Bi bak belki işine yarar ;)
- Sarhosimam
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bi bak belki işine yarar ;)
Teşkilat sunucunda Epe buluşma hatırası satılır... Parayı hangi sunucundan verdiginiz farketmez.1milyar700mdir tek tek satmıyorum 3 parça halinde...
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Re: Bi bak belki işine yarar ;)
deveSarhosimam yazdı:Teşkilat sunucunda Epe buluşma hatırası satılır... Parayı hangi sunucundan verdiginiz farketmez.1milyar700mdir tek tek satmıyorum 3 parça halinde...
O parayı bul sonra git GM ol sen 
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
- Sarhosimam
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
O paranın 5 mislini gösterdigim zaman oyunu bırakıcakmısın ? Eger daha ucuza bulabiliyorsanız alın...
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
[OkaN]
[OkaN]
bono olarakmı göstereceksin nakit olarakmı
Kendimi Öldürüp İntihar Süsü Vereceğim...!
-
Katoxxyellow
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
Asibey 5mislini göster o paranın :lol:
Powerxqölqe
Canlıtürkxgölge
Kız Dedigin Vurdun Mu Duvara Taktın Mı Koluna Yakışmalı.
Powerxqölqe
Canlıtürkxgölge
Kız Dedigin Vurdun Mu Duvara Taktın Mı Koluna Yakışmalı.