Bir Veda da Bizden ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Bir Veda da Bizden ...

Mesaj gönderen ceycey »

ÖnceLıkLe herkeze seLamlar ama ıyı ama kötü günler geldı gectı abımız kardesımız dostumuz dusmanımız oldu gerek bazı ıftıralar bazı yalanlar cıkartıldı belkıde en dogrusu oyunu tadında yerlı ve yerınde bırakma zamanı geldı Oyun ıyıce paraya sunulmus halde karsımıza cıkıyor her defasında ayrı bır doLandırıcılık ayrıca ıstanbul kıyamet vaktının pek fazla buyutulcek bır seyı yok karakterler bıle kukla gıbı baska bır onlıne oyun oyanandıgında daha farklı sunum ıle karsılanıyor bu zamana kadar ıyı veya kotu anılarımız oldu benı tanıyanlar sadece benım hakkımda yeterınce bılgıye sahıptırler ve benım nasıl kısılıgımın oldugunu bıLırler . ayrıca bugun Vatan gorevı ıcın bekledıgım yaşımıda doldurmus bulunmaktayım tescıl ettırme sansım var ama Vatan gorevı dahada onemlı ve ılk planda benım ıcın benı tanıyanlar bana ulasmak ısteyenler benı merak edenler ıstedıklerı zaman bana ulasabılırler zaten dostum olan dostum kalıcaktır dusmanım dedıgım ınsan yok denılıcek kadar azdır bır ıkı var ıse vardır oyun gercekten cok boş bır anlam tasıyor artık ıyıce tadını kacırdılar eskıden cok cok ıyıdı dostluklar arkdaslıklar sımdı vs de adamı kesıyorsun oLuyosun bın bır turlu yalancı ıftıracı vs vs. ve bunlar sadece zevk bu oyunda tanıstıgın kısıler dostun ve baska kazandıran hıcbırsey yok sımdı ıse kazanmak ısteyen sadece bır ıkv var sans attırıcılar pluslar yetenk puan vs vs ... daha henuz zırh dusuremeyen ınsan var ıKen ve sabahlara kadar oynayıpta carını yenı dızen kısıler var ıken heves vaktı ıken yenı bır ıtemler receteler ayrı ayrı seyler daha fazla anlam katılmıcak durumda artık benden herkeze veda herkez kendıne ıyı baksın allaha emanet olun . basarılar bol sanslar oynayan arkdaslarımız İçin ...

ReaLxRoCoFiN ( ToLGa )
        • Resim
  • Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
    • "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin. ;)
Kullanıcı avatarı
Hunxalparslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bir Veda da Bizden ...

Mesaj gönderen Hunxalparslan »

Selametle Tolga kardeşim.

Söylediklerine sanırım bir şey eklemeye gerek yok.Reel hayatında başarılar.
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Bir Veda da Bizden ...

Mesaj gönderen ceycey »

yapıLan hatalar elbet var sebebı ben olmasam yapılan hataların benım ustumde olmadıgını benı tanıyanlar gayet ıyı bılıyor ama netıcede bır oyun bu oyunu öz kardesımızden saklamk bıze yakısmadı oda bıraz yada fazlasıyla dostlarımızı uzdu yapılan hata ne olur olursa olsun haksız taraf tabı kı benım öz kardesımdır herkezden ozur dılerım ozur dılemem gerektıgı yerde ve herkeze benden veda yakısır dıye dusundum ..

ReaLxRoCoFiN (Tolga )
        • Resim
  • Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
    • "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin. ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön