görev falan önemli değilde şu meran mıdır nedir orayı merak ediyorum onun için bazı görevler varmış galiba girerken öyle diyor o görevi yapmamışsınız diye ben 44 lvl oldum acaba daha üst level mi gerek?
CCMM bana oyunu kuracam dedi ama kurmadı heralde henüz.
Kürkçü dükkanı ikv :)
Re: Kürkçü dükkanı ikv :)
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, aksa da kanım korkma; haini güldürmem
İCEAGE
İCEAGE
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
iceage yazdı:görev falan önemli değilde şu meran mıdır nedir orayı merak ediyorum onun için bazı görevler varmış galiba girerken öyle diyor o görevi yapmamışsınız diye ben 44 lvl oldum acaba daha üst level mi gerek?
Seviye 44
Arzuhalci - Taştaki Metin = solucanın oradaki sağda bulunan yıkık yapıtın içerisindeki taş metinin üzerine çıkmak gerekiyor
Arzuhalci - Anahtar ve Kapı = dişi örümceğin yanına kadar gitmek gerekiyor
Domuzun Adamı - Domuzun Adamı = meran kapısının arkasındaki adamla konusunca bizi domuza gönderiyor
Domuz - Asrın Keşfi = sevgili domuz da bizi şehiri araştırmaya gönderiyor
ardından da telefondaki kasma görevleri başlıyor
şifacımla eşlik edebilirim sana ancak arz klanındayım gerçi fark etmez klan ölmezsin zaten
bir varmış bir yokmuşum
Hayır 44 seviye gerekiyor.Prof görevleri yazmışiceage yazdı:görev falan önemli değilde şu meran mıdır nedir orayı merak ediyorum onun için bazı görevler varmış galiba girerken öyle diyor o görevi yapmamışsınız diye ben 44 lvl oldum acaba daha üst level mi gerek?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İceage tekrar hoşgeldin İKV'ye.Umarım eskisi gibi seni çokça görürüz oyunda.Gönül isterdki GRİİGANDALF'ta dönüp devam etseydi oyuna fakat olmadı.
Hoşça vakit geçirmen dileğiyle.
Hoşça vakit geçirmen dileğiyle.
Hiç bir şey değişmemiş görüyorumda hala eksiklikler ve bunu fırsat bilenlerle dolu oyun. karekterimde hiç bir şey yok diye başka bir karekterimdeki efsunlu eşyayı Whiteice e geçirem dedim birinden yardım istedim(hata yapmışım biliyorum ama umrumda değil pek değerli birşey değil) adam ona bile tenezzül edip vermedi:S
diğer oyunlardaki gibi ortak kasa olsa bu tür olarlar engellenir diye düşünüyorum.
diğer oyunlardaki gibi ortak kasa olsa bu tür olarlar engellenir diye düşünüyorum.
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, aksa da kanım korkma; haini güldürmem
İCEAGE
İCEAGE
AramıZa HoşGeLdiN KardeşiM ...
RaZoRSeTTe...hockII...
RaZoRSeTTe...hockII...
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
hoşgeldin kardeşim