Oyun artık benim için bitti.
Yönetim oyuncuları takmıyor. Böyle oyun oynanmaz.Sırf para sömürüyo milletten. Bence sizde gözlerinizi açın.
Adamlardan yardım istiyoruz bi anamıza sövmedikleri kalıyo maşallah.
Atide problem var çemberlitaşla düzelecekti dediler; sonuç problem devam ediyor. Ne gb yapılıyor ne savaş.
Gelin sancakta bi arzlara el atın millet grup yok diye ne item dizdi ne görevi yaptı çemberlitaşa girdi diyoruz; O zaman lodos olun. İtemlerinizi dizdikten sonra şan ve klan parası arttırıcı alıp arz olarak yine klan parası kasabilirsiniz diyorlar.
Ne hidra görevimizi yapabildik, ne migrat, ne sığınak gelin sadece görevlere el atın diyoruz bari; Üzgünüz normal oyunculara yardım edemiyoruz diyorlar.
Neyse lafın kısası yönetim ayrımcılık yapıyo, para mı oyuncular mı deyin adam parayı seçer.
Bi yardımı fazla görüyorlar oyun hatalarını düzeltmektense it çıkartıyo teneke robot çıkartıyo gidiyo ayı eşek meşek hayvan çıkartıyo. Para kazanmak için yağma arttırıcı, maden çıkartma şansı yapıyo maden koyup sürelerini arttırıyo.
İşte biz bu kadar uyanık yönetimin arasında oyun oynuyoruz.
Güle güle sancak
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Güle güle sancak
oldu şaheserde dağıtsınlar bari.ben lodosum ama grup bölgelerine benimde doğru dürüst girmişliğim yok.ama oturup gm lerden yardım falan istenmezki kardeşim.oyunda illaki arz olacaksın diye birşey yok.lodos olsanda üzerinde itemin yoksa şaheserin yoksa grup bölgesi zaten hayal.
para konusuna gelirsek dükkanda gereksiz bir sürü şey var ve oyunun şans sistemi tam bir fiyasko o konuda haklısın.oyunun para kazanması lazım bir şekilde ama bazı ürünler rekabeti olumsuz yönde etkiliyor.
para konusuna gelirsek dükkanda gereksiz bir sürü şey var ve oyunun şans sistemi tam bir fiyasko o konuda haklısın.oyunun para kazanması lazım bir şekilde ama bazı ürünler rekabeti olumsuz yönde etkiliyor.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.