurdurmus. Koyduğum resimde de gayet açık bi şekilde gözüküyr. Ben kendi gruplarımızla ilk gün iki defa yeşil kestim ben. SOnraki günlerin hepsinde yeşilde yardım ettik bi sürü kişiye. Ha arada sazobali geldi kaçırdı ama yine de görevlerin olması için elimden geleni yaptım.
Sen şöylesin felan demeyin. Orada birçok oyuncunun hakkı yendi.

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- Cover
- FareAdam Düşmanı
Bi hidra geldi nasıl birbirinize düştünüz kim kestiyse kesti.Ben hidralar geldiğinden beri sadece 2 kez oyuna girdim.
Neden !Çünkü böyle şeyler olcağını tahmn ediyodm.
Bazen sadece bi oyun oynadığınızı unutuyorsunuz bence.Mutlaka bi gün sizde o görevi yparsınz zaten tek pençeyle şaheser üretilmiyor.Bu zmanda da kimsenin pençe satıcağını sanmıyorm.
iyi oyunlar dabbee
Bazen sadece bi oyun oynadığınızı unutuyorsunuz bence.Mutlaka bi gün sizde o görevi yparsınz zaten tek pençeyle şaheser üretilmiyor.Bu zmanda da kimsenin pençe satıcağını sanmıyorm.
iyi oyunlar dabbee
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

-
- FareAdam Düşmanı
Cover yazdı:Bi hidra geldi nasıl birbirinize düştünüz kim kestiyse kesti.Ben hidralar geldiğinden beri sadece 2 kez oyuna girdim.
iyi oyunlar dabbee
Bütün yazılanları okudum en mantıklı yorumu Cover kardesim yapmıs onun bunun tartısması yapmaya gerek yok istenilen cevap saten acıkca verilmis.... Haklı veya haksız kesildi mi kesildi tebrikler... Konuyu uzatmanın hic bi geregi yok
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Boşuna bu kadar tartışma ve kargaşa. Bir görev için veya kp için sürekli kavgalar ve çatışmalar oluyor. Eskiden oyun böylemiydi ya da görevleri yaparken bu kadar mı kargaşa çıkarıyorduk?
Köşk gitmiş başka bir köşk gelmiş sanki, hırsızlıklar, yalancılar, iftiracılar vb. kişilerle dolmuş artık aklınızı başınıza getirme zamanı geldi. UYAN ARTIK BEYAZKÖŞK
ARKADAŞLAR HATLAR ÇOK KÖTÜ OLDUĞUNDAN DOLAYI OYUNA GİREMİYORUM YOKSA KADİM İÇİN BÜTÜN ÇALIŞMALARIM HIZLA SÜRMEKTEDİR. AMA HERKESİ BU GRUBA ALMAYACAĞIM ÇÜNKÜ ANLADIM Kİ AKLI BAŞINDA İNSANLAR OLMAZSA, BU TÜR GÖREVLER YÜZÜNDEN KARGAŞA ÇIKTIĞINI BİR KEZ DAHA GÖRDÜM VE YAZIK BİZLERE DİYORUM.
DÜN HERKES VURSUN DALSIN DİYORDUM Kİ; BAKTIM KLAN KANALINDAN (ADINI VERMEK İSTEMİYORUM)
BİR ŞİFACI : ALİÇAVUŞ VURMUŞTUR ONDAN DALIN DİYOR, KENDİSİ BENCİLİN BİRİDİR DİYE YAZDIĞINI GÖRDÜM CEVAP YAZAMADAN ELEKTRİKLER GİTTİ VE BİR DAHA GİREMEDİM. ŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM EĞER BEN BENCİL BİRİ İSEM BENİMLE KONUŞMAYIN ARKADAŞLAR KİMİN DOST KİMİN YILAN OLDUĞUNU BİLEYİM.
Köşk gitmiş başka bir köşk gelmiş sanki, hırsızlıklar, yalancılar, iftiracılar vb. kişilerle dolmuş artık aklınızı başınıza getirme zamanı geldi. UYAN ARTIK BEYAZKÖŞK
ARKADAŞLAR HATLAR ÇOK KÖTÜ OLDUĞUNDAN DOLAYI OYUNA GİREMİYORUM YOKSA KADİM İÇİN BÜTÜN ÇALIŞMALARIM HIZLA SÜRMEKTEDİR. AMA HERKESİ BU GRUBA ALMAYACAĞIM ÇÜNKÜ ANLADIM Kİ AKLI BAŞINDA İNSANLAR OLMAZSA, BU TÜR GÖREVLER YÜZÜNDEN KARGAŞA ÇIKTIĞINI BİR KEZ DAHA GÖRDÜM VE YAZIK BİZLERE DİYORUM.
DÜN HERKES VURSUN DALSIN DİYORDUM Kİ; BAKTIM KLAN KANALINDAN (ADINI VERMEK İSTEMİYORUM)
BİR ŞİFACI : ALİÇAVUŞ VURMUŞTUR ONDAN DALIN DİYOR, KENDİSİ BENCİLİN BİRİDİR DİYE YAZDIĞINI GÖRDÜM CEVAP YAZAMADAN ELEKTRİKLER GİTTİ VE BİR DAHA GİREMEDİM. ŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM EĞER BEN BENCİL BİRİ İSEM BENİMLE KONUŞMAYIN ARKADAŞLAR KİMİN DOST KİMİN YILAN OLDUĞUNU BİLEYİM.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Millet haysiyetten mahrum kalmış çavuşum ne desek boş...
Yine hidranın 17 gücü kala kaçırdılar...
Yine hidranın 17 gücü kala kaçırdılar...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.