Evet Arkadaşlar Şimdi Hepimizin Büyük Sorunu Olan Klan Çatışmalarından Bahsedicez ..
Bildiğiniz Gibi Çemberlitaş,Migrat Gibi Yerlerde Çok Savaşılıo Klanlar Arasında .. Helede Yeni Bölge Çemberlitaş Tamda Arz Kalesinin Dibinde Sayılır ) Benim Fikrim Şöyle ..
Grup Bölgelerinin Girişinin Belirli Bir Alanı Tarafsız Bölge Olmalı Yani O Bölgede Klanlar Birbiriyle Savaşamamalı ..
Yöneticilerin Bunla İlgilenceğinden Eminim Ama Önce Kendi Aramızda Halletmeliyiz Bu Bilgiyi Oyuna Yayıp Tarafsız Bölgeleri Oluşturmalıyız ..
Acımasızaslann
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'
diğer girişide lodos sancağa koysunlar herşey hallolur
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Tampon bölge olayı benimde aklıma geldide oyunun hikayesine uymaz Bunu oyuncular kendi aralarında anlaşarak halletmeli. Ha artık bunun olacağınıda sanmıyorum oyundaki ergenler anlaşmaya varılmıcak düzeydeler
TeknoBYraM yazdı:Tampon bölge olayı benimde aklıma geldide oyunun hikayesine uymaz Bunu oyuncular kendi aralarında anlaşarak halletmeli. Ha artık bunun olacağınıda sanmıyorum oyundaki ergenler anlaşmaya varılmıcak düzeydeler
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'
ben ayrı birşey soracağım bir girişte arz kalede olacak deniyordu yok mu arz kalde giriş
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
ERgen nereye gitse batırıyo. Bende ergenim ama teorik bi tabir oalrak kullanıyorum ergeni yoksa insan gibi davrananlarda var hayatta yediği kazığı oyundaki adamalrdan çıakranlarda
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni. Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !