Çemberlitaş'a Hangi görevle giriliyor ? Yardım !
Çemberlitaş'a Hangi görevle giriliyor ? Yardım !
Arkadaşlar çemberlitaşa qirmek istedim. Şöyle bi yazı qeldi " Giriş yapmak için gerekli görevi yapmamışsnız " fln die. Hanqi qörevi kimden almam qerek ? :!: :?: :!: :?:
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
Re: Çemberlitaş'a Hangi görevle giriliyor ? Yardım !
Sanırım Miğrat görevlerinin yapılmış olması gerekiyor..
2009-2013
Girebilmek için migrat görevlerini tamamlamış olmanız gerekiyor ki bu yönetici tarafındanda teyit edildi , malesef üzücü bi durum ama bi okadarda gerçek 
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]
Kuralda Biziz Yasada...

Splendor (49) [(^)Ecel getiren]
Kuralda Biziz Yasada...

- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Arzuhalci görev dizileri eksiksiz olmalıdır en son beyaz şapkalı adam dan görevi alıp Arzuhalci ile görüştükten sonra Çemberlitaş için gerekli görevi alabilirsin.
lanet olsn böle şeye ya yaptklari işmi şimdi töbe töbeee hadi onu gectm girşs kapsını kydkları yere bakin arzlar orayi esir aldi
...
Giriş kısmı değiştirilecekmiş..PisKoPoS yazdı:lanet olsn böle şeye ya yaptklari işmi şimdi töbe töbeee hadi onu gectm girşs kapsını kydkları yere bakin arzlar orayi esir aldi
2009-2013
Arkadaşlar Arzuhalciye gittim ama görev yoktu. Migrat ve Sıgınak görevlerinide yapmadım. Hem migrat ve sıgınak görevleri kimden alınıyor ?
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
Miğrat görevleri, Çınar Altı'ndaki Yusuf Ağabey ile başlamaktadır.fatihfb88 yazdı:Arkadaşlar Arzuhalciye gittim ama görev yoktu. Migrat ve Sıgınak görevlerinide yapmadım. Hem migrat ve sıgınak görevleri kimden alınıyor ?
2009-2013
JouRney yazdı:Giriş kısmı değiştirilecekmiş..PisKoPoS yazdı:lanet olsn böle şeye ya yaptklari işmi şimdi töbe töbeee hadi onu gectm girşs kapsını kydkları yere bakin arzlar orayi esir aldi
siz hangi sunucudasınız eminönünde arzlar kaleye haps oldu sabahtan beri tek arz grubu bile çemberliye giremedi D :mrgreen:
sonkalex ikv haber eminönü D