Çemberlitaş yarın diye umutlanmayın :)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Çemberlitaş yarın diye umutlanmayın :)

Mesaj gönderen burhanabi »

Bi forum yetkilisine sorduğum soruda yeni silahlara artı basılıcakmı ve hidra eklentisi gibi çemberlitaş sonramı gelicek dedim verdikleri cevap böyle oldu...

Merhabalar..

5 Haziran'da yani yarın Çemberlitaş Grup Bölgesi girişi sadece ADEKS 'e gelen kullanıcılarımıza hitaben TEST sunucusu içerisinde gösterime girecektir. Güncel sunucuya geleceği kesin tarih tarafımızca bilinmemektedir.

Yeni gelen silahların yükseltmeleri hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz ve size bu konuda yardımda bulunamamaktayız.
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Çemberlitaş yarın diye umutlanmayın :)

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

burhanabi yazdı:Bi forum yetkilisine sorduğum soruda yeni silahlara artı basılıcakmı ve hidra eklentisi gibi çemberlitaş sonramı gelicek dedim verdikleri cevap böyle oldu...

Merhabalar..

5 Haziran'da yani yarın Çemberlitaş Grup Bölgesi girişi sadece ADEKS 'e gelen kullanıcılarımıza hitaben TEST sunucusu içerisinde gösterime girecektir. Güncel sunucuya geleceği kesin tarih tarafımızca bilinmemektedir.

Yeni gelen silahların yükseltmeleri hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz ve size bu konuda yardımda bulunamamaktayız.

Öhüm.. :ugeek:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen burhanabi »

XxXszrXxX yazdı:
burhanabi yazdı:Bi forum yetkilisine sorduğum soruda yeni silahlara artı basılıcakmı ve hidra eklentisi gibi çemberlitaş sonramı gelicek dedim verdikleri cevap böyle oldu...

Merhabalar..

Öhüm.. :ugeek:
gene senin dediğine geldim sezer ancak araştırdım 6 haziranda geliyor yao facebookda :)
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mykollux »

...
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön